0   apartamente Strada Caderea Bastiliei  București
  Publicitate
  Apartamente vândute Strada Caderea Bastiliei  București  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  78000 €  Persoană Fizică
  apartament cu 3 camere
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Piata Romana

  Strada Caderea Bastiliei Bloc Nr. 

  60 mp An constructie inainte de 1977 Etaj 5 Se vinde apartament 3 camere+ dressing si boxa, mobilat sau ne mobilat. Blocul este construit in anul 1945 ,format din: Subsol-1,unde sunt boxe. Subsol-2 unde este adapost. Parter+6 etaje unde este un singur apartament pe ataj. Mansarda unde sunt spatii generoase de depozitare. Fãrã risc seismic,este expertizat regasindu-se pe lista primariei si se poate asigura. Are centralã termicã proprie. Este situat pe strada Caderea Bastiliei, la 5 min de metrou Piata Romana 7 min metrou Pta. Victoriei si 3 min de Sos. Dorobanti. In anul acesta a fost complet renovat, mobilat si utilat de calitate si modern. Ex: Instalatia electricã si sanitarã refãcute . Ferestre tip termopan din lemn. Canapea si fotoliu din piele cu recliniera Masina de spãlat vase,masina de spãlat rufe cu uscator Samsung,combina frigorifica Samsung,aragaz si cuptor Studio Casa,aer conditionat pardoseala,video interfon,etc.

  apartament cu 3 camere  etaj 5 An:1945
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  50000 €  Persoană Fizică
  2 decomandate
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Dorobanti

  Strada Caderea Bastiliei Bloc Nr. 

  Apartamentul are 2 camere, situat intr-o zona ultracentrala a Bucurestiului, cartierul Dorobanti , strada Caderea Bastiliei, intr-un imobil construit in anul 1945 confort 1 semidecomandat, etaj 6 din 7 cu o suprafata de 37 mp, cu 1 grup sanitar si 2 balcone in suprafata totala de 18 mp. Foarte bine pozitionat, la 5 minute distanta de Pta Romana, Pta Victoriei sau Stefan cel Mare. Fiind pozitionat ultracentral, foarte aproape de zonele de interes din Bucuresti, este ideal atat pentru investitori care doresc sa il inchirieze, cat si pentru familii. Imobilul este fara risc seismic, iar blocul are 2 nivele subteran cu boxe generoase si doar un apartament pe nivel. Totodata, la nivelul 7 se afla podul blocului, cu cateva incaperi de asemenea, spatiu unde se pot depozita diferite lucruri. Apartamentul a fost renovat total in 2011(parchet, gresie, faianta, aer conditionat, geamuri termopan), iar in anul 2014 au fost renovate si cele 2 balcoane cu gresie si s-a izolat apartalentul in proportie de 50%, atat cat a permis lucrul din balcoane, izolatie ce cuprinde sufrageria complet, jumatate din camera si jumatate din bucatarie. Instalatiile sanitare si electrice au fost schimbate de asemenea. Pentru mai multe detalii, ma puteti suna pentru a stabili o intrevedere.

  2 decomandate  etaj 6/7 An:1945
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  120000 €  Persoană Fizică
  apartament cu 4 camere
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Piata Romana

  Strada Caderea Bastiliei Bloc Nr. 

  er Decomandat Suprafata utila 100 m2 An constructie inainte de 1977 Finanþare Cumpara prin creditul ipotecar Bancpost cu dobanda redusa! Apartament 4 camere, 100mp, Piata Romana, etaj 5/7, cu vedere spre ASE, Rond Piata Romana si Lascar Catargiu. Total decomandat, luminos, curat, deosebit, trei balcoane (unul inchis cu termopan, unul inchis cu cornier, unul deschis), doua bai, gresie/ fainta originale, fara legea 112, direct proprietar, toate actele in regula. Centrala proprie pe condensatie cu calorifere din fonta rezultand un consum mic de gaz. Blocul are intrare stradala din strada Caderea Bastiliei, cu doua usi (una cu acces pe baza de cod, cealalta cu acces pe baza de cartela/ cheie). Apartamentul are doua intrari: una din scara blocului alta de pe scara de serviciu. Boxa 5 mp boxa subsol care poate fi accesata usor, atat din interiorul cladirii cat si din strada. Bloc cu bulina. Urgent.

  apartament cu 4 camere  etaj 5/7 An:.
  Publicitate