1   apartamente Strada Stejarului Călărași

Anunț de pe 
olx.ro
ImobRank
 1 
55000 €  Persoană Fizică
apartament cu 3 camere
apartamente de vanzare calarasi

Călărași Zona Orizont

Strada Stejarului Bloc Nr. 

vand apartament 3 camere, situat pe str. Stejarului, decomandat, etaj4/4, izolatie carton acoperis, gresie si faianta in baie, bucatarie si hol, geamuri termopan , balcon inchis, baie+wc serviciu folosit in prezent ca debara (dar se poate amenaja ca baie), centrala termica, usa metalica, cf si intabulare Zona cu acces rapid la piata, scoala nr.10, liceul Mihai Eminescu. Apartamentul se vinde cu mobila de bucatarie Adaugat La 13:29, 1 iunie 2020 vand apartament 3 camere, situat pe str. Stejarului, decomandat, etaj4/4, izolatie acoperis, gresie si faianta in baie, bucatarie si hol, geamuri termopan , balcon inchis, baie+wc serviciu folosit in prezent ca debara (dar se poate amenaja ca baie), centrala termica, usa metalica, cf si intabulare Zona cu acces rapid la piata, scoala nr.10, liceul Mihai Eminescu Imobil scos la vânzare in urmă cu  1334 de zile la prețul de 39000 €   ImobRank: 1/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

apartament cu 3 camere  etaj 4/4 An:1977-1990
PublicitateApartamente vândute Strada Stejarului  Călărași


Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
65000 €  Persoană Fizică
calarasi

Călărași Zona Orizont

Strada Stejarului Bloc Nr. 

Descriere vand apartament 3 camere, situat pe str. Stejarului, decomandat, etaj4/4, izolatie carton acoperis, gresie si faianta in baie, bucatarie si hol, geamuri termopan , balcon inchis, baie+wc serviciu folosit in prezent ca debara (dar se poate amenaja ca baie), centrala termica, usa metalica, cf si intabulare.

apartament cu 3 camere  etaj 4/4 An:1977-1990
Publicitate

Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
55000 €  Persoană Fizică
calarasi

Călărași Zona Orizont

Strada Stejarului Bloc Nr. 

PROPRIETAR: Vand apartament 3 camere, situat pe Str. Stejarului, in zona ORIZONT. Decomandat, parter, ap izolat, centrala termica. Zona cu acces rapid la piata, scoala nr.10, liceul Mihai Eminescu. Vad comercial bun pentru o firma, cabinet medical, etc. Pentru detalii si vizionari, rog sunati la nr de contact.

apartament cu 3 camere  Etaj Parter An:1990 – 2000
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
45000 €  Persoană Fizică
calarasi

Călărași Zona Orizont

Strada Stejarului Bloc Nr. 

Vand apartament cu 3 camere, decomandat, str. Stejarului, et. 3 din 4. Apartamentul este construit in 1983. Este format dintr-un dormitor mare matrimonial cu balcon si unul mai mic pentru copii, living cu balcon, bucatarie, 1 baie si hol. Suprafata utila a apartamentului este de 69 mp. Are toate imbunatatirile facute (gresie, parchet , izolatie termica exterioara, centrala proprie, termopan). Apartamentul se vinde partial mobilat. Este in stare foarte buna de locuit. Zona si vecini linistiti. SE ACCEPTA VANZAREA PRIN PROGRAMUL PRIMA CASA!!

apartament cu 3 camere  etaj 3/4 An:.

© 2020 | Imob Technology | All Rights Reserved