0   apartamente de vanzare Zona Tatarasi Aviatiei din Iași

  Publicitate

  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute din zona Tatarasi Aviatiei din  Iași


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  35000 €  Persoană Fizică
  iasi

  Iași Zona Tatarasi Aviatiei

  . Bloc Nr. 

  46 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 5 Apartament 2 camere , Tatarasi, bloc nou, 2009, Complex Penta, 46 mp utili, foarte placut compartimentat, semidecomandat, etaj mansarda (5), Complex rezidential linistit, inchis, accesul este delimitat de persoanele straine prin poarta de acces cu cod. Mijloacele de transport in comun au statia chiar langa accesul in compex. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, Ideal pentru investitie si inchiriere! Se poate amortiza prin inchiriere in mai putin de 10 ani. O investitie foarte eficienta.

  apartament cu 2 camere  Mansarda An:2009
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  66000 €  Persoană Fizică
  iasi

  Iași Zona Tatarasi Aviatiei

  Strada Aurel Vlaicu Bloc Nr. 

  utila 78 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 3 Vând apartament cu trei camere .Apartamentul este construit pe doua nivele cu scara interioara ,mobilat si utilat complet,totul este nou, cu douã bãi, în Tatarasi(Tãtãrasi residence) lângã auto spa .str.Aurel Vlaicu.1000e/m2 negociabil, se vinde mobilat si utilat.Sau inchiriez ,450e/luna.

  apartament cu 3 camere  etaj 3 An:2000
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  41500 €  Persoană Fizică
  iasi

  Iași Zona Tatarasi Aviatiei

  Strada Aurel Vlaicu Bloc Nr. 

  Apartament cu 1 camera , nedecomandat, de vanzare in Iasi strada Aurel Vlaicu 51, la 3 minute de statia 2 bãieti. Complex TÃTÃRAsI RESIDENCE Apartamentul este situat la parter intr-un bloc cu 4 nivele , constructie placi de beton fara risc seismic, an constructie 2015. Blocul si parcarea sunt monitorizate video. Apartamentul este dotat cu centrala proprie si încãlzire în pardoseala. Vederea este spre parcarea complexului iar geamurile sunt dotate cu gratii. Se vinde mobilat si utilat exact ca in foto. Pretul include si locul de parcare. Pret 46000 euro. Tel. 757 - arata telefon -

  garsoniera  Etaj Parter An:Dupa 2000