0   apartamente Strada Grigore Moisil Oradea

PublicitateApartamente vândute Strada Grigore Moisil  Oradea


Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
75500 €  Persoană Fizică
oradea

Oradea Zona Nufarul

Strada Grigore Moisil Bloc Nr. 

57 mp An constructie: Dupa 2000 Etaj: 1 Descriere Apartament cu 2 cam in grigore moisil + loc de parcare la subsol cu o boxa de 3/ 3 inchisa Vizualizãri: 2363ID: 202196660Rapor

apartament cu 2 camere  etaj 1 An:dupa 2000
Publicitate

Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
68500 €  Persoană Fizică
oradea

Oradea Zona Nufarul Plaza

Strada Grigore Moisil Bloc Nr. 22

60 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 6 Vând apartament cu 3 camere decomandate, bucãtãrie, baie, balcon în suprafatã de 10 mp. Apartamentul este total utilat si mobilat, putând fi ocupat imediat. Este situat la etajul 6 într-un bloc nou, modern, cu lift, în zona Nufarul Plazza. Unic proprietar, apartamentul fiind dat în folosintã în anul 2013. Apartamentul vine si cu un loc propriu de parcare de 8 mp.

apartament cu 3 camere  etaj 6 An:2013
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
79900 €  Persoană Fizică
oradea

Oradea Zona Nufarul Plaza

Strada Grigore Moisil Bloc Nr. 9

60 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 4 Apartament deosebit, spatios 2 cam cu supr.utila de 60 mp. amplasat la et 4 din 9, mobilat si utilat compus din: living generos,.dormitor matrimonial, bucãtãrie. baie, hol si balcon situat în Prima Residence langa piata Nufaru.Incalzirea cu centralã proprie pe gaz ,reglarea temperaturii se face in functie de preferinte, avand costuri reduse la intretinere.Apartamentul detine:aer conditionat,videointerfon, lift de ultima generatie, izolat termic si fonic.Mai multe detalii la telefon.

apartament cu 2 camere  etaj 4/9 An:2017
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
78000 €  Persoană Fizică
oradea

Oradea Zona Nufarul Plaza

Strada Grigore Moisil Bloc Nr. 4

70 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 4 Apartament cu 3 camere in bloc nou in complexul Nufarul Plaza. 2 balcoane mari Aer conditionat Mobilia facuta la comanda cu designer de interior Living mare 2 dormitoare fiecare cu access la cate un balcon Dubla orientare Etaj 4 Complet utilat si mobilat fara sa necesite investitii. Situat intr-o zona foarte buna,linistita, la 5 min de Baile Felix, aproape de Lotus Mall, Penny la 1 min pe jos, piata Agroalimentara Nufarul la 2 min pe jos, autogara , tramvai la 2 min. Scoala si universitatea sunt la 5 minute distanta. Contact pe mobil sau email. Daca nu raspund lasati un sms si va resun(e important sa lasati sms!) Anuntul Apartament cu 3 camere de lux mobilat de designer este adaugat de pe Storia.ro.

apartament cu 3 camere  etaj 4 An:dupa 2000
Anunț de pe 
homezz.ro
Vândut
73000 €  Persoană Fizică
oradea

Oradea Zona Nufarul

Strada Grigore Moisil Bloc Nr. 

72 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 6 vand apartament cu 3 camere format din hol, 1 living, 2 dormitoare, bucatarie, baie, balcon mare, debara. este situat in Nufarul, pe str. Grigore Moisil, aproape de Penny si gradinita+liceul Betel. De asemenea in apropiere de statie de tramvai si autobuz, piata Nufarul, Kaufland, Selgross, Lotus Center. Iesire directa la centura orasului. Bloc nou, casa scarii moderna, doua lifturi si camere de supraveghere. Apartamentul este orientat pe doua parti, est si sud. Etajul 6 din 9. Se vinde mobilat si utilat.

apartament cu 3 camere  etaj 6 An:2013
Anunț de pe 
Ziar Local
Vândut
65000 €  Persoană Fizică
oradea

Oradea Zona Nufarul

Strada Grigore Moisil Bloc Nr. 

70 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 3 Vand apartament 2 camere situat in cartierul Nufarul Plaza, zona linistita. Apartamentul se situeaza la etajul 3 din 6 , fiind format dintr-un dormitor , un living mare cu bucatarie , baie si balcon mare. Este in constructie noua izolat cu polistiren gros de 10 centimetri. Dispune de aer conditionat , contorizare apa - incalzire separate. Apartamentul este complet mobilat , utilat . Pret negociabil. Mai multe detalii la numarul de telefon afisat.

apartament cu 2 camere  etaj 3/6 An:dupa 2000
Anunț de pe 
homezz.ro
Vândut
120000 €  Persoană Fizică
oradea

Oradea Zona Nufarul

Strada Grigore Moisil Bloc Nr. 

115 mp CompartimentareDecomandatConfort LuxEtaj 2An finalizare constructie 2016Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate Nouã Vând apartament în bloc nou, construit în anul 2016, situat pe strada Grigore Moisil, zona capãt Nufãrul, cartier Nufãrul Plazza. Apartamentul este în totalitate modificat privind: - compartimentare (trei camere, bucãtãrie, baie, hol) - finisaje exceptionale - gresie si faiantã de lux - obiecte sanitare si rubinetãrie de lux, inclusiv dus construit din sticlã cu functie de autocurãtare - usi din lemn masiv confectionate la comandã - usã de intrare cu sistem de sigurantã - plase antiinsecte la toate iesirile pe balcoane, etc. Nimic din structura apartamentului NU a fost realizat de constructor: - instalatie electricã, inclusiv pentru aragaz electric - instalatie de canalizare - instalatie de încãlzire cu tevi cupru încastrate în perete, calorifere din fontã si sistem termostat SALUX - douã aparate aer conditionat / încãlzire DAIKIN - cablu tv / internet (inclusiv telefon fix) în fiecare camerã, etc. Suprafatã 115 m.p., etaj II, douã balcoane cu orientare spre est si spre sud. Apa caldã si cãldura asigurate de centrala proprie a blocului. Extrem de bine izolat - cost de încãlzire 120 lei / lunã pentru temperatura interioarã permanentã de 24 grade Celsius. Blocul are propria parcare, subteranã si suprateranã. Absolut toate utilitãtile în imediata apropiere: magazine, piatã, farmacii, scoalã, grãdinitã, mijloace de transport în comun, statie de taxi, bisericã, benzinãrie, etc., care oferã un mod de viatã foarte confortabil. Pretul nu este negociabil, însã ofer orice facilitãti de platã, conform necesitãtilor cumpãrãtorului.

apartament cu 3 camere  etaj 2 An:2016
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
80000 €  Persoană Fizică
oradea

Oradea Zona Nufarul

Strada Grigore Moisil Bloc Nr. 

utila 60 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 4 Vand apartament cu 3 camere. -Dormitor 1 -Dormitor 2(camera copil) -Bucatarie open space -Living -Baie -Hol + dressing Este situat in zona Nufarul, Str. Grigore Moisil, langa supermarket Penny(blocul cu balcoane colorate) Blocul este nou, dat in folosinta in anul 2016 Aparatementul vine mobilat si utilat integral! Mobilierul este facut la comanda, din MDF, si executat la cele mai inalte standarde de calitate. Se vinde impreuna cu: cupotor wirlpool 6 sense, frigider no frost Artic cu dispaly, plita inductie wirlpool 4 zone, hota mare putere wirlpool, masina de spalat HotPoint Ariston, aer conditionat. Ca si amplasament, in vecinatatea blocului este: -statie de tramvai -statie de autobus -gradinita Betel -scoala Betel -scoala Onisifor Ghibu -piata Nufarul -Kaufland -Selgross Zona este foarte linistita, apartamentul este orientat cu vedere catre Campusul Emanuel, deci este vedere liberra pana in Betfia; nu exista alte constructii in fata apartamentului. Apartamentul are 2 balocane mari, unul cu intrare din bucatarie, si unu cu intrare din cele 2 dormitoare.(pot fi folosite ca si terase, sau spatiu de depozitare) Detin si parcare, proprietate personala, sub balcon, in suprafata de 14metri patrati (parcarea se vinde separat, doar la cumparatorul aparatamentului) Apartamentul este pozitionat pe soare, de dimineata pana seara. Izolatia este de cea mai buna calitate, in cea mai friguroasa luna din iarma, caldura a fost 140 RON. Am contractat toate utilitatile, pe persoana fizica: -curent DIGI -cablu + internet fibra DIGI -contor digital de inlata precizie energie termica(in casa scarii) Instalatii electrice noi si instalatii sanitare noi, usa de siguranta, etc.. Casa scarii este ultra moderna, exista 2 lifturi si camere de supravegheat atat in scara cat si in parcare. Accept doar vanzarea cu cash, pretul este usor negociabil, nu accept vanzare prin credit bancar. Rog si ofer seriozitate!

apartament cu 3 camere  etaj 4 An:2016
Cele mai bune oferte
Anunț de pe 
olx.ro
ImobRank
 75 
87000 €  Persoană Fizică
apartament cu 4 camere
apartamente de vanzare oradea

Oradea Zona Dimitrie Cantemir

. Bloc Nr. 

: 100 m? An constructie: 1990 – 2000 Etaj: 7 Descriere Apartamentul este localizat în zona Cantemir, deasupra fostei bãnci Transilvania. Acesta are o suprafa?ã de 100 mp, fiind compartimentat cu 4 camere, o bucãtãrie, 2 bãi ?i 2 balcoane. Blocul este format din 8 etaje, iar apartamentul este situat la etajul 7. Are o singurã scarã, lift ?i parcare. Pentru mai multe detalii: nr. tel.: 07********72 ID: 221382682 Vizualizãri: 1943 Raporteazã Facebook connected icon Deni Pe OLX din iunie 2014 Activ pe 21 martie 2022 075 891 4284  Imobil scos la vânzare in urmă cu  63 de zile la prețul de 87000 €   ImobRank: 75/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

apartament cu 4 camere  etaj 7/8 An:1990-2000
Anunț de pe 
homezz.ro
ImobRank
 70 
58000 €  Persoană Fizică
2 decomandate
apartamente de vanzare oradea

Oradea Zona Decebal Dacia

Strada Aluminei Bloc Nr. 

64 mp CompartimentareDecomandatConfort 1Etaj 4An finalizare constructie 1984Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate Bunã Vând apartament cu douã camere Calea Aradului, decomandat, tip D, termopane (bucãtãrie si dormitor), parchet, gresie, faiantã, aer conditionat, et 4/4, fãrã probleme la acoperis. Telefon 0749 074 213 Imobil scos la vânzare in urmă cu  482 de zile la prețul de 58000 €   ImobRank: 70/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

2 decomandate  etaj 4/4 An:1984
Anunț de pe 
olx.ro
ImobRank
 70 
75500 €  Persoană Fizică
apartament cu 4 camere
apartamente de vanzare oradea

Oradea Zona Rogerius

Strada Calugareni Bloc Nr. 

75 m?CompartimentareDecomandatEtaj 3An finalizare construc?ie 1973Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate BunãNumãr niveluri imobil 4Clasã energeticã C Pre? negociabil Apartamentul este situat in cartierul Rogerius pe strada Calugareni. Este amplasat într-o zonã foarte buna, cu spatii verzi, vis a vis de Scoala Gimnazialã nr.16. În apropiere se aflã grãdini?ã, cre?ã, Liceul Teoretic Lucian Blaga, Piata Rogerius, parcuri, magazine, Spitalul Municipal din Oradea, Spitalul Pelican ?i mijloace de transport in comun. Apartamentul este decomandat, fiind situat la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje, are dublã orientare ?i o suprafa?ã utilã de 75,02 mp. Este compus din 4 camere, douã bãi, o bucãtãrie, un balcon, douã cãmãri de alimente, un antreu mare la intrare ?i douã holuri mici in fa?a bãilor. Imobil scos la vânzare in urmă cu  104 de zile la prețul de 75500 €   ImobRank: 70/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

apartament cu 4 camere  etaj 3 An:1973
Anunț de pe 
olx.ro
ImobRank
 68 
79000 €  Persoană Fizică
apartament cu 2 camere
apartamente de vanzare oradea

Oradea Zona Gheorghe Doja

. Bloc Nr. 

: 57 m? An constructie: 1990 – 2000 Etaj: 2 Descriere Apartamentul este situat in fata Spitalului Judetean, la 10 minute de centrul orasului si Aquapark Nymphaea, sali de sport, in imediata apropiere a apartamentului se afla ABC-uri, unitati medicale, piscina, statia Taxi si statie transport in comun. Apartamentul se afla intr-un bloc complet renovat, repectiv blocul este izolat termic, are acoperis tigla, toate tevile si instalatiile sanitare schimbate. Apartamentul este situat la etajul 2 din 4, este conf.I, decomandat, in suprafata utila de 57mp, si este format din 2 camere (ambele careme au iesire in balcon), bucatarie foarte mare, baie, hol, balcon mare inchis in termopan. Aparatamentul este renovat, gresie, faianta, are parchet lemn masiv, usi interior schimbate, geamuri termopan, apartamentul se vinde semi-mobilat, respectiv mobila de bucatarie si mobila din hol si balcon. ID: 232014693Vizualizãri: 908 dia Pe OLX din aprilie 2015 Activ azi la 06:07  Imobil scos la vânzare in urmă cu  20 de zile la prețul de 79000 €   ImobRank: 68/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

apartament cu 2 camere  etaj 2/4 An:1990-2000

© 2020 | Imob Technology | All Rights Reserved