1   apartamente Seleus OradeaAnunț de pe 
lajumate.ro
ImobRank
 0 
65000 €  Persoană Fizică
apartament cu 4 camere
apartamente de vanzare oradea

Oradea Zona Seleus

. Bloc Nr. 

Ofer spre vanzare un apartament cu 4 camere, tip PB, situat la parterul unui bloc construit in 1990. Locuri de parcare cu abonament de la primarie, beci, loc de joaca, scara linistita. Apartamentul este la gri fiind pregatit pentru a fi renovat dupa preferintele noului proprietar putand avea destinatie de cabinet, salon, atelier, locuinta sau apartament inchiriat in regim hotelier. Apartamentul are doua bai, cu posibilitate de a se construi si a treia sau chiar a 4a baie. Imobil scos la vânzare in urmă cu  67 de zile la prețul de 65000 €   ImobRank: 0/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

apartament cu 4 camere  parter An:1990
Publicitate
Publicitate


Apartamente vândute Seleus  Oradea
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
29000 €  Persoană Fizică
oradea

Oradea Zona Seleus

. Bloc Nr. 

--Proprietar Vand in Zona SELEUS Ap. 1 cam - garsoniera confort 1 decomandata Tip D ,situata la et 4/4 la suprafete Identice ca in SCHITE COMPARTIMENTARE si Suprafete ,Caracteristici suprafata construita 33,45 mp,suprafata utila 28 mp + 2,24 mp balcon ,compus din 1 cam. dormitor ,Bucatarie,baie, anteu, balcon acoperit cu geam termopan ,debara si usa inchisa la intrare in Hol etaj 4, cu dotari:, gresie, faianta , parchet camera cu geamuri Termopan si Rolete la camera si balcon si 3 Boxe in beci la subsol iluminat cu usi asigurate. Zona de Amplasament este linistita in spate la Mg. Bunexim si Lotus parc OLOSIG, situata pe Rasarit de soare in spatele Bl. pe liniste cu 1 loc parcare Auto si amplasare pe mijlocul Bl. nu langa scara de aces sau pe coltul fra a creia disconfort Termic si fonic. Zona: acces autobus-Taxi, Mg. Profi -PENI- Complex Velenta, bunexim,piata Agroalimentara in aprorierea blocului, Parc Olosig ,Biserici ,Scoal.,gradinita, Mol Lotus la 10 min de mers pe jos la fel si Statia de tranvai din Cantemir. Variante cu avans- ARVUNA de minim 10 mii Euro si rate lunare la intelegere . , Ptr. Pretentiosi se poate REAMENAJA la comanda cumparatorului cu finisaje la cerere. Pret usor negociabil.

garsoniera  etaj 4/4 An:.
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
34000 €  Persoană Fizică
oradea

Oradea Zona Seleus

. Bloc Nr. 

Vind apartament o camera tip D ;;zona Seleusului, ,etj 4 cu multiple inbunatatiri balcon inchis ,etc;.Tel 759 - arata telefon - dupa ora 14.Pret fix32000euro.

garsoniera  etaj 4 An:.