1   apartamente Strada Alexandru Lapusneanu din  Piatra Neamț


  Anunț de pe 
  olx.ro
  ImobRank
   42 
  68000 €  Persoană Fizică
  apartament cu 3 camere
  apartamente de vanzare piatra-neamt

  Piatra Neamț Zona Precista

  Strada Alexandru Lapusneanu Bloc Nr. 

  72 mp An constructie: 1977 – 1990 Etaj: 4 Descriere Vand sau schimb apartament 3 camere, zona Precista, str. Alexandru Lãpusneanu, decomandat,cu casa in oras sau in apropiere. Apartamentul este bine întretinut, are doua grupuri sanitare, doua balcolane, etaj 4/4, acoperisul a fost refacut in urma cu câtiva ani. In zona sunt mai multe centre comerciale, farmacii, scolii. Pe etaj sunt cate doua apartamente, deci, casa scarii este spatioasa si luminoasã. Detin boxa si loc de parcare in fata blocului. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati. 07******75 Imobil scos la vânzare in urmă cu  209 de zile la prețul de 69000 €   ImobRank: 42/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

  apartament cu 3 camere  etaj 4/4 An:1977-1990
  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Strada Alexandru Lapusneanu din  Piatra Neamț


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  57000 €  Persoană Fizică
  piatra-neamt

  Piatra Neamț Zona Precista

  Strada Alexandru Lapusneanu Bloc Nr. 

  62 mp An constructie: 1977 – 1990 Etaj: 4 Descriere Proprietar, ofer spre vanzare apartament 2 camere, mobilat si utilat, situat in Precista (vis-a-vis de Biserica noua), 62 mp utili, renovat de la caramida, cu umatoarele imbunatatiri: - izolatie termica exterioara; - geamuri termopan Salamander cu 3 straturi de sticla; - izolatie acoperis cu multiple straturi de carton bitumat (et. 4 din 4); - instalatii electrica (cupru + intrerupatoare tactile + prize usb si hdmi) termica (calorifere aluminiu + partial incalzire in pardoseala) si sanitara noi; -centrala termica pe gaz; - aparat aer conditionat; - usi interioare schimbate; - parchet in sufragerie si dormitor, gresie in restul spatiului; - tot apartamentul este mobilat la comanda, il vand utilat (electrocasnice Gorenje - plita, hota, masina spalat vase noua, cuptor electric, frigider); - locul de parcare este inlcus in pret, veti plati doar impozitul anual (este achitat pe anul in curs); - il vand asa cum arata in poze, apartamentul a fost renovat in conformitate cu legislatia in vigoare, pun la dispozitia viitorului proprietar toata documentatia cadarstrala care atesta acest lucru; - in apropiere (pe o raza de approx. 500m) se regasesc statia de autobuz/microbuz, Scoala 4, gradinita Veronica Filip, Adridan super market, Lidl si Shopping City Piatra Neamt. - pretul este usor negociabil - cash sau credit imobiliar; - nu colaborez cu agentii. Pentru detalii suplimentare, va rog sa sunati la nr. de telefon din anunt sau sa trimiteti mesaj. Rog si ofer seriozitate, multumesc pentru intelegere! ID: 225539827Vizualizãri: 2789

  apartament cu 2 camere  etaj 4/4 An:1977-1990
  Publicitate

  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  44500 €  Persoană Fizică
  piatra-neamt

  Piatra Neamț Zona Precista

  Strada Alexandru Lapusneanu Bloc Nr. A4

  55 mp CompartimentareDecomandatEtaj 4An finalizare constructie 1986 Apartamentul se afla la et. IV, al bl. A4. Este izolat interior si exteriror, are boxa, parcare . Are doua moduri de incalzire: centrala termica in garantie si soba pe lemne. Va puteti bucura de multa liniste si de o priveliste super din primavara, pana toamna . Locuinta are pod propriu, intrarea se face prin balcon existand si aici spatiu pentru diverse activitati .

  apartament cu 2 camere  etaj 4 An:1986
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  37000 €  Persoană Fizică
  piatra-neamt

  Piatra Neamț Zona Precista

  Strada Alexandru Lapusneanu Bloc Nr. 

  40 mp Etaj Parter Proprietar, vand apartament cu o camera in cartierul Precista, str. Al. Lãpusneanu, parter, zona linistita, in bloc de apartamente, izolat exterior. Apartamentul este spatios ( 40 mp suprafata utila), este renovat (instalatii schimbate), are centralã termica, geamuri termopan si este mobilat dupã cum se observa în fotografii. Potrivita pentru locuit, sediu firma sau cabinet. Pret 37.000 €. Anuntul este destinat cumpãrãtorilor, nu sunt interesatã sã colaborez cu agentii.

  garsoniera confort 1  Parter An:1977-1990
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  35000 €  Persoană Fizică
  piatra-neamt

  Piatra Neamț Zona Precista

  Strada Alexandru Lapusneanu Bloc Nr. 

  Vand apartament doua camere, situat in Precista, strada Alexandru Lapusneanu, nr. 68, Bl. C3, Sc.A, Etaj I, ap.8, situat la nord, doua camere decomandate, balcon inchis cu geamuri termopan, tamplarie geamuri termopan, izolatie interioara sufragerie si balcon, centrala termica, instalatie sanitara noua la baie, rulouri exterioare sufragerie si bucatarie,gresie si faianta in baie si bucatarie, parchet, boxa, zona linistita, vecini buni, aproape de institutii de invatamant, gradinite, statie de troleu, stadion, strandul municipal. Se doreste perioada de habitatie 6 luni de zile.

  apartament cu 2 camere  etaj 1 An:.
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  55000 €  Persoană Fizică
  piatra-neamt

  Piatra Neamț Zona Precista

  Strada Alexandru Lapusneanu Bloc Nr. 7

  taj 3 Sitaut vis a vis de Liceul Economic, 4 camere, decomandate, 2 bai, 1 balcon de 9 mp cu termopan, bucatarie dubla, etaj 3, exterior izolat termic, centrala Vaillant, termopane, usi interior lemn masiv, usa intrare metalica Sigma etc. Boxa mare 16 mp, loc parcare, expunere sud -2 dormitoare si bucatarie, vest -1 dormitor si nord -camera de zi, constructie dupa 1980.

  4 decomandate  etaj 3 An:1980