1   apartamente Strada Almasu Mare  București

Publicitate

Anunț de pe 
olx.ro
ImobRank
 58 
80000 €  Persoană Fizică
apartament cu 4 camere
apartamente de vanzare bucuresti

București Zona Giurgiului

Strada Almasu Mare Bloc Nr. 

83 m? An constructie inainte de 1977 Etaj 1 Descriere Se ofera spre vanzare zona Berceni ( Straja, Drumul Gazarului, strada Almasu Mare), apartament 4 camere, confort 1, decomandat, etaj1/4, doua apartamente pe nivel, vedere mixta fata si spate, 2 grupuri sanitare, gresie, faianta, parchet, geam termopan, balcon inchis termopan, centrala termica, AC, recent renovat, nu necesita nici o investitie, bloc reabilitat, parcare platita. Pret 80000 euro. Tel 731028826 . Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS Imobil scos la vânzare in urmă cu  40 de zile la prețul de 80000 €   ImobRank: 58/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

apartament cu 4 camere  etaj 1/4 An:inainte de 1977


Apartamente vândute Strada Almasu Mare  București


Publicitate

Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
46000 €  Persoană Fizică
3 decomandate
apartamente de vanzare bucuresti

București Zona Giurgiului

Strada Almasu Mare Bloc Nr. 

Decomandat Suprafata utila 66 m2 An constructie inainte de 1977 Etaj 4 Vand apartament 3 camere decomandate, Berceni- Giurgiului- str.Almasu Mare, confort 1, et 4/4, terasa blocului refacuta recent, suprafata utila 66 mp, logie, boxa subsol, contoare individuale apa si gaze, zona linistita, acces facil la mijloace RATB, legaturi directe cu metroul, 3 piete agroalimentare si doua mall-uri in apropiere, scoli, gradinite. Pret: 46000 Euro. Tel : 724.206133 .

3 decomandate  etaj 4/4 An:.
Strada Almasu Mare" apartamente Strada Almasu Mare"
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
76000 €  Persoană Fizică
apartament cu 4 camere
apartamente de vanzare bucuresti

București Zona Giurgiului

Strada Almasu Mare Bloc Nr. 14

an constructie 1987, etaj 4, copartimentare, toaleta de servici cum intrii pe stanga imediat tot pe stanga bucatarie cu vedere pe fata, cum privesti in fata sufragerie tot cu vedere pe fata, in dreapta dormitorul mare cu balcon vedere pe spate dupa acesta urmeaza dormitorul mijlociu, si cel mic, apoi baia si o mica debara, intre toate astea exista un hol foarte mare modificat.bucataria este modificata fiind mai mare si are si arcada, intrarea de la sufragerie este cu arcada, holul este modificat, nu mai exista peretele din mijloc, baia este mai mare tot modificata. Apartamentul se vinde mobilat daca se doreste. Ca si dotari, termopane aer conditionat in toate camerele, izolat pe exterior, parchet, gresie, faianta. Alte facilitati exista loc de parcare si boxa.Un lucru foarte important strada este infundata nu este circulata. Scara curata fara datornici la intretinere cu interfon.

apartament cu 4 camere  etaj 4 An:1987
Strada Almasu Mare" apartamente Strada Almasu Mare"© 2020 | Imob Technology | All Rights Reserved