0   apartamente Strada Nicolae Labis din  Pitești


  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Strada Nicolae Labis din  Pitești


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  82000 €  Persoană Fizică
  pitesti

  Pitești Zona Gavana

  Strada Nicolae Labis Bloc Nr. 

  Apartament 3 camere decomandat, loc parcare inclus, 2 bai, 2 balcoane, bloc 2 etaje constructie 2016, zona linistita str. Nicolae Labis, 300 m de scoala Matei Basarab. Apartamentul se vinde mobilat si utilat complet.

  apartament cu 3 camere  Etaj 2 An:Dupa 2000
  Publicitate

  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  55500 €  Persoană Fizică
  pitesti

  Pitești Zona Gavana

  Strada Nicolae Labis Bloc Nr. 

  52 mp CompartimentareDecomandatConfort 1Etaj mansardaAn finalizare constructie 2008Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate Buna Apartament 2 camere, decomandat, în Gavana 3, str. Nicolae Labis, et. 3 din 3. An constructie 2008, suprafata utila 53 mp. În pret este inclus si 1 loc de parcare privat. Situat la 3 min. de mers PE JOS de statia de autobuz (capatul liniei 19), la 5 min. de mers PE JOS de piata, spitalul judetean, banci, gradinite, scoli este perfect ptr. familie cu copii. Este o zona foarte linistita, blocul este înconjurat doar de vile, la 800 m de padurea Trivale si la 150 m de blocurile din gavana 3. Apartamentul se vinde semimobilat, exact ca in imaginile din anunt: aragaz, centrala termica cu revizia la zi, mobila dormitor si bucatarie, hota, masina de spalat CU USCATOR, cada cu HIDROMASAJ, mobila de sufragerie cu spoturi albastre, PANTOFAR imens, DEBARA, dulap de 2m cu 2 usi pe holul de la intrare, perdele, covoare, termopane, usa din metal etc. Toata contorizarea este individuala, ne mai fiind nevoie de asociatie de proprietari. Este asigurat de toate riscurile pana la finalul anului 2020. Se accepta si credit, detin toate actele si am certificat energetic. Priveliste superba, se vad muntii, padurea, piscina vecinilor si tot orasul Pitesti!

  apartament cu 2 camere  Mansarda An:2008
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  80000 €  Persoană Fizică
  pitesti

  Pitești Zona Gavana

  Strada Nicolae Labis Bloc Nr. 

  87 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 1 Apartamnet 3 camere 2 bai pe strada Nicolae Labis bloc 6 etaj 1 din 4 apartamentul 4 !!!PRETUL ESTE NEGOCIABIL!!

  apartament cu 3 camere  etaj 1/4 An:dupa 2000

  s