0   apartamente Strada Livezilor din  Pitești


  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Strada Livezilor din  Pitești


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  56250 €  Persoană Fizică
  pitesti

  Pitești Zona Ceair

  Strada Livezilor Bloc Nr. 

  *** Apartament 3 camere semidecomandat, etajul 6/9, dotat cu termopane si usa metalica noua, montata de 6 luni la intrare. Mobilierul este vechi dar intretinut foarte bine (ideal pentru cei ce prefera stilul vintage). ** Zona in care este amlasat este una extrem de linistita, situata la 3 minute de Scoala Gen. 10 Marin Preda, aproape de gradinita, la 10 minute de Piata Ceair si Primarie, 10 minute de Muntenia Hospital, 15 minute de Universitatea din Pitesti, 7-8 minute de Parcul Zavoi, 5 minute de parcul ExpoParc si 2 minute de marketul Profi si 2 Farmacii. * Toate actele in regula. Ideal ca investitie in vederea inchirierii sau pentru o familie cu 1-2 copii. Se vinde mobilat.

  3 semidecomandate  etaj 6/9 An:inainte de 1977
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  49000 €  Persoană Fizică
  pitesti

  Pitești Zona Ceair

  Strada Livezilor Bloc Nr. 

  47 mp An constructie inainte de 1977 Etaj 3 apartamentul este situat pe strada livezilor nr 6, bl9, sc c, etaj 3/4 , foarte aproape de parcul Expo-Park, blocul este construit din caramida , reabilitat termic, intr-o zona , centrala, linistita si plina de verdeata. apartamentul este confort 1, semidecomandat, cu trecere doar prin sufragerie. imbunatatiri; gresie faianta parchet de stejar, aer conditionat, centrala termica,, termopane balcon inchis.

  apartament cu 2 camere  etaj 3/4 An:inainte de 1977
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  49000 €  Persoană Fizică
  pitesti

  Pitești Zona Ceair

  Strada Livezilor Bloc Nr. 

  47 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 2 Proprietar.Vand apartament 2 camere zona Expo-parc (Livezilor). Apartamentul se afla intr-o zona foarte linistita,la 2 minute de centru.(pe jos) In zona beneficiati de scoala,gradinita,supermarket,locuri de joaca etc. Inbunatatiri,centrala termica, termopan,usa metalica intrare. Se vinde complet mobilat si utilat,exact ca in poze.Nu necesita investitii in viitorul apropiat. Pretul este usor negociabil.

  apartament cu 2 camere  etaj 2 An:1977-1990

  s