0   apartamente Strada Cercetatorilor  București

PublicitateApartamente vândute Strada Cercetatorilor  București


Publicitate

Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
63000 €  Persoană Fizică
2 decomandate
apartamente de vanzare bucuresti

București Zona Piata Sudului

Strada Cercetatorilor Bloc Nr. 

utila 50 m? An constructie 1977 – 1990 Etaj Parter Apartament 2 camere decomandat, an constructie 1986. Locatie: Blocul nu se afla stradal, este in planul al doilea, pe strada Cercetatorilor, o zona cu multa verdeata si cu blocuri cu 4 etaje. In spatele blocului se afla Delta Vacaresti, in viitor Rezervatia Naturala Vacaresti. La 2 minute de statia de tramvai/autobuz si 5 minute de metrou Piata Sudului. In apropiere: scoli, gradinite, biserica, Mega Image, Mall Sun Plaza. Apartamentul se afla la parter, cu posibilitatea construirii a doua balcoane. Utilitati: Apartamentul a fost renovat complet in anul 2014, au fost schimbate toate instalatiile electrice si sanitare. Blocul este conectat la reteaua de termoficare a cartierului. Apartamentul se vinde mobilat si utilat dupa cum urmeaza: Living: Dressing pe toata lungimea camerei facut pe comanda Comoda si rafturi Bucatarie: Mobilier facut pe comanda cu blat din piatra Masina de spalat Plita, cuptor si hota Electrolux Frigider No Frost Masa din lemn masiv cu 4 scaune Dressing Baie: Dulap suspendat Obiecte sanitare noi Baia are geam Dormitor: Dulap Comoda Doua noptiere Pentru alte detalii, vizionari va rog sa ma contactati.

2 decomandate  Parter An:1986
Strada Cercetatorilor" Strada Cercetatorilor"
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
43000 €  Persoană Fizică
garsoniera confort 1
apartamente de vanzare bucuresti

București Zona Piata Sudului

Strada Cercetatorilor Bloc Nr. 

Garsoniera 40 m2, 1987, cu posibilitatea de compartimentare in 2 camere. Etajul 8/8 cu uscatorul comun (nefolosit) deasupra garsonierei. Stare perfecta. Bucatarie si Baie cu gresie, faianta. Mobilat cu dulap mare, usi glisante 2016. Termopane balcon si camera, aer conditionat. Frigider si masina de spalat. Apometre, instalatie refacuta recent pe cupru in baie si in bucatarie. Doua camari. Garsoniera se gaseste in str. Cercetatorilor, nr. 10 la 100m de Parcul Natural Vacaresti, la 50m de statia de autobuz, tramvai, la 8 min pe jos de Mall Sun Plaza si metroul Piata Sudului. Blocul nu est stradal, este curat, linistit, cu doua lifturi si camere de supraveghere. Garsoniera este perfecta pentru a fi locuita fara renovari. Vecini linistiti!!!

garsoniera confort 1  etaj 8/8 An:1987
Strada Cercetatorilor" Strada Cercetatorilor"
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
68000 €  Persoană Fizică
3 decomandate
apartamente de vanzare bucuresti

București Zona Piata Sudului

Strada Cercetatorilor Bloc Nr. 

Decomandat Suprafata utila 67 m2 An constructie 1977 – 1990 Etaj 4 . apartament +Boxa 10m2 +parcare ( apartamentul are aer conditionat , geamuri termopan,gresie ,faianta , parchet .... renovarea a fost facuta prin 2005).

3 decomandate  etaj 4 An:.
Strada Cercetatorilor" Strada Cercetatorilor"© 2020 | Imob Technology | All Rights Reserved