0   apartamente Strada Actor Ion Brezoianu  București
  Publicitate
  Apartamente vândute Strada Actor Ion Brezoianu  București  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  71000 €  Persoană Fizică
  2 semidecomandate
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Cismigiu

  Strada Actor Ion Brezoianu Bloc Nr. 

  43 mpCompartimentareSemidecomandatConfort 1Etaj 8An finalizare constructie 1960Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate Bunã Se afla pe str. Ion Brezoianu 47-49, in Blocul Liric, construit in 1960 si reabilitat termic. Cum iesi din bloc poti intra direct in parc, iar la 2 minute de mers pe jos gasesti un Mega maricel. La 5 minute in plimbare ajungi la Control sau la Universitate. Scara blocului este extrem de faina si de curata. Blocul nu este incadrat in nicio clasa de risc seismic si este foarte rezistent. Apartamentul se afla la etajul 8 din 9 (retras), are 38mp utili, la care se adauga si un balcon inchis de 5mp. Vederea este spre curtea interioara a blocului, fiind foarte liniste. Actualul proprietar a preferat sa lase apartamentul in starea in care este in prezent si sa dea noului cumparator posibilitatea de a il renova si amenaja dupa bunul plac. Oricum, instalatiile electrice si sanitare au fost schimbate anii trecuti, deci partea cea mai grea a trecut. Mijloace de transport scoli Bãnci Sãnãtate Magazine Restaurante Staþii de tramvai Distanþã RATB Piata Sf. Gheorghe 1.1 kilometri RATB Piata Sf. Gheorghe 1.2 kilometri Staþii de autobuz Distanþã Luteranã 260 metri Sala Palatului 279 metri Staþii de tren Distanþã Metrorex Metrou Universitate 810 metri Gara de Nord 1.8 kilometri Staþii de metrou Distanþã Metrorex Metrou Izvor 590 metri Metrorex Metrou Piata Romanã 919 metri Despre zona"Cismigiu"(pãreri exprimate de 41 de utilizatori, pe o scarã de la 1 la 10)i SÃNÃTATE sI SIGURANtà 8.0 CULTURà sI EDUCAtIE 8.1 AMBIANtà sI LIFESTYLE 7.1 TRANSPORT ÎN COMUN 8.4 Vezi detalii Fii sociabil, distribuie anuntul prietenilor tãi!

  2 semidecomandate  etaj 8 An:1960
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  61500 €  Persoană Fizică
  apartament cu 2 camere
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Cismigiu

  Strada Actor Ion Brezoianu Bloc Nr. 

  36 mp An constructie inainte de 1977 Etaj 1 Bloc 1960 reabilitat termic, cu centrala de bloc si fara risc seismic. Adresa este Strada Actor Ion Brezoianu nr. 47-49. Proprietatea poate fi numita garsoniera dubla sau apartament cu 2 camere, are 36,13 mp si poate fi locuita imediat. Pretul nu este negociabil. Sunt proprietarul apartamentului.

  apartament cu 2 camere  etaj 1 An:1960
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  48000 €  Persoană Fizică
  garsoniera confort 1
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Cismigiu

  Strada Actor Ion Brezoianu Bloc Nr. 

  er Decomandat Suprafata utila 33 m2 . 1977 . Garsoniera este situata langa Piata Palatului, Palatul Regal, Biserica Cretulescu, Biserica Luterana, Ateneul Roman, Biblioteca Centrala Universitara, Muzeul National de Arta al Romaniei, intr-o zona cu muzee, galerii de arta, restaurante si magazine, la parterul unui bloc postbelic cu 8 etaje, fara risc seismic, construit in 1948. Garsoniera a fost proprietatea unuia dintre inginerii care au realizat imobilul (arhitectura si constructie). Inginerul si sotia sa, persoane boeme, s-au indragostit de pozitia ultracentrala a garsonierei, de vederea si accesul direct la Gradina Cismigiu si de vecinii agreabili, actori, scriitori, tipografi, medici si au locuit aici de la casatorie (care a coincis cu darea in folosinta a imobilului) pe tot parcursul vietii. Locuinta este decomandata, are suprafata utila de 33,41 mp si este formata dintr-un hol de 4,63 mp cu o zona de depozitare, o chicineta de 3,17 mp cu fereastra, o baie de 3,44 mp cu fereastra/aerisire directa, cada, toaleta, bideu, chiuveta si boiler si o camera de 22,17 mp, compusa din 2 camere cu glasvand intre ele, fiecare prevazuta cu fereastra. Garsoniera are parchet de calitate, inlocuit in 2007. Locuinta trebuie renovata si necesita repararea chiuvetei din chicineta si a cazii de baie. Deoarece garsoniera se afla la parter, apartamentul cu numarul 1, intr-un imobil cu 2 intrari, din Gradina Cismigiu si din str. Brezoianu, si are o pozitie ideala si pentru amenajarea unui cabinet notarial / de avocatura / stomatologic etc., am decis sa nu renovam garsoniera inainte de vanzare, pentru a lasa libertate deplina de reamenajare noului proprietar. Garsoniera este excelenta pentru cei care vor sa fie conectati permanent la viata orasului si nu vor sa piarda timp pretios in trafic. In plus, inchirierea garsonierei poate fi deosebit de rentabila, fiindca cererea de inchiriere din aceasta zona ultracentrala este foarte mare. Puteti sa ma contactati pentru informatii suplimentare sau pentru a programa o vizionare. Disponibilitate proprietate: imediat. Acte la zi. Cel mai apropiat supermarket: Mega Image (fost Angst) – 100 m. Acces usor la mijloacele de transport in comun. Acces usor si cu scaunul cu rotile - intrarea din Cismigiu este prevazuta cu o rampa cu panta decenta, abordabila si fara asistenta, iar apartamentul 1 este chiar la intrarea in imobil.

  garsoniera confort 1  etaj P/8 An:1948
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  55000 €  Persoană Fizică
  apartament cu 3 camere
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Cismigiu

  Strada Actor Ion Brezoianu Bloc Nr. 

  Vand ap 3 cam langa parcul Cismigiu str Ion Brezoianu nr 38a etajul 4 din 5 apartamentul are 70 mp apartamentul are risc seismic cat 2 pret 55.000 euro tel 076.20.20.190

  apartament cu 3 camere  etaj 4/5 An:.
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  50000 €  Persoană Fizică
  apartament cu 4 camere
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Cismigiu

  Strada Actor Ion Brezoianu Bloc Nr. 

  Decomandat Suprafata utila 98 m2 An constructie inainte de 1977 Vand apartament spatios, in suprafata de 98 mp situat in imobil tip S+P+2+M, in zona Parcului Cismigiu, pe str. Ion Brezoianu nr. 58. Este dispus la mansarda, are toate actele la zi, dar necesita renovare.

  apartament cu 4 camere  Mansarda An:.
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  65000 €  Persoană Fizică
  2 semidecomandate
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Cismigiu

  Strada Actor Ion Brezoianu Bloc Nr. 3

  r Semidecomandat Suprafata utila 58 m2 An constructie inainte de 1977 Vand apartament cu doua camere semidecomandat la etajul 5/9 intr' un bloc solid, construit in anul 1960. Apartamentul este foarte linistit, toate ferestrele fiind orientate spre curtea interioara. Se afla pozitionat in zona ultracentrala la 2-3 minute de parcul Cismigiu. Are un balcon mare de 8 mp, închis,baie cu aerisire, precum si o boxa la subsol. Dispune de aer conditionat, faiantã, gresie, parchet din stejar, usa metalica. Este proaspãt zugravit . Se vinde mobilat. Alte detalii la telefon.

  2 semidecomandate  etaj 5/9 An:1960
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  50000 €  Persoană Fizică
  2 semidecomandate
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Cismigiu

  Strada Actor Ion Brezoianu Bloc Nr. 11

  er Semidecomandat Suprafata utila 48 m2 . 1977 . Apartament 2 camere , bloc 1935, etaj 2/5, stradal, 48 mp, balcon,parchet, AC, centrala proprie,boxa,linistit,langa Cismigiu.Centrul Vechi si Universitate

  2 semidecomandate  etaj 2/5 An:1935
  Publicitate