1   apartamente Strada Apolodor  București


  Anunț de pe 
  olx.ro
  ImobRank
   52 
  73000 €  Persoană Fizică
  garsoniera
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona 13 Septembrie

  Strada Apolodor Bloc Nr. 

  43 mp An constructie inainte de 1977 Etaj 8 Descriere De vânzare o garsonierã, confort 1, semidecomandata, 43m2 suprafaþã utilã situata central, centrul civic, construit în 1976, Strada Apolodor NR.13-15, la etajul 8 din 9 niveluri. Garsoniera poate fi personalizatã fãrã mari eforturi pentru locuit sau de închiriat. Dotãri: Sistem de sigurantã acces bloc (camere video perimetru, interior acces boxe si scãri). Un lift renovat. Blocul are cadre de beton pereti din cãrãmidã iar peretii exteriori din cãrãmidã au grosimea de 37,5 cm. Bloc dotat la subsol cu centralã termicã proprie automatã (cu senzori de temperaturã exteriori). Interfon, cablu Internet ºi TV de la DIGI. Instalatia de apã a blocului (pe verticalã) a fost înlocuitã acum 2 ani. Garsoniera are usã metalicã ºi este semimobilatã. Panou de sigurante nou de calitate. Camera are parchet din lemn masiv. Camera este prevãzutã cu aer conditionat LG ArtCool (NEO Plasma - antibacterian/covid-19). Holurile, debaraua, baia si bucãtãria au pe jos ciment mozaic peste care se poate pune gresie la alegere. Balcon tip logie 5mp, este închis cu termopan PVC cu geam dublu Low-e, planseul cu izolatie termicã si parchet laminat de 10mm (balcoanele vecine sunt si ele închise cu termopan) Bucãtãria mobilatã cu mobilã de la Lem's tip Parrada, baterie inox si chiuvetã rotundã inox anticalcar, instalatie pentru filtru apã, si Hota Ariston, toate functionale si în stare bunã. Baia are parþial faianþã, instalatie apã pentru alimentare MSR si ventilator automat/timer pentru aerisire. Boxã securizatã, se afla la subsol, cu aerisire (fereastrã micã cu grilaj), cu rafturi metalice fixate în pereti si usã cu cadru metalic. Acces la uscãtoria de la etajul 9. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS Adaugat de pe telefon La 18:19, 4 ianuarie 2021 Vizualizari:6185 Numar anunt: 2026919 Imobil scos la vânzare in urmă cu  264 de zile la prețul de 77000 €   ImobRank: 52/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

  garsoniera  etaj 8/9 An:1976


  Publicitate
  Apartamente vândute Strada Apolodor  București  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  91000 €  Persoană Fizică
  apartament cu 2 camere
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona 13 Septembrie

  Strada Apolodor Bloc Nr. 13

  fer Decomandat Suprafata utila 64 m2 An constructie inainte de 1977 Finanþare Cumpara acum prin creditul ipotecar de la Bancpost! Vand apartament 2 camere in zona natiunile unite - piata constitutiei , apartament situat la etajul 5 in bloc S+P+10,constructie caramida grinzi de beton, balconul este inchis izolat cu polistiren de 50 mm. extrudat si vata de sticla de 100 mm. cu suprafata de 8 m2. Sufrageria 20 m2, dormitor 12 m2, parchet 8mm. pe hol, bucatarie si baie gresie marmorata, cublul tv si net este tras prin perete, prize si intrerupatoare modulare. - Aer conditionat daikin 12000 btu, in sufragerie. - Apartamentul se vinde complect mobilat - La subsol boxa de 2.5 m2. - Blocul este monitorizat video, foarte curat, foarte linistit, scara civilizata - Acces rapid la statia de metrou si la toate mijloacele de transport din Piata Unirii. - An constructie 1975, situat in randul 2 de blocuri.

  apartament cu 2 camere  etaj 5/10 An:1975
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  48000 €  Persoană Fizică
  apartament cu 2 camere
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona 13 Septembrie

  Strada Apolodor Bloc Nr. 

  Vand apartament 2 camere,situat la mansarda(etajul 5 din 5),casa nationalizata,situat in centru ,la 5 minute de metrou,vizavi de Restaurant Casa Bucur. Dotari:parchet in camere,geam termopan,gresie si faianta la baie si bucatarie,centrala proprie,interfon, beci la subsol,aer conditionat,usa metalica la intrare,usa si geam din lemn la bucatarie. Mentiuni:nu exista lift si cele 2 camere locuibile sunt separate de baie si bucatarie printr un hol comun cu ceilalti locatari.(imaginea 2),balcon comun cu ceilalti locatari(3 familii). Nu prezinta bulina rosie,situat la 5 minute de centrul vechi si casa poporului,zona linistita,costuri mici la intretinere. Apartamentul se vinde mobilai si utilat .

  apartament cu 2 camere  etaj 5/5 An:1930
  Publicitate