0   apartamente Eroilor București

  Publicitate

  Publicitate
  Publicitate


  Apartamente vândute Eroilor  București


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  95900 €  Persoană Fizică
  bucuresti

  București Zona Eroilor

  . Bloc Nr. 

  Descoperiti un Spatiu cu Potential Imens! Apartament de 2 Camere in Zona Stradala Eroilor-Academia Militara Cautati locul ideal pentru a locui , a dezvolta un cabinet notarial, birou lde avocatura sau spatiu pentru terapii? Acest apartament de 2 camere amplasat strategic pe parter va ofera tot ce aveti nevoie! Locuind in aceasta zona, veti beneficia de acces usor la restaurante, cafenele, magazine si facilitati recreative. Este o comunitate vibranta care ofera o viata urbana bogata si plina de oportunitati sociale. Zona este cunoscuta pentru institutiile educationale de prestigiu, ceea ce o face atractiva pentru familiile cu copii. Scolile, universitatile si bibliotecile se afla la cativa pasi distanta. Situat in inima Bucurestiului, in zona Eroilor-Academia Militara, acest apartament beneficiaza de acces facil la transportul public, institutii guvernamentale, banci si birouri de afaceri. Este locul ideal pentru un cabinet notarial sau de avocatura, asigurandu-va o expunere maxima si usurinta in accesul clientilor. Cu 2 camere spatioase, puteti transforma acest apartament in spatiul personalizat de care aveti nevoie. Fie ca doriti sa creati un mediu profesionist pentru afacerea dvs. sau un spatiu de terapie relaxant, acest apartament va ofera o baza excelenta pentru a va dezvolta afacerea. Fiind situat la parter, acest apartament este extrem de convenabil pentru persoanele cu nevoi speciale sau pentru clientii dvs. cu dificultati de mobilitate. Acesta poate fi o alegere perfecta pentru un cabinet medical sau de terapie. Apartamentul beneficiaza de o pozitie stradala, ceea ce inseamna ca va veti bucura de vizibilitate crescuta si usurinta in gasirea locatiei dvs. pentru clienti. Oricine calatoreste in zona Eroilor-Aademia Militara nu va putea sa treaca pe langa acest spatiu fara sa-l observe. In plus fata de utilizarea personala, acest apartament reprezinta si o investitie excelenta. Chiriasii sau clientii potentiali vor aprecia accesibilitatea, ceea ce va va asigura o cerere constanta.

  apartament cu 2 camere  Etaj: Parter An:inainte de 1977
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  138000 €  Persoană Fizică
  bucuresti

  București Zona Eroilor

  . Bloc Nr. 

  50 mp An constructie: inainte de 1977 Etaj: 1 Descriere Proprietar (varul meu) vand apartament cu 3 camere in zona Cotroceni, foarte bine intretinut, la etajul 1 in bloc de 4 etaje, constructie anul 1960, cu peretii din caramida. Suprafata ~ 50mp2, doua dormitoare, un living, bucatarie, hol, balcon inchis, transformat in bucatarie. Aproape de centrul Bucurestiului, apartamentul se afla intr-o zona linistita, cu verdeata, fiind in vecinatatea parcului Romniceanu. Statia de metrou Eroilor este la 7 minute de mers pe jos, statie de bus la 2 minute. In apropiere sunt diferite magazine, Mega Image, piata Eroilor, locuri de joaca pentru copii, Biserica Elefterie, Opera Romana, Spitalul Universitar, Facultatea de Medicina Veterinara, Scoala Gimanziala 150, statie Rompetrom, Academia Militara, Palatul Cotroceni si Gradina Botanica, parcul Izvor la 12 minute de mers pe jos, cafenele si restaurante cochete din Cotroceni. Apartamentul este complet mobilat si utilat. Dispune de geamuri de termopan de calitate, usa metalica la intrare, usi de lemn masiv la camere, parchet lemn masiv intr-o stare foarte buna, geam la toaleta, locuri de depozitare (inclusiv un dressing pe holul de la intrare). Se vinde cu tot ceea ce se vede in poze (mai putin sistemul de sunet) - bucatarie mobilata si utilata (frigider, masina de spalat cu uscator, aragaz, cuptor cu microunde), cabina de dus, aer conditionat, TV, mobilat cu mobila de lemn masiv si elemente cu piele naturala, pat si dressing in ambele dormitoare, toate aceste elemente fiind in componenta apartamentului la vanzare. Pentru orice fel de intrebare sau mai multe poze va stau la dispozitie. Va multumesc! ID: 237228802Vizualizari: 283

  apartament cu 3 camere  etaj 1/4 An:1960
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  110000 €  Persoană Fizică
  bucuresti

  București Zona Eroilor

  . Bloc Nr. 

  50 mp An constructie: inainte de 1977 Etaj: 2 Descriere Vand apartment 50m2, zona Cotroceni. Construit in 1964. Apartament mobilat si renovat. 5 min distanta de Facultatea de Medicina si metrou Eroilor. ID: 218395205Vizualizari: 284

  apartament cu 2 camere  etaj 2 An:1964
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  88000 €  Persoană Fizică
  bucuresti

  București Zona Eroilor

  . Bloc Nr. 

  47 mp An constructie inainte de 1977 Etaj 4 Descriere Vanzare apartament 2 camere in Cotroceni, aproape de statia de metrou Eroilor. Sector 5. Etaj 4 din 4. Anul de constructie e 1965. Instalatia sanitara a fost complet schimbata, la fel si cum parchetul a fost inlocuit. Termopane. Usa metalica. Mobilat. In apropiere: Metrou Eroilor, Piata Cotroceni, Biserica Elefterie, Facultatea de Medicina. Adaugat La 16:12, 24 mai 2020 Vizualizari:1252 Numar anunt: 193122345 RAPORTEAZA Pentru siguranta si buna ta dispozitie Oricat de buna e oferta, nu da curs cererilor de transfer bancar. Alege plata ramburs sau intalneste-te cu vanzatorul. Vrei sa afli si alte sfaturi de la noi? Descopera-le aici.

  apartament cu 2 camere  etaj 4/4 An:1965
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  76000 €  Persoană Fizică
  bucuresti

  București Zona Eroilor

  Bulevardul Eroilor Bloc Nr. 23

  45 mp An constructie inainte de 1977 Etaj 4 Apt 2 camere semidecomandat in cartierul Cotroceni pe Bulevardul Eroilor nr. 23, bloc aflat intr-un cartier reprezentativ al orasului, cu o scara deosebit de curata si luminoasa. Apartamentul se prezinta in conditii foarte bune, exact ca in poze. Nivelul de zgomot nu este afectat de traficul de pe bulevard intru-cat vederea este pe spate, spre cartierul Cotroceni. Se vinde mobilat si utilat. Accept credit imobiliar. Mai multe poze pe .STORIA.RO Rog si ofer seriozitate. Anuntul Apt 2 camere Cotroceni este adaugat de pe Storia.ro.

  2 semidecomandate  etaj 4 An:inainte de 1977