0   apartamente Splaiul Unirii  București
  Publicitate
  Apartamente vândute Splaiul Unirii  București  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  55000 €  Persoană Fizică
  apartament cu 2 camere
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Confort City

  Splaiul Unirii Bloc Nr. 9

  Apartamentul se cumpara direct de la proprietar, nu exista comision. Vand apartament spatios cu 2 camere + dressing + terasa, situat in complexul rezidential Confort City ( Splaiul Unirii nr 9 ) Atat bucataria cat si livingul au o suprafata foarte generoasa. Daca doriti totusi un open space peretele dintre cele doua se poate darama. Finisajele sunt in stare perfecta, apartamentul a fost renovat pentru vanzare. Pozitionarea apt-ului la lasa sa va bucurati de lumina naturala toata ziua. Pe terasa generoasa (16mp) se face accesul si din living si din dormitor. Terasa are vedere in spatele complexului spre un camp, unde nu este in plan sa se construiasca nimic in urmatorii ani. Baia are geam pentru aerisire. Apartamentul este aflat la etajul 5/11 si dispune de centrala termica si aer conditionat nou. In incinta complexului sunt spatii verzi, loc de joaca pentru copii, paza, coafor, mini market, sala fitness, cabinet veterinar, eMag easy box, etc. Mijloace de transport in comun: STB 223, care ajunge la statia de metrou Mihai Bravu. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ma sunati.

  apartament cu 2 camere  etaj 5/11 An:Dupa 2000
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  65000 €  Persoană Fizică
  garsoniera confort 1
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Timpuri Noi

  Splaiul Unirii Bloc Nr. 47

  utila 38 mp An constructie 1990 – 2000 Etaj 6 Garsoniera Splaiul Unirii nr. 47, BL. M18 Toate utilitatile, libera, AC. Nu sunt interesat de oferte de publicitate.

  garsoniera confort 1  etaj 6 An:.
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  65000 €  Persoană Fizică
  apartament cu 3 camere
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Vitan

  Splaiul Unirii Bloc Nr. 

  Splaiul Unirii (Autovit-Vitan),Complex Rezidential vis a vis de Complexul Rezidential de vile Trend Rezidence,apartament 3 camere ultra-lux,suprafata utila 81metri patrati,an constructie 2009,etaj 7/11 parcare supraterana,proprietar,finisaje lux,camera dresing,centrala termica Ariston cu cronotermostat ambiental,mobilat si utilat(combina frigorifica,cuptor,plita,hota,masina spalat) cu cele mai bune materiale si electrocasnice,plus douã telivizoare led 4K LG unul diagonalã 125cm si unul 100cm,rulouri exterioare si geam trei-foi QFort,apartamentul a fost amenajat de o firma de decoratiuni interioare,are contorizare individuala la gaze,curent,apa,paza non-stop,monitorizare video,lift modern shindler,trei supermarketuri la parterul blocului,cabinet stomatologic,salon de infrumusetare,gradinita,ratb 223,parcuri,accept credit,meritã vazut,fãrã tva,fãrã comision,apartament deosebit, TEL. 762 - arata telefon -

  apartament cu 3 camere  etaj 7/11 An:2009
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  125000 €  Persoană Fizică
  apartament cu 2 camere
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Vitan

  Splaiul Unirii Bloc Nr. 

  utila 64 mp An constructie 1990 – 2000 Etaj 1 - Pentru mai multe detalii contactati-ma telefonic. - In cazul in care nu raspund la numarul principal sunati la nr. : 744882706 .

  apartament cu 2 camere  etaj 1 An:.
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  99900 €  Persoană Fizică
  apartament cu 4 camere
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Vitan Mall

  Splaiul Unirii Bloc Nr. 

  taj 2 Proprietar ofer spre vanzare apartament 4 camere, transformat in 5 camere in complexul rezidential Confort City - Vitan - Splaiul Unirii , confort 1 sporit, decomandat, situat la etj 2 intr-un bloc cu regim de inaltime P+11E, finalizat in anul 2008.Apartamentul este desfasurat pe o suprafata de 134 mp, dispune de 2 grupuri sanitare, 2 balcoane si de urmatoarele imbunatatiri: gresie, faianta, termopane, usa metalica, parchet,usi interioare celulare, centrala termica proprie,obiecte sanitare,dressing, lift modern shindler,supermarketuri ,cabinet stomatologic,salon de infrumusetare,gradinita,ratb 223,parcuri. Imobilul este amplasat intr-o zona curata si linistita.

  apartament cu 4 camere  etaj 2/11 An:2010
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  72000 €  Persoană Fizică
  apartament cu 2 camere
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Vitan

  Splaiul Unirii Bloc Nr. 9

  Aprtament ideeal pentru o familie de tineri se vinde full mobilat si cu bucataria full utilata se mai adauga parcare privata proprietate personala in acte apartament cumparat in 2010 folosit doar 2-3 luni pe an mobila este de o calitate superioara toata feroneria find de la blum . Are centrala proprie balcon inchis,gradinta, after school,farmacie, 3 magazine de cuparaturi supermarket ,sala fitnes ,salon cosmetic,macelarie locuri de joaca copii multa vedeata cartierul rezidential este intr-o oaza de aer curat si cu multa securitate avand paza24 /24 . Are acces prin linia RATB 223 . La 15 min de centrele comerciale Auchan Vitan ,Carrefour,Jumbo,Jisk,Metro etc... Vecini din inprejurimi foarte de treaba si intelegatori la petreceri.

  apartament cu 2 camere  . An:.
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  35000 €  Persoană Fizică
  garsoniera
  apartamente de vanzare bucuresti

  București Zona Popesti Leordeni

  Splaiul Unirii Bloc Nr. 

  r Decomandat Suprafata utila 38 m2 An constructie Dupa 2000 Garsoniera decomandata,38mp. noua,situata pe Splaiul Unirii nr. 9 spre autostrada Constanta in ansamblul rezidential Confort City,et. 7/11, utilata si mobilata.

  garsoniera  etaj 1/11 An:.
  Publicitate