0   apartamente de vanzare Strada Kracovia din Constanța

  Publicitate
  Publicitate
  Publicitate


  Apartamente vândute Strada Kracovia din  Constanța


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  95000 €  Persoană Fizică
  constanta

  Constanța Zona Tomis Plus-Boreal

  Strada Kracovia Bloc Nr. 

  70 mp An constructie: Dupa 2000 Etaj: 4 Descriere Vand apartament Tomis Plus,strada principala Krakovia et4/5, mobilat,utilat. Mai multe detalii la tel.

  apartament cu 3 camere  etaj 4/5 An:dupa 2000
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  68500 €  Persoană Fizică
  constanta

  Constanța Zona Tomis Plus-Boreal

  Strada Kracovia Bloc Nr. 

  Proprietar! Vând ap. 2 camere zona rezidentialã Tomis Plus, strada Krakovia. Bloc cu 5 etaje si lift, construit in 2016. Ap. este situat la et.4. si orientat cu vedere cãtre oras ajutându-l sã fie foarte luminos si cãlduros. In vecinãtate aveti magazine alimentare, statie de RATC, la 2 min de mers pe jos de supermarketurile Mega si Profi. Ap. se vinde asa cum poate fi vizualizat în imagini, mobilat si utilat. Accept si credit prima casa, ipotecat etc . Pretul este negociabil. Va rog nu deranjati cu oferte absurde. Exclusã colaborarea cu agentii imobilia 48 mp An constructie: Dupa 2000 Etaj: 4 Descriere Proprietar! Vând ap. 2 camere zona rezidentialã Tomis Plus, strada Krakovia. Bloc cu 5 etaje si lift, construit in 2016. Ap. este situat la et.4. si orientat cu vedere cãtre oras ajutându-l sã fie foarte luminos si cãlduros. In vecinãtate aveti magazine alimentare, statie de RATC, la 2 min de mers pe jos de supermarketurile Mega si Profi. Ap. se vinde asa cum poate fi vizualizat în imagini, mobilat si utilat. Accept si credit prima casa, ipotecat etc . Pretul este negociabil. Va rog nu deranjati cu oferte absurde. Exclusã colaborarea cu agentii imobiliare.

  apartament cu 2 camere  etaj 4/5 An:2016
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  80000 €  Persoană Fizică
  constanta

  Constanța Zona Tomis Plus-Boreal

  Strada Kracovia Bloc Nr. C9

  111 mp utili din care :doua dormitoare , doua grupuri sanitare, hol, living , balcon 7mp, terasa 20 mp; se vine la stadiul de "alb"; exista posibilitatea achizitionarii "la gata"

  3 decomandate  etaj 5 An:.