0   apartamente Zona Tatarasi Aviatiei din  Iași  Publicitate


  Apartamente vândute Zona Tatarasi Aviatiei  Iași


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  35000 €  Persoană Fizică
  iasi

  Iași Zona Tatarasi Aviatiei

  . Bloc Nr. 

  46 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 5 Apartament 2 camere , Tatarasi, bloc nou, 2009, Complex Penta, 46 mp utili, foarte placut compartimentat, semidecomandat, etaj mansarda (5), Complex rezidential linistit, inchis, accesul este delimitat de persoanele straine prin poarta de acces cu cod. Mijloacele de transport in comun au statia chiar langa accesul in compex. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, Ideal pentru investitie si inchiriere! Se poate amortiza prin inchiriere in mai putin de 10 ani. O investitie foarte eficienta.

  apartament cu 2 camere  Mansarda An:2009
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  66000 €  Persoană Fizică
  iasi

  Iași Zona Tatarasi Aviatiei

  Strada Aurel Vlaicu Bloc Nr. 

  utila 78 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 3 Vând apartament cu trei camere .Apartamentul este construit pe doua nivele cu scara interioara ,mobilat si utilat complet,totul este nou, cu douã bãi, în Tatarasi(Tãtãrasi residence) lângã auto spa .str.Aurel Vlaicu.1000e/m2 negociabil, se vinde mobilat si utilat.Sau inchiriez ,450e/luna.

  apartament cu 3 camere  etaj 3 An:2000
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  41500 €  Persoană Fizică
  iasi

  Iași Zona Tatarasi Aviatiei

  Strada Aurel Vlaicu Bloc Nr. 

  Apartament cu 1 camera , nedecomandat, de vanzare in Iasi strada Aurel Vlaicu 51, la 3 minute de statia 2 bãieti. Complex TÃTÃRAsI RESIDENCE Apartamentul este situat la parter intr-un bloc cu 4 nivele , constructie placi de beton fara risc seismic, an constructie 2015. Blocul si parcarea sunt monitorizate video. Apartamentul este dotat cu centrala proprie si încãlzire în pardoseala. Vederea este spre parcarea complexului iar geamurile sunt dotate cu gratii. Se vinde mobilat si utilat exact ca in foto. Pretul include si locul de parcare. Pret 46000 euro. Tel. 757 - arata telefon -

  garsoniera  Etaj Parter An:Dupa 2000
  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  40000 €  Persoană Fizică
  iasi

  Iași Zona Tatarasi Aviatiei

  . Bloc Nr. 

  48 mp An constructie inainte de 1977 Etaj 2 Apartament 2 camere semidecomandat, situat la etajul 2 din 4, zona Tatarasi-Flora. Dispune de termoizolatie, apometre si repartitoare cu citire radio la distanta, din 2019. Zona si scara foarte linistita. Apartament liber cu mutare imediata!

  2 semidecomandate  etaj 2/4 An:1968
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  24900 €  Persoană Fizică
  iasi

  Iași Zona Tatarasi Aviatiei

  Strada Aurel Vlaicu Bloc Nr. .

  Imobilul, situat în Iasi, Str. A. Vlaicu - Tatarasi este aproape de tot ceea ce conteazã pentru tine. Cu acces direct la transportul în comun, imobilul este pozitionat în proximitatea centrului universitar „Gheorghe Asachi“, aproape de Iulius Mall si în vecinãtatea supermarket-urilor Kaufland si LIDL. Imobilul cu regim de înãltime S+P+3E, este compus din 60 de apartamente cu o camerã în suprafETE de 25-27mp . In functie de disponibilitate unele apartamente au geam la baie si boxa in proprietate la subsol. Preturile pornesc de la 24.900 euro tva 5% inclus. Dotari interioare : - Central termica individuala in condensatie - Instaltie termica si sanitara ingropata - Regulator de presiune pt apa - Instalatie electrica pe cupru - Cabina de dus sau cada la alegere - Gresie , faianta import Italia - Parchet laminat - Usi interioare din lemn cu toc reglabil - Telefonie cablu sit v - Apa potabila, canalizare, contorizari individuale pt gaz si curent, apa Dotari exterioare : - Termosistem Austrotherm 10 cm EPS 80 - Tamplarie PVC Veka Softline, profil 70, 7 camere , sticla tripan, bicolora - Usa metalica la intrare - Tencuiala decorative silicatica - Casa scarii amenajata la cheie cu placaje tip granit Dotari generale imobil : - Videointerfon - Cartier video-supravegheat - Curte proprie amenajata - Locuri de parcare - Mijloace de transport in comun la 50 metri de bloc

  garsoniera  etaj 2 An:Dupa 2000
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  59900 €  Persoană Fizică
  iasi

  Iași Zona Tatarasi Aviatiei

  . Bloc Nr. .

  utila 5 033 mp An constructie 1990 – 2000 Etaj 2 Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Tatarasi, 2 Bãieti. Imobilul se afla la etajul 2 intr-un bloc de 4 etaje. Apartamentul este renovat recent si nelocuit. Are tamplarie exterioara din PVC cu geamuri din termopan, gresie, faianta, parchet, centrala termica, instalatie din cupru, calorifere din aluminiu, izolat pe exterior. Se vinde complet mobilat si utilat. Dispune de 2 debarale ce pot fi folosite ca spatiu de depozitare si un balcon inchis cu acces din sufragerie. De asemenea exista un uscator pe etaj. Garajul (17,5 mp) se afla in spatele blocului, la parter si este racordat la apa. Mijloacele de transport si supermarketurile (Carrefour market, Kmax) se afla in vecinatatea blocului.

  apartament cu 2 camere  etaj 2/4 An:1990-2000
  Anunț de pe 
  Ziarul Evenimentul
  Vândut
  16500 €  Persoană Fizică
  iasi

  Iași Zona Tatarasi Aviatiei

  Strada Aurel Vlaicu Bloc Nr. 

  garsoniera confort 1  etaj 3/3 An:.
  Anunț de pe 
  Ziarul Evenimentul
  Vândut
  43000 €  Persoană Fizică
  iasi

  Iași Zona Tatarasi Aviatiei

  Strada Aurel Vlaicu Bloc Nr. .

  apartament cu 2 camere  Parter An:1980
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  75000 €  Persoană Fizică
  iasi

  Iași Zona Tatarasi Aviatiei

  . Bloc Nr. 

  utila 55 mp An constructie Dupa 2000 Etaj Parter Apartamentul oferit spre vanzare are o suprafata utila de 55 mp , loc personal de parcare trecut in contract de vânzare , este D, compus din 2 camere + 1 camera pentru copii si dependinte: 1 bai bucatarie 1. Este situat intr-o cladire cu 5 etaje, la nivelul parte, in zona Tatarasi -Aviatie ( Cognac Residence ) Cladirea din care face parte este construita in 2017, pe o structura tip pe cadre, fara risc seismic. Apartamentul este dotat cu interfon, centrala termica de apartament cu ambient, gaz metan, apometre, parchet, gresie, faianta, tamplarie termopan,jaluzele metalice la geam, usa metalica, cabluTV, internet,complet mobilat , utilat, amenajat si decorat ( Se vinde complet , toate lucrurile au fost cumparate anul acesta ) .

  apartament cu 2 camere  etaj P/5 An:2017
  Publicitate