0   apartamente Strada Pacii din  Piatra Neamț


  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Strada Pacii din  Piatra Neamț


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  59000 €  Persoană Fizică
  piatra-neamt

  Piatra Neamț Zona Precista

  Strada Pacii Bloc Nr. 

  72 mp DecomandatConfort 1Etaj parterAn finalizare constructie 1984Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate Buna Proprietar ofer spre vanzare aparatament situat la parter. Imobilul este compus din 3 camere decomandate, 2 bai,bucatarie ,hol incapator,balcon, boxa si loc de parcare. Dispune de CT schimbata in 2018, termopane, parchet nou, instalatie termica noua, scari exterioare cu posibilitate de spatiu comercial. Pretul este 61000 euro negociabil. Vand apartament 3 camere, 2 bai, situat in cartier PRECISTA zona BISERICA NOUA, CARREFOUR. In apropiere de SC. 10 , 4 STRAND. Apartamentul dispune de centrala termica, termopane, gresie, faianta, parchet , decomandat.Boxa, loc de parcare. Negociabil

  apartament cu 3 camere  Parter An:1984
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  55000 €  Persoană Fizică
  piatra-neamt

  Piatra Neamț Zona Precista

  Strada Pacii Bloc Nr. 

  54 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 2 Vind apartament 2 camere in cartierul Precista, la 1 min de mall, apartamentul este renovat cu materiale de foarte buna calitate si cu bun gust, apartamentul se vinde cu tot cu mobila existenta in el. Se accepta dimpreuna casa.

  apartament cu 2 camere  etaj 2 An:1982
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  43000 €  Persoană Fizică
  piatra-neamt

  Piatra Neamț Zona Precista

  Strada Pacii Bloc Nr. 

  apartamentul este renovat ,este izolat exterior ,centrala termica ,geamuri termopan .poze in urmatoarele zile .actele sunt in regula.zona este foarta buna .este la o distanta de 200 m fata de strand ,500 m fata de lacul batca doamneai .300 m fata de stadion .

  apartament cu 2 camere  etaj 3/4 An:.