0   apartamente de vanzare Zona Palas din Constanța


Apartamente vandute Zona Palas Constanța


Anunț de pe 
homezz.ro
Vândut
20000 €  Persoană Fizică
garsoniera
constanta

Constanța Zona Palas

. Bloc Nr. 

naPalasSuprafa?a utilã30 m?Confort1Etaj2An finalizare construc?ie 1974Tip imobil Alte tipuriStare proprietate Bunã 30 Mp izolata termic inclusiv pe scara blocului,bloc din caramida,parchet laminat pus pe sapa autonivelanta,tapet lavabil cu un peisaj pe un perete,usi si geamuri schimbate,tavan cu poliestiren,etaj2 din2 cu izolatie schimbata cu firma de specialitate,vedere la case zona linistita,vara soarele este pe partea opusa blocului deci mai racoroasa,acces facil la autobuzul48 si microbuzul310 aproape de Bulevardul I.C.Bratianu si autostrada A2,mai necesita mici reparatii deoarece este aproape goala nefiind locuita de aproximativ 9 luni,gresie,faianta doar in preajma aragazului,dar cu posibilitatea de alegere a modelului dorit

garsoniera  etaj 2 An:1974
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
42000 €  Persoană Fizică
apartament cu 3 camere
constanta

Constanța Zona Palas

. Bloc Nr. 

Apartament 3 camere 61,70 m2 ,an constructie 1983 paerter partial mobilat centrala gaze 3 ani vechime aer conditionat scurgere separata balcon cu iesire in curte. dispune de : gresie faianta parchet usi geamuri termopan usa metalica la intrare. Liber pentru vinzare. Toate platile la zi acte in regula.

apartament cu 3 camere  Parter An:1983
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
22000 €  Persoană Fizică
2 nedecomandate
constanta

Constanța Zona Palas

Strada Palas Bloc Nr. 

Proprietar, urgent, vand apartament 2 camere, nedecomandat, comfort 3 in zona IPMC, in capatul strazii Palas in zona linistita. Apartamentul este situat la etajul 4, acoperisul tocmai ce a fost reabilitat in totalitate cu garantie 10 ani, urmeaza izolarea exterioara. Este izolat pe interior cu poliester la peretii exteriori iar plafonul cu vata de sticla si rigips., are parchet, gresie si faianta, mobilat si utilat bine cu aragaz, combina frigorifica, masina de spalat, TV Sony, canapea in fiecare camera. Necesita varuire totala si inlocuirea a doua placi de rigips la dormitor, unde au fost probleme la scurgerea din acoperis. Au fost schimbate in toamna toate caloriferele si conductele de incalzire centrala. Accept Prima Casa sau credit imobiliar. In zona exista foarte aproape Market La Doi Pasi, doua scoli, gradinita si statie de autobuz si microbuz. Pret usor negociabil, in limita bunului simt, fiind deja un pret mic pe metrul patrat in Constanta. Cer si ofer seriozitate.

2 nedecomandate  etaj 4/4 An:.
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
35000 €  Persoană Fizică
apartament cu 2 camere
constanta

Constanța Zona Palas

. Bloc Nr. 

Vand apartament cu 2 camere decomandat, centrala terminca pe gaz, renovat complet, multiple imbunatatiri,instalatie electrica noua, etaj parter inalt, cadastru si intabulare, boxa iluminata si renovata, curte exterioara, zona Palas. Merita vazut!

apartament cu 2 camere  etaj 1 An:.
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
26500 €  Persoană Fizică
apartament cu 2 camere
constanta

Constanța Zona Palas

. Bloc Nr. 

Vand apartament in constanta zona palas mai multe detali la numaru de telefon 761 - arata telefon - tudorel

apartament cu 2 camere  . An:.

© 2019 | Imob Technology | All Rights Reserved