0   apartamente Strada Liliacului din  Piatra Neamț


  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Strada Liliacului din  Piatra Neamț


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  50000 €  Persoană Fizică
  piatra-neamt

  Piatra Neamț Zona Precista

  Strada Liliacului Bloc Nr. 5

  47 mp Etaj 4 Descriere Persoana fizica vand apartament cu 2 camere, in cartierul Precista, pe str. Liliacului nr.5, situat la etajul 4, intr-un bloc acoperit, orientat sud, cu o panorama superba spre spatiu verde. Compartimentarea este semidecomandata, foarte bine structurata, existand multe zone de depozitare: - 1 living spatios si luminos cu iesire intr-un balcon de ~5mp, inchis cu geamuri termopan; - 1 dormitor cu dressing; - 1 bucatarie cu loc de luat masa; - 1 baie cu cada; - 1 hol intermediar cu dressing; - 1 hol primitor la intrare. Finisajele sunt moderne cu stucco veneziano San Marco si tapet decorativ lux, cu mobilier personalizat pe spatiu, utilat cu materiale si obiecte de calitate superioara si design estetic, iar electrocasnicele sunt incorporate. Este dotat cu centrala pe gaz, radiatoare clasice si decorative Vasco-Belgia, aerconditionat, cat si incalzire prin pardoseala electrica, cu trepte de reglaj, la bucatarie. Apartamentul constituie o oportunitate, atat pentru o locuinta ideala cat si pentru o investitie reusita. Imobilul dispune si de loc de parcare stradal. Pentru detalii complete sau pentru programarea unei vizionari, nu ezitati sa ma contactati telefonic: 732 - arata telefon - Rog seriozitate.

  apartament cu 2 camere  etaj 4 An:.
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  33000 €  Persoană Fizică
  piatra-neamt

  Piatra Neamț Zona Precista

  Strada Liliacului Bloc Nr. 5

  langa scoala nr. 4 insorit, etaj 2, termopane, centrala noua merita vazut !!!

  apartament cu 2 camere  etaj 2 An:.
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  45000 €  Persoană Fizică
  piatra-neamt

  Piatra Neamț Zona Precista

  Strada Liliacului Bloc Nr. 

  Apartament cu trei camere, zona Precista, Str. Liliacului, parter, cu dubla vedere: la strada principala si la gradina din spatele blocului, proaspat varuit, tamplarie termopan noua, parchet nou, centrala termica, cu posibilitate construire balcon.Ideal pentru spatii comercile, cabinete medicale, cabinete notariale si de avocatura, etc.

  apartament cu 3 camere  Parter An:.
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  36000 €  Persoană Fizică
  piatra-neamt

  Piatra Neamț Zona Precista

  Strada Liliacului Bloc Nr. 

  bloc de caramida, 2 camere semidecomandate, etaj 2, balcon mare, inchis, termopan, centrala proprie, contor gaze, mobila optional, negociabil

  2 semidecomandate  etaj 2 An:.