0   apartamente Strada Rampei din  Iași


  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Strada Rampei din  Iași


  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  25000 €  Persoană Fizică
  iasi

  Iași Zona Zimbru

  Strada Rampei Bloc Nr. 9

  20 mpConfortLuxEtajparterAn finalizare constructie 1974Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate RenovatãNumãr niveluri imobil 4Comision cumpãrãtor 0%Posibilitate parcare DaNr. locuri parcare 2 Pret negociabil Imobilul se preda cu urmatoarele imbunatatiri: izolatie termica la exterior, tamplarie exterioara din PVC IZOTEC noua, gresie, faianta, parchet modele noi DELTA, usi interior si usa metalica noua. Renovat complet de la caramida cu tencuiala pe baza de var ciment aplicata manual, plasa pe toata suprafata, var alb. Totul este nou! Se vinde la pretul de 25.000 Euro! Va rog nu deranjati inutil Toate actele sunt la zi. Accept schimb cu terenuri Pentru Mai multe detalii: 0741501464

  garsoniera  Parter An:1974
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  75000 €  Persoană Fizică
  iasi

  Iași Zona Canta

  Strada Rampei Bloc Nr. 

  Apartament 4 camere decomandat. An bloc 1989. An dat in folosinta 1991. 97 m2 locuibili. Situat in zona Moara de foc pe strada Rampei nr.7 . Parter.Are ca dotari; CT, termopan, gresie, faianta, parchet, izolatie interioara cu caramida, instalatie sanitara separata, 2 balcoane , 2 bai. 4 camere, dresing, beci cu intrare prin balcon (8 mp2), boxa, loc de parcare, scara dotata cu camere de luat vederi primul proprietar, avand o suprafata considerabila apartamentul poate servi in doua modalitati : locuibil sau comercial. vedere dubla.

  4 decomandate  Parter An:1989
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  19500 €  Persoană Fizică
  iasi

  Iași Zona Dacia

  Strada Rampei Bloc Nr. 

  Persoana fizica,vand garsoniera, in zona Tigarete, langa Lidl, avand urmatoarele imbunatatiri: usa metalica la intrare, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, toate fiind noi. Este situata la etajul 4 cu pod si pe mijloc. Garsoniera este libera si se vinde cum o vedeti in fotografii. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati. Rog seriozitate ! Nu deranjati inutil !!!

  garsoniera  etaj 4 An:.