0   apartamente de vanzare din Strada Movilei Galați

Publicitate

Apartamente vandute Strada Movilei GalațiAnunț de pe 
olx.ro
Vândut
62800 €  Persoană Fizică
apartament cu 4 camere
galati

Galați Zona Piata Centrala

Strada Movilei Bloc Nr. 2

Apartament situat la etajul 1 din 4, complet amenajat (gresie,faianta, parchet din lemn de stejar, termopan, usa metalica la intrare), instalatie de clima. aflat in apropierea centrelor de educatie recunoscute (gradinite, scoli, liceul CVA, facultati ) din Galati. Este compus din: 4 camere, bucatarie, 2 bai, 2 balcoane - la sufragerie si bucatarie - inchise cu termopan si este izolat termic pe exterior Apartamentul este incalzit cu cel mai modern si ecologic sistem de incalzire - panouri radiante cu infrarosu.si este liber.

apartament cu 4 camere  etaj 1/4 An:.
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
80000 €  Persoană Fizică
4 decomandate
galati

Galați Zona Piata Centrala

Strada Movilei Bloc Nr. 

Vand apartament 4 camere,etajul 3,spatios ,87 mp,termoizolat exterior si interior,cu tamplarie din pvc maro si usi noi,apartamentul merita vizitat este foarte usor de decorat dupa gustul fiecaruia.

4 decomandate  etaj 3 An:.
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
42000 €  Persoană Fizică
2 decomandate
galati

Galați Zona Piata Centrala

Strada Movilei Bloc Nr. C1

Ofer spre vanzare apartament decomandat de doua camere in zona Piata Centrala. Imobilul are o Su= de 54 mp si este situat la etajul 1 /4 intr-o zona foarte linistita cu vedere spre vegetatie, ferit de zgomotul aglomeratiei provenit din strazi sau parcari. Imobilul este dotat cu gresie, faianta, izolatie exterioara si contine 3 spatii de depozitare care pot fi transformate intr-un dressing,camara etc, geam la baie . Actele sunt toate la zi :certificat cadastral, intabulare, certificat energetic. In vecinatea imobilului se regasesc urmatorele : -centrul comercial al Pietii Centrale (5minute) -Banc Postul -Biserica Sfantul Haralambie -Colegiul National Vasile Alecsandri -transport in comun : autobuz si maxi-taxi Rog seriozitate!

2 decomandate  etaj 1/4 An:.
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
40000 €  Persoană Fizică
2 decomandate
galati

Galați Zona Piata Centrala

Strada Movilei Bloc Nr. 

Apartament 2 camere Piata Centrala Strada Movilei, parter,cu balcon,geam baie, posibilitate spatiu comercial,termopane(cu rulouri, grilaj fier forjat),curat,liber.

2 decomandate  Parter An:.© 2019 | Imob Technology | All Rights Reserved