0   apartamente cu 2 camere de vanzare din Strada Gorunului Galați

Publicitate

Apartamente cu 2 camere vandute Strada Gorunului GalațiAnunț de pe 
olx.ro
Vândut
61000 €  Persoană Fizică
apartament cu 2 camere
galati

Galați Zona Micro 17

Strada Gorunului Bloc Nr. 

: 50 mp An constructie: inainte de 1977 Etaj: 1 Descriere Proprietar va propun spre vanzare un apartament spatios în Micro 17, foarte bine compartimentat care se preda mobilat si utilat. Amplasarea imobilului prezinta avantajul unei zone pline de verdeata, liniste. În imediata vecinatate regasim: supermarketuri, piete, scoli, parcare generoasa si multe altele. Apartamentul este situat la etajul 1 din 4, acesta este decomandat (fost circular) cu o suprafata de 50mp utili dispus astfel: 2 holuri, dormitor, sufragerie generoasa, bucatarie, baie, camara spatioasa si uscator în apropiere. Ca îmbunatatiri: centrala termica, AC, izolatie exterioara si interioara în zona geamului (dormitor si sufragerie), rulou exterior dormitor, parchet, gresie si faianta, usi si geamuri aluminiu si PVC, usa metalica. Mentionez ca apartamentul se preda la cheie ca în poze (exceptie biroul, TV, frigiderul si masina de spalat) : mobilier dormitor (salteaua schimbata aproximativ 8 luni de la Jysk), mobilier living si cu cele 2 masute, bucatarie (plita pe gaz, cuptor electric, hota si cuptor microunde marca Beko, masa + 4 scaune). Va asteptam cu mare drag la vizionare! ID: 214401584Vizualizari: 6071

apartament cu 2 camere  etaj 1/4 An:1970
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
53000 €  Persoană Fizică
apartament cu 2 camere
galati

Galați Zona Micro 17

Strada Gorunului Bloc Nr. 1

Vand apartament cu 2 camere, semi-decomandat situat in Micro 17, strada Gorunului nr.1, in apropiere de Scoala Gimnaziala nr.5 si Carrefour Market, la etajul 3/4 intr-un bloc linistit si foarte curat, avand o suprafata generoasa de 58mp. Anul finalizarii constructiei 1968! Apartamantul este utilat si mobilat complet!! usa metalica, geamuri termopan, gresie,faianta, parchet, instalatie electrica noua,instalatie sanitara noua,centrala termica! Apartamentul se vinde mobilat modern si utilat cu - masina de spalat, combina frigorifica, aragaz ,centrala termica. Pret - 56.000€ NEGOCIABIL Nu ezitati sa ma contactati pentru vizionare!!

apartament cu 2 camere  etaj 3/4 An:1977 – 1990
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
47000 €  Persoană Fizică
apartament cu 2 camere
galati

Galați Zona Micro 17

Strada Gorunului Bloc Nr. 3

50 mp Etaj 1 - izolatie exterioara - centrala Vaillant in condensare (in garantie) - calorifere Kermi (in garantie) - parchet lemn masiv reconditionat (in camere) - parchet laminat 14mm in holuri si bucatarie - geamuri termopan cu 3 foi de sticla (in garantie) - rulou electric cu telecomanda la sufragerie (in garantie) - bucatarie mobilata (Zeus) - usi interioare din lemn stratificat - bransament separat apa - usa metalica - instalatie electrica noua - uscator rufe pe palier (numai eu am acces la uscator) Apartamentul se poate vinde exact cum apare in poze, cu majoritatea electronicelor si a electrocasnicelor in garantie, la pretul de 52000 euro. Blocul este foarte curat, renovat in urma cu 2 ani, inclusiv subsol si acoperis. Peretii sunt foarte grosi, incomparabili cu blocurile care se construiesc acum. Ampreta la sol mare, inaltime mica, stabilitate maxima in cazul unui seism.

apartament cu 2 camere  etaj 1 An:1970
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
43000 €  Persoană Fizică
apartament cu 2 camere
galati

Galați Zona Micro 17

Strada Gorunului Bloc Nr. 

Persoana fizica vand apartament in Galati, Cartier Micro 17, 2 camere, parter / 4, stradal, suprafata 50 mp, 2 intrari, zugravit proaspat, faianta si gresie, parchet. Apartamentul este modificat astfel ca este spatios. Are contorizare individuala la instalatiile apa-canal, sanitare, energie electrica si gaz, centrala termica proprie, geam termopan, interfon, alarma. Se vinde impreuna cu dependinta individuala de la subsol in suprafata de 16,5 mp care are acces din apartament. Toate modificarile au proiect, certificat de urbanism si autorizatie de constructie. Apartamentul este liber, zona este linistita. Daca se doreste poate fi utilizat si ca spatiu comercial. Apartamentul are 2 intrari, o intrare din casa scarii si o intrare direct din strada. Ambele intrari pot fi folosite. Pretul este usor negociabil. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati . Telefon: 0723.610.647

apartament cu 2 camere  Parter An:.
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
38500 €  Persoană Fizică
apartament cu 2 camere
galati

Galați Zona Micro 17

Strada Gorunului Bloc Nr. 4

Cu centrala termica,aer conditionat,gresie,faianta,termopan,izolatie interioara/exterioara si balcon la sufragerie . Locatie: Micro 17 Bl S2 etaj 2 .

apartament cu 2 camere  etaj 2 An:.Imob Technology | All Rights Reserved