0   apartamente Strada Grigore Moisil Oradea

PublicitateApartamente vândute Strada Grigore Moisil  Oradea


Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
75500 €  Persoană Fizică
oradea

Oradea Zona Nufarul

Strada Grigore Moisil Bloc Nr. 

57 mp An constructie: Dupa 2000 Etaj: 1 Descriere Apartament cu 2 cam in grigore moisil + loc de parcare la subsol cu o boxa de 3/ 3 inchisa Vizualizãri: 2363ID: 202196660Rapor

apartament cu 2 camere  etaj 1 An:dupa 2000
Publicitate

Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
68500 €  Persoană Fizică
oradea

Oradea Zona Nufarul Plaza

Strada Grigore Moisil Bloc Nr. 22

60 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 6 Vând apartament cu 3 camere decomandate, bucãtãrie, baie, balcon în suprafatã de 10 mp. Apartamentul este total utilat si mobilat, putând fi ocupat imediat. Este situat la etajul 6 într-un bloc nou, modern, cu lift, în zona Nufarul Plazza. Unic proprietar, apartamentul fiind dat în folosintã în anul 2013. Apartamentul vine si cu un loc propriu de parcare de 8 mp.

apartament cu 3 camere  etaj 6 An:2013
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
79900 €  Persoană Fizică
oradea

Oradea Zona Nufarul Plaza

Strada Grigore Moisil Bloc Nr. 9

60 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 4 Apartament deosebit, spatios 2 cam cu supr.utila de 60 mp. amplasat la et 4 din 9, mobilat si utilat compus din: living generos,.dormitor matrimonial, bucãtãrie. baie, hol si balcon situat în Prima Residence langa piata Nufaru.Incalzirea cu centralã proprie pe gaz ,reglarea temperaturii se face in functie de preferinte, avand costuri reduse la intretinere.Apartamentul detine:aer conditionat,videointerfon, lift de ultima generatie, izolat termic si fonic.Mai multe detalii la telefon.

apartament cu 2 camere  etaj 4/9 An:2017
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
78000 €  Persoană Fizică
oradea

Oradea Zona Nufarul Plaza

Strada Grigore Moisil Bloc Nr. 4

70 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 4 Apartament cu 3 camere in bloc nou in complexul Nufarul Plaza. 2 balcoane mari Aer conditionat Mobilia facuta la comanda cu designer de interior Living mare 2 dormitoare fiecare cu access la cate un balcon Dubla orientare Etaj 4 Complet utilat si mobilat fara sa necesite investitii. Situat intr-o zona foarte buna,linistita, la 5 min de Baile Felix, aproape de Lotus Mall, Penny la 1 min pe jos, piata Agroalimentara Nufarul la 2 min pe jos, autogara , tramvai la 2 min. Scoala si universitatea sunt la 5 minute distanta. Contact pe mobil sau email. Daca nu raspund lasati un sms si va resun(e important sa lasati sms!) Anuntul Apartament cu 3 camere de lux mobilat de designer este adaugat de pe Storia.ro.

apartament cu 3 camere  etaj 4 An:dupa 2000
Anunț de pe 
homezz.ro
Vândut
73000 €  Persoană Fizică
oradea

Oradea Zona Nufarul

Strada Grigore Moisil Bloc Nr. 

72 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 6 vand apartament cu 3 camere format din hol, 1 living, 2 dormitoare, bucatarie, baie, balcon mare, debara. este situat in Nufarul, pe str. Grigore Moisil, aproape de Penny si gradinita+liceul Betel. De asemenea in apropiere de statie de tramvai si autobuz, piata Nufarul, Kaufland, Selgross, Lotus Center. Iesire directa la centura orasului. Bloc nou, casa scarii moderna, doua lifturi si camere de supraveghere. Apartamentul este orientat pe doua parti, est si sud. Etajul 6 din 9. Se vinde mobilat si utilat.

apartament cu 3 camere  etaj 6 An:2013
Anunț de pe 
Ziar Local
Vândut
65000 €  Persoană Fizică
oradea

Oradea Zona Nufarul

Strada Grigore Moisil Bloc Nr. 

70 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 3 Vand apartament 2 camere situat in cartierul Nufarul Plaza, zona linistita. Apartamentul se situeaza la etajul 3 din 6 , fiind format dintr-un dormitor , un living mare cu bucatarie , baie si balcon mare. Este in constructie noua izolat cu polistiren gros de 10 centimetri. Dispune de aer conditionat , contorizare apa - incalzire separate. Apartamentul este complet mobilat , utilat . Pret negociabil. Mai multe detalii la numarul de telefon afisat.

apartament cu 2 camere  etaj 3/6 An:dupa 2000
Anunț de pe 
homezz.ro
Vândut
120000 €  Persoană Fizică
oradea

Oradea Zona Nufarul

Strada Grigore Moisil Bloc Nr. 

115 mp CompartimentareDecomandatConfort LuxEtaj 2An finalizare constructie 2016Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate Nouã Vând apartament în bloc nou, construit în anul 2016, situat pe strada Grigore Moisil, zona capãt Nufãrul, cartier Nufãrul Plazza. Apartamentul este în totalitate modificat privind: - compartimentare (trei camere, bucãtãrie, baie, hol) - finisaje exceptionale - gresie si faiantã de lux - obiecte sanitare si rubinetãrie de lux, inclusiv dus construit din sticlã cu functie de autocurãtare - usi din lemn masiv confectionate la comandã - usã de intrare cu sistem de sigurantã - plase antiinsecte la toate iesirile pe balcoane, etc. Nimic din structura apartamentului NU a fost realizat de constructor: - instalatie electricã, inclusiv pentru aragaz electric - instalatie de canalizare - instalatie de încãlzire cu tevi cupru încastrate în perete, calorifere din fontã si sistem termostat SALUX - douã aparate aer conditionat / încãlzire DAIKIN - cablu tv / internet (inclusiv telefon fix) în fiecare camerã, etc. Suprafatã 115 m.p., etaj II, douã balcoane cu orientare spre est si spre sud. Apa caldã si cãldura asigurate de centrala proprie a blocului. Extrem de bine izolat - cost de încãlzire 120 lei / lunã pentru temperatura interioarã permanentã de 24 grade Celsius. Blocul are propria parcare, subteranã si suprateranã. Absolut toate utilitãtile în imediata apropiere: magazine, piatã, farmacii, scoalã, grãdinitã, mijloace de transport în comun, statie de taxi, bisericã, benzinãrie, etc., care oferã un mod de viatã foarte confortabil. Pretul nu este negociabil, însã ofer orice facilitãti de platã, conform necesitãtilor cumpãrãtorului.

apartament cu 3 camere  etaj 2 An:2016
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
80000 €  Persoană Fizică
oradea

Oradea Zona Nufarul

Strada Grigore Moisil Bloc Nr. 

utila 60 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 4 Vand apartament cu 3 camere. -Dormitor 1 -Dormitor 2(camera copil) -Bucatarie open space -Living -Baie -Hol + dressing Este situat in zona Nufarul, Str. Grigore Moisil, langa supermarket Penny(blocul cu balcoane colorate) Blocul este nou, dat in folosinta in anul 2016 Aparatementul vine mobilat si utilat integral! Mobilierul este facut la comanda, din MDF, si executat la cele mai inalte standarde de calitate. Se vinde impreuna cu: cupotor wirlpool 6 sense, frigider no frost Artic cu dispaly, plita inductie wirlpool 4 zone, hota mare putere wirlpool, masina de spalat HotPoint Ariston, aer conditionat. Ca si amplasament, in vecinatatea blocului este: -statie de tramvai -statie de autobus -gradinita Betel -scoala Betel -scoala Onisifor Ghibu -piata Nufarul -Kaufland -Selgross Zona este foarte linistita, apartamentul este orientat cu vedere catre Campusul Emanuel, deci este vedere liberra pana in Betfia; nu exista alte constructii in fata apartamentului. Apartamentul are 2 balocane mari, unul cu intrare din bucatarie, si unu cu intrare din cele 2 dormitoare.(pot fi folosite ca si terase, sau spatiu de depozitare) Detin si parcare, proprietate personala, sub balcon, in suprafata de 14metri patrati (parcarea se vinde separat, doar la cumparatorul aparatamentului) Apartamentul este pozitionat pe soare, de dimineata pana seara. Izolatia este de cea mai buna calitate, in cea mai friguroasa luna din iarma, caldura a fost 140 RON. Am contractat toate utilitatile, pe persoana fizica: -curent DIGI -cablu + internet fibra DIGI -contor digital de inlata precizie energie termica(in casa scarii) Instalatii electrice noi si instalatii sanitare noi, usa de siguranta, etc.. Casa scarii este ultra moderna, exista 2 lifturi si camere de supravegheat atat in scara cat si in parcare. Accept doar vanzarea cu cash, pretul este usor negociabil, nu accept vanzare prin credit bancar. Rog si ofer seriozitate!

apartament cu 3 camere  etaj 4 An:2016
Cele mai bune oferte
Anunț de pe 
homezz.ro
ImobRank
 78 
63500 €  Persoană Fizică
3 camere
apartamente de vanzare oradea

Oradea Zona Nufarul

. Bloc Nr. 

Apartament 3 camere, Nufarul, comision 0%3 camere  •  68 m?  •  etajul 4/4  •  1978  •  decomandatPb apartament 3 camere mare nufarulDe vanzare: - apartament PB mare 3 camere - SU 68 mp. 2 bai, 2 balcoane mari (unul inchis, unul deschis) - Termopane 5 camere, instalatie cupru la incalzire pe toata coloana - Necesita renovare completa - Etaj 4 fara acoperis, cartierul Nufarul, langa Lotus (intrarea din spate) - Locuri de parcare neocupate in fata blocului - Priveliste deosebita cu parc de un hectar, nici un bloc in fata pe mai multe sute de metri - dubla orientare Sud, Nord-Vest PRET FIX PANA IN 10 OCTOMBRIE. IMEDIAT OCUPABIL!!! Ore vizualizare L-V 17:30 - 20, S-D toata ziua, cu stabilire cu o zi inainte. Nu doresc intermediari si agentii imobiliare, sunt proprietar persoana fizica, accept si prin credit bancar. Tel: 0740 185 070 Imobil scos la vânzare in urmă cu  78 de zile la prețul de 61000 €   ImobRank: 78/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

3 camere  etaj 4/4 An:1978
Anunț de pe 
homezz.ro
ImobRank
 77 
75000 €  Persoană Fizică
3 camere
apartamente de vanzare oradea

Oradea Zona Olosig

. Bloc Nr. 

Apartament 3 camere, Decebal3 camere  •  63 m?  •  etajul 4/4  •  1990  •  decomandatApartament PB 3 camere DecebalApartament tip PB cu 3 camere, 2 bai, 2 balcoane ( unul este închis cu geam termopan ?i este amenajata bucataria), dubla orientare. Geamuri termopan. Apartamentul este situat în zona pie?ei Decebal. Bãile nu sunt amenajate. Etaj 4/4. Bloc cu acoperi?. Imobil scos la vânzare in urmă cu  78 de zile la prețul de 75000 €   ImobRank: 77/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

3 camere  etaj 4/4 An:1990
Anunț de pe 
olx.ro
ImobRank
 74 
76000 €  Persoană Fizică
apartament cu 4 camere
apartamente de vanzare oradea

Oradea Zona Rogerius

Strada Iza Bloc Nr. 

96 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 5 Vand apartament situat in cartierul Dacia, zona linistita, retrasa de la bulevard si in imediata apropiere a parcului Olosig. La 3 minute de mers pe jos se afla statiile de autobuz TVS si Pasaj, iar la 5 minute magazinul Profi. In zona se mai afla si alte puncte de interes precum: Gradinita nr. 45, restaurantul Ziga Zaga sau Scoala Dacia. Apartamentul are in total 96 mp utili si este structurat pe doua nivele, fiind dotat cu scara interioara placata cu lemn de esenta tare. La primul nivel, pe o suprafata de 67 mp se afla holul de acces, living cu iesire in balcon, bucatarie, baie si un dormitor matrimonial. La etaj (pod) se gaseste o camera de zi, un dormitor si o baie. Apartamentul a fost finisat si complet utilat in anul 2014 si este situat la etajul 5/5 al unui bloc reabilitat termic in anul 2008. Scara de bloc nu este dotata cu lift si nu are alimentare cu gaz. Incalzirea se face utilizand reteaua termica a orasului, plita si cuptorul sunt electric Imobil scos la vânzare in urmă cu  1330 de zile la prețul de 65000 €   ImobRank: 74/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

apartament cu 4 camere  etaj 5 An:dupa 2000
Anunț de pe 
homezz.ro
ImobRank
 74 
63500 €  Persoană Fizică
apartament cu 3 camere
apartamente de vanzare oradea

Oradea Zona Nufarul

Strada Ialomitei Bloc Nr. 

Apartament 3 camere PB mare Nufarul (langa Lotus) etaj 4/4De vanzare: - apartament PB mare 3 camere - SU 68 mp. 2 bai, 2 balcoane mari (unul inchis, unul deschis) - Termopane 5 camere, instalatie cupru la incalzire pe toata coloana - Necesita renovare completa - Etaj 4 fara acoperis, cartierul Nufarul, langa Lotus (intrarea din spate) - Locuri de parcare neocupate in fata blocului - Priveliste deosebita cu parc de un hectar, nici un bloc in fata pe mai multe sute de metri - dubla orientare Sud, Nord-Vest Pret 64900 negociabil la fata locului. Ore vizualizare L-V 17:30 - 20, S-D toata ziua, cu stabilire cu o zi inainte. Nu doresc intermediari si agentii imobiliare, sunt proprietar persoana fizica, accept si prin credit bancar. Tel: 0740 185 0703 camere  •  68 mp   •  etajul 4  •  1978  •  decomandat Imobil scos la vânzare in urmă cu  348 de zile la prețul de 69500 €   ImobRank: 74/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

apartament cu 3 camere  etaj 4/4 An:1978

© 2020 | Imob Technology | All Rights Reserved