1   apartamente Strada Bradului Iași

Publicitate


Anunț de pe 
olx.ro
ImobRank
 7 
25000 €  Persoană Fizică
garsoniera confort 2
apartamente de vanzare iasi

Iași Zona Nicolina

Strada Bradului Bloc Nr. .

Persoana fizica vand garsoniera confort 2,in Str. Bradului, nr. 17,Nicolina. E dotat cu canalizare individuala, separata, geamuri termopan, u?a noua, parchet,renovat. Se vinde cu tot ce se gãse?te mai pu?in fãrã frigider ?i ma?ina de spãlat. Persoana contact Anisoara Imobil scos la vânzare in urmă cu  166 de zile la prețul de 25000 €   ImobRank: 7/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

garsoniera confort 2  etaj 2 An:.


Apartamente vândute Strada Bradului  Iași


Anunț de pe 
homezz.ro
Vândut
61500 €  Persoană Fizică
iasi

Iași Zona Nicolina

Strada Bradului Bloc Nr. 

Vand apartament 4 camere decomandat, parter, in bloc de 4 etaje, An 1982. Usa intrare masiva, gresie si faianta in bai, parchet masiv din stejar in toate camerele si pe holuri. Doua bai, cea mare cu fereastra exterioara. Termosistem exterior si sub planseu, tamplarie exterioara din pvc GEALAN cu geam LowE, usi interioare deosebite din aluminiu cu geam dublu cu model sablat. Apartamentul este curat, recent renovat, dotat cu CT proprie. Vedere dubla est - vest, pretandu-se foarte bine pentru cabinet, birouri, cu parcare in fata blocului. Acces facil la mijloacele de transport in orice directie fiind situat la mijlocul distantei intre Kaufland Nicolina si Lidl Galata. Accept variante! (ex.: schimb cu 1 apartament cu o camera decomandat + diferenta).

4 decomandate  etaj P/4 An:1982
Strada Bradului
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
61600 €  Persoană Fizică
iasi

Iași Zona Nicolina

Strada Bradului Bloc Nr. 18

Preluare credit Prima Casa, Etaj 2/4, renovat in 2012, centrala termica 2014, geamuri termopan 2015, izolat exterior, partial mobilat si utilat (dressing, bucatarie, hol), acces unic la boxa.

3 decomandate  etaj 2/4 An:.
Strada Bradului
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
67000 €  Persoană Fizică
iasi

Iași Zona Nicolina

Strada Bradului Bloc Nr. 14

Apartamentul are urmatoarele imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, centrala termica, tamplarie pvc cu geamuri termopan, inclusiv la balcon, izolatie exterioara, scara curata.

3 decomandate  . An:.
Strada Bradului
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
46000 €  Persoană Fizică
iasi

Iași Zona Nicolina

Strada Bradului Bloc Nr. 

persoana fizica vand apart situat in nicolina 1 la strada (bradului), et 1, modelul circular, aprox 50mp, balcon inchis cu termopan, izolat termic polistiren 10cm, dotat cu gresie, faiant, parchet, usa metalica, scara curata, centrala termica, aer conditionat, tamplarie pvc, etc. pret 46000euro. tel 751595803

apartament cu 2 camere  etaj 1 An:.
Strada Bradului
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
23000 €  Persoană Fizică
iasi

Iași Zona Nicolina

Strada Bradului Bloc Nr. 

URGENT!!!.Garsoniera cu o suprafata de 25 mp, , mobilata, cu imbunatatiri : gresie, faianta, usa metalica,usi la interior schimbate termopane, vederea la bulevard complet mobilata.Mobila de la bucatarie este noua. poate fi si pentru investitii cu multe licee,scoli,statii de autobuze in zona,in apropiere de Palas.Se poate vedea oricand.Merita investitia!

garsoniera  etaj 4 An:.
Strada Bradului

© 2019 | Imob Technology | All Rights Reserved