0   apartamente Strada Bradisor Alba Iulia

PublicitateApartamente vândute Strada Bradisor  Alba Iulia


Anunț de pe 
homezz.ro
Vândut
90000 €  Persoană Fizică
alba-iulia

Alba Iulia Zona Cetate

Strada Bradisor Bloc Nr. 

85 mp Etaj 3 Vand apartament finisat modern, complet mobilat si utilat, compus din living spatios, 2 dormitoare, bucatarie, baie si hol. Imobilul se afla pe strada Bradisor, intr-un bloc de locuinte (bloc foste proprietati), la etajul 3. AVANTAJE si BENEFICII: -blocul este izolat, are acoperis si se afla la 2 minute de mers pe jos de Hotel Cetate, parcul din Cetate si Bulevardul Transilvaniei. Este in apropiere de scoli, gradinite si crese. -blocul dispune de curte proprie care faciliteaza accesul la garaje. In fata garajului se mai poate parca o masina. -imobilul are geamuri termopan cu tamplarie PVC (7camere), trei foi de stlicla tratate termic,QFORT. -mobilier de calitate, in mare parte facut la comanda. -electrocasnice de calitate superioara, clasa economica: - combina frigorifica; - cuptor electric + plita pe gaz; - masina de spalat rufe 9 kg; - MASINA DE SPALAT VASE; - instalatia electrica noua pe cupru; - instalatia sanitara noua bagata prin pereti si centrala termica proprie IMERGAZ de 24 kW; - garajul este conectat la instalatia electrica a apartamentului (separata de instalatia blocului) si dispune de apa curenta. Ofer si rog seriozitate.

apartament cu 3 camere  etaj 3 An:1980
Publicitate

Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
45000 €  Persoană Fizică
alba-iulia

Alba Iulia Zona Cetate

Strada Bradisor Bloc Nr. 

50 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 2 Descriere Vand apartament langa Hotel Cetate 2 camere semidecomandat, 50mp cu balcon Centrala gaz, Mobila, Parchet, Gresie, Usa noua de intrare, Partial termopan la bucatarie si dormitor, Geam la baie Zona foarte buna(Strada Bradisor) 45000 euro.

2 semidecomandate  etaj 2 An:1977-1990
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
60000 €  Persoană Fizică
alba-iulia

Alba Iulia Zona Cetate

Strada Bradisor Bloc Nr. 

52 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 2 Apartament doua camere, semidecomandat, etaj 2/4, recent renovat, suprafata 52 mp util, instalatie de climatizare, centrala termica noua, complet mobilat si utilat, zona ultracentrala linistita, boxa la subsol si loc de parcare.

2 semidecomandate  etaj 2/4 An:1979

© 2020 | Imob Technology | All Rights Reserved