0   apartamente Strada Rampei Iași

Publicitate
Apartamente vândute Strada Rampei  Iași


Anunț de pe 
homezz.ro
Vândut
25000 €  Persoană Fizică
iasi

Iași Zona Zimbru

Strada Rampei Bloc Nr. 9

20 m²ConfortLuxEtajparterAn finalizare construc?ie 1974Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate Renovat?Num?r niveluri imobil 4Comision cump?r?tor 0%Posibilitate parcare DaNr. locuri parcare 2 Pre? negociabil Imobilul se preda cu urmatoarele imbunatatiri: izolatie termica la exterior, tamplarie exterioara din PVC IZOTEC noua, gresie, faianta, parchet modele noi DELTA, usi interior si usa metalica noua. Renovat complet de la caramida cu tencuiala pe baza de var ciment aplicata manual, plasa pe toata suprafata, var alb. Totul este nou! Se vinde la pretul de 25.000 Euro! Va rog nu deranjati inutil Toate actele sunt la zi. Accept schimb cu terenuri Pentru Mai multe detalii: 0741501464

garsoniera  Parter An:1974
Strada Rampei
Anunț de pe 
olx.roo
Vândut
75000 €  Persoană Fizică
iasi

Iași Zona Canta

Strada Rampei Bloc Nr. 

Apartament 4 camere decomandat. An bloc 1989. An dat in folosinta 1991. 97 m2 locuibili. Situat in zona Moara de foc pe strada Rampei nr.7 . Parter.Are ca dotari; CT, termopan, gresie, faianta, parchet, izolatie interioara cu caramida, instalatie sanitara separata, 2 balcoane , 2 bai. 4 camere, dresing, beci cu intrare prin balcon (8 mp2), boxa, loc de parcare, scara dotata cu camere de luat vederi primul proprietar, avand o suprafata considerabila apartamentul poate servi in doua modalitati : locuibil sau comercial. vedere dubla.

4 decomandate  Parter An:1989
Strada Rampei
Anunț de pe 
olx.roo
Vândut
19500 €  Persoană Fizică
iasi

Iași Zona Dacia

Strada Rampei Bloc Nr. 

Persoana fizica,vand garsoniera, in zona Tigarete, langa Lidl, avand urmatoarele imbunatatiri: usa metalica la intrare, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, toate fiind noi. Este situata la etajul 4 cu pod si pe mijloc. Garsoniera este libera si se vinde cum o vedeti in fotografii. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati. Rog seriozitate ! Nu deranjati inutil !!!

garsoniera  etaj 4 An:.
Strada Rampei

© 2019 | Imob Technology | All Rights Reserved