2   apartamente de vanzare Strada Mihai Viteazul din Constanța

  Anunț de pe 
  homezz.ro
  ImobRank
   39 
  77000 €  Persoană Fizică
  apartament cu 3 camere
  constanta

  Constanța Zona Ultracentrala

  Strada Mihai Viteazul Bloc Nr. 

  65 mp CompartimentareSemidecomandatEtaj 4An finalizare constructie 1963 Oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situate la etajul 4/4, avand o suprafata utila de 64.53mp, suprafata balconului de 14 mp si acesta se intinde pe toata lungimea apartamentului. Blocul in care este amplasat apartamentul este realizat integral din caramida, este situate in cartierul Gara Veche, chiar la strada Mihai Viteazu, cu acces din cartier. Apartamentul ( necesita renovare interioara pentru aducerea unor finisaje la zi, desi poate fi utilizat si ca atare ) are orientare catre Est cu vedere la Parcul Primariei, Teatrul Fantasio. Hidroizolatia este in stare foarte buna, sunt gaze la usa, incalzirea si apa calda sunt de la CET. Apartamentul nu a mai fost utilizat in ultimii ani, dar toate instalatiile sunt functionale. Tamplaria interioara cat si cea exterioara sunt din lemn, parchetul in camera este din lemn masiv, are gresie si faianta. Acest apartament ofera proprietarilor sau celor ce locuiesc in el beneficiul localizarii in zona ultracentrala a orasului, chiar langa Teatrul Fantasio, Centrul Cultural Jean Constantin este in apropiere, precum sunt principalele institutii administrative atat locale cat si centrale, licee, scoli, gradinite, piete – Piata Grivitei dar si Piata Unirii, parcul Primariei dar si parc in cartier care este foarte curat, cu alei amenajate, asfaltate si o foarte buna calitate a locatarilor. De asemeni Plaja Modern se afla la cca. 600 m. Pret 77.000 EURO  Imobil scos la vânzare in urmă cu  88 de zile la prețul de 77000 €   ImobRank: 39/100(ImobRank este calculat cu un algoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

  apartament cu 3 camere  etaj 4/4 An:1963
  Publicitate
  Anunț de pe 
  homezz.ro
  ImobRank
   33 
  55000 €  Persoană Fizică
  garsoniera
  constanta

  Constanța Zona Ultracentrala

  Strada Mihai Viteazul Bloc Nr. 

  25 mp An constructie: 1977 – 1990 Etaj: 1 Descriere Vând Garsonierã Ultracentral, zona Tomis Mall, et. 1/4, bloc de apartamente, renovatã recent, mobilatã, AC, spatiu comercial la parter, vedere la str. M Viteazul. ID: 223346184Vizualizãri: 668 Imobil scos la vânzare in urmă cu  464 de zile la prețul de 55000 €   ImobRank: 33/100(ImobRank este calculat cu un algoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

  garsoniera  etaj 1/4 An:1977
  Publicitate
  Publicitate


  Apartamente vândute Strada Mihai Viteazul din  Constanța


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  46000 €  Persoană Fizică
  constanta

  Constanța Zona Ultracentrala

  Strada Mihai Viteazul Bloc Nr. 

  Apartament in casa cu intrare si curte separata la 100m de magazinul Tomis pe strada Mihai Viteazu, compus din dormitor la demisol cu geam, living 21mp la parter si o baie de serviciu de 3mp iar la mansarda bucatarie si baie mare. Constructia este de caramida, izolata anul trecut, acoperis refacut, se vinde mobilata si utilata, finisaje premium - parchet masiv din bambus, cada de dus din compozit, geam velux, bucatarie mdf vopsit, mobila din living din lemn masiv antichizat, dormitor din lemn de accacia, etc etc etc. Curte comuna - din care 15mp sunt ai apartamentului.

  apartament cu 2 camere  . An:inainte de 1977
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  69000 €  Persoană Fizică
  constanta

  Constanța Zona Ultracentrala

  Strada Mihai Viteazul Bloc Nr. 

  53 mp Etaj 1 Proprietar, ofer spre vanzare apartament 2 camere decomandate, cu suprafata totala de 55,6 mp, situat in zona centrala; strada Mihai Viteazu, nr.67,etaj 1. Apartamentul este incadrat, cu vedere atat in fata cat si in spatele blocului( in partea din spate este un spatiu verde amplu, cu pomi si verdeata). Apartamentul este proaspat renovat si este liber, cu imbunatatiri moderne: pardoseli din rasina epoxidica (hol,balcon, baie si bucatarie), tapet din fibra de sticla+latex( pereti baie). Imobilul are si o boxa, cu suprafata de 10 mp si inaltimea de 2,4m( practic o camera!), situata la demisol; renovata. Alte dotari/imbunatatiri: Aer Conditionat, usa metalica la intrare, interfon, tamplarie pvc/termopan integral,balcon inchis (nou), parchet nou, instalatii sanitare noi, etc. Pret: 69.000 Euro(negociabil).

  2 decomandate  etaj 1 An:.
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  62000 €  Persoană Fizică
  constanta

  Constanța Zona Ultracentrala

  Strada Mihai Viteazul Bloc Nr. 

  Apartamentul se afla la etajul 1 intr-un bloc cu 3 etaje, la parter sunt cabinete si birouri, iar deasupra blocului sunt doua terase superbe, in folosinta comuna. Balconul are vedere spre Tomis Mall, pe Mihai Viteazu, dormitorul are fereastra spre un spatiu linistit in spatele blocului. Baia are fereastra mare pt aerisit, apartamentul avand si un grup sanitar. Inaltimea apartamentului este mai mare decat cea obisnuita, peretii sunt foarte grosi, ca urmare locuinta este si spatioasa si foarte calduroasa. Gazele au fost aduse in apartament de curand, urmeaza montarea centralei de apartament.

  apartament cu 2 camere  etaj 1 An:.
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  63000 €  Persoană Fizică
  constanta

  Constanța Zona Ultracentrala

  Strada Mihai Viteazul Bloc Nr. 1

  Ultracentral - Zona Fantasio. Apartament proaspat renovat zona ultracentrala. Balcon generos cu vedere spre Parcul arheologic. Apartamentul de 3 camere se afla intr-un bloc de 4 etaje si are parc atat in fata cat si in spate. Zona este linistita si in apropiere de magazine, restaurante, banci, mijloace de transport si institutii publice (primarie). Plaja Modern este la 10 minute de mers. Apartamentul este mobilat si utilat.

  apartament cu 3 camere  etaj 2 An:1961