2   apartamente Strada Barnova  București


  Anunț de pe 
  olx.ro
  ImobRank
   33 
  89000 €  Persoană Fizică
  apartament cu 3 camere
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Parcul Sebastian

  Strada Barnova Bloc Nr. 

  70 mp An constructie: 1977 – 1990 Etaj: Parter Descriere Apartament 3 camere decomandat, 70 mp, 2 bai, gresie, faiantã, parchet, geamuri termopan, rulouri exterioare, centralã termica, vedere stradalã, bloc monitorizat video, boxa. Se vinde mobilat si utilat. ID: 231006560 Vizual Imobil scos la vânzare in urmă cu  156 de zile la prețul de 90000 €   ImobRank: 33/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

  apartament cu 3 camere  Parter An:1977-1990


  Publicitate


  Anunț de pe 
  olx.ro
  ImobRank
   33 
  93900 €  Persoană Fizică
  apartament cu 4 camere
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Parcul Sebastian

  Strada Barnova Bloc Nr. 

  : 83 mp An constructie: 1977 – 1990 Etaj: Parter Descriere Apartament 4 camere, situat pe strada Bârnova într-un bloc din 1986 reabilitat termic, situat în planul 2 (la liniste), decomandat, la parter (parter înalt) cu o suprafata de 83 mp , 2 debarale, 1 cãmarã imensã si 2 grupuri sanitare (unul cu cadã si altul cu cabinã de dus). Dotãri: termoficare, apometre, repartitoare, mochetã peste parchet în toate dormitoarele, usã din metal capitonata cu lemn MDF , termopane cu plase împotriva insectelor si rulouri de protectie, bucãtãrie complet mobilatã si utilatã, boxã în subsol cu geam de aerisire si parcare plãtitã la primãria Sectorului 5 care se preia automat la cumpãrare. Apartamentul are vedere pe ambele pãrti, este partial mobilat si utilat. În vecinãtãti se afla Parcul Sebastian, Liberty mall, licee, scoli si grãdinite, mijloace de transport in comun, ce au legãtura directa cu centrul Bucurestiului (tramvai - 10 min), precum si alte destinatii, complex comercial Liberty Center, Nãsãud Shoping Center, Vulcan Value Center, Mega Image, Lidl, Kaufland, Parcul Sebastian, sucursale bãnci (BRD, BCR, ING, Transilvania, CEC, etc) Confortul termic este realizat de la reteaua de termoficare iar functionarea si calitatea agentului termic sunt ireprosabile deoarece toate tevile din zonã au fost înlocuite cu 3 ani în urmã si de atunci nu au mai existat opriri sau alte probleme. Deasemenea si tevile din bloc au fost înlocuite cu un an în urmã ! Zona este plinã de verdeatã de jur împrejur. Intrarea în scara blocului si toate palierele precum si parcarea sunt supravegheate non-stop cu camere de filmat . Ptr mai multe detalii vã stau la dispozitie! ID: 230178375 Vizualizãri: 3481 Raporteazã User avatar Facebook connected icon Ionescu Loren Imobil scos la vânzare in urmă cu  115 de zile la prețul de 95500 €   ImobRank: 33/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

  apartament cu 4 camere  Parter An:1986


  Apartamente vândute Strada Barnova  București  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  57000 €  Persoană Fizică
  2 decomandate
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Parcul Sebastian

  Strada Barnova Bloc Nr. 

  a utila 54 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 7 De vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat la etajul 7 al unui bloc de 8, construit in 1987. Apartamentul dispune de toate imbunatatirile: gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, instalatiile eletrice si sanitare schimbate. Pozitia si zona sunt excelente, cu acces rapid catre centru.Apartamentul se aflã pre strada Barnova sector 5 Bucuresti.

  2 decomandate  etaj 7/8 An:1987
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  53000 €  Persoană Fizică
  apartament cu 2 camere
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Parcul Sebastian

  Strada Barnova Bloc Nr. 

  Etaj 8 URGENT Vand apartament 2 camere, luminos, situat la etajul 8/8, decomandat compus din: hol + bucatarie + balcon, baie, dormitor, living , debara. Apartamentul este complet renovat ( gresie, faianta, parchet 12mm, usi, ferestre din tamplarie PVC, instalatie electrica si sanitara schimbate, etc.) Se poate monta centrala termica, exista deja instalatie de gaz pentru aragaz . Blocul are doua lifturi si este situat pe strada Barnova, sector 5, aproape de Parohia Nasterea Maicii Domunului-Ghencea ( str. Margeanului) Acces facil la transportul in comun (acces direct la liniile de autobuz 139, 226, 302); in zona sunt magazine, farmacii, banci, etc. Exclus agentii imobiliare!

  apartament cu 2 camere  etaj 8/8 An:.
  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  58000 €  Persoană Fizică
  2 decomandate
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Parcul Sebastian

  Strada Barnova Bloc Nr. 

  aMargeanuluiNumãr camere2Suprafata utilã55 mpCompartimentareDecomandatEtaj 7An finalizare constructie 1985 Vanzare apartament Barnova, etajul 7 din 10, complet decomandat, renovat complet cu gresie,faianta,parchet,termopan. Imobilul are 2 camere, confort 1, cu suprafata utila de 55 mp, cu imbunatatiri, usa metalica, apometre, bransament individual gaze (inclusiv senzor gaz), centrala individuala, coloanele si calorifere schimbate, aer conditionat. Apartamentul este complet mobilat si utilat si se vinde cu toate piesele de mobilier si electrocasnicele (frigider, masina spalat, aragaz electric, televizor). Apartamentul are loc de depozitare. Blocul are interfon si sistem de supraveghere video. Acces rapid la mijloacele de transport in comun (linii autobuz), scoli, gradinite, piata.

  2 decomandate  etaj 7/10 An:1985
  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  71900 €  Persoană Fizică
  4 semidecomandate
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Parcul Sebastian

  Strada Barnova Bloc Nr. 9

  aSebastianNumãr camere4Suprafata utilã87 mpCompartimentareSemidecomandatEtaj parterAn finalizare constructie 1984Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate RenovatãNumãr niveluri imobil 8Mobilat/Utilat Nemobilat Pret negociabil Un excelent apartament pentru o familie sau firmã. Raport ideal mãrime / zonã. Spatios, luminos, renovat din octombrie 2016. Situat în zonã de blocuri cu multe spatii verzi si vecini civilizati, aproape de parc si artere principale de transport. 15 minute de la Unirii sau Eroilor. 10 minute de la Cotroceni sau Casa Poporului. 3 minute pânã la Parcul Sebastian. Nemobilat - oportunitate amplã de personalizare. Pret promotional pânã în aprilie 2017 - numai 71.900! Contact direct proprietar.

  4 semidecomandate  Parter An:1984
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  63000 €  Persoană Fizică
  apartament cu 3 camere
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Parcul Sebastian

  Strada Barnova Bloc Nr. 

  apartamentul se aflã într-un bloc construit în anul 1984 la etajul 4 blocul este reabilitat termic si apartamentul este recent renovat,cu boxã la subsol si loc de parcare ,în zonã se aflã complexul comercial Vulcan .

  apartament cu 3 camere  etaj 4/8 An:1984
  Publicitate