0   apartamente Aleea Nalbei din  Ploiești

  Publicitate


  Apartamente vândute Aleea Nalbei din  Ploiești


  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  42000 €  Persoană Fizică
  ploiesti

  Ploiești Zona Nord

  Aleea Nalbei Bloc Nr. 

  Apartament 2 camere et. 1 cf. 1 Ploiesti nord str NalbeiVand sau inchiriez apartament 2 camere et. 1 Ploiesti zona nord str Nalbei langa liceu Stanescu Nichita , etaj 1/4, 50 mp, confort 1, utilat si mobilat partial, repartitoare caldura , apometre radio , la 2 fete/cuplu de salariati . Sau se inchiriaza 210 Euro lunar. Garantie 1 luna .Telefon 07******83 Apartamentul este calduros de centru izolat termic si 3 randuri de geamuri foarte linistit si curat2 camere  •  50 mp   •  etajul 1  •  1970  •  semidecomandat

  apartament cu 2 camere  etaj 1 An:1970
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  45000 €  Persoană Fizică
  ploiesti

  Ploiești Zona Nord

  Aleea Nalbei Bloc Nr. 

  : 45 mp An constructie: inainte de 1977 Etaj: Parter Descriere De vanzare apartament 2 camere semidecomandat Zona Nord str.Nalbei Parter/4 Suprafata utila: 45mp Termopane,usa metalica,grilaje geamuri,balcon închis,instalatii sanitare ok,separatie gaze Se vinde în starea în care se afla sau contra-cost cu renovarile dorite.

  apartament cu 2 camere  etaj P/4 An:inainte de 1977
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  52000 €  Persoană Fizică
  ploiesti

  Ploiești Zona Nord

  Aleea Nalbei Bloc Nr. 

  48 mpCompartimentareSemidecomandatEtaj 2An finalizare constructie 1970Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate NouaNumar niveluri imobil 4Mobilat/Utilat CompletClasa energetica A Pret negociabil Vand apartament 2 camere, semidecomandat, zona Nord. Imobilul beneficiaza de o scara linistita si curata, amplasat intr-o zona inverzita si cu acces facil la scoala, gradinita cu program prelungit, statie pentru mijloace de transport in comun, etc. Apartamentul spatios este finisat cu gresie, faianta, tamplarie din lemn de cires si geamuri termopan, usi din lemn masiv de calitate, calorifere din aluminiu, usa exterior metal, aer conditionat, separatie gaze, mobila Lem's premium, etc. Apartamentul are instalatie electrica si sanitara noua. Locuinta se vinde mobilata si utilata. Mai multe detalii la sau la fata locului.

  2 semidecomandate  etaj 2 An:1970
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  36500 €  Persoană Fizică
  ploiesti

  Ploiești Zona Nord

  Aleea Nalbei Bloc Nr. 2

  Semidecomandat Su= 54 m2 An 1977 – 1990 Vind apartament pe alea principala a liceului Nichita Stanescu cu multa verdeata si copaci si imbunatatiri. Izolatie exterioara, gresie, parchet, termopane,aer conditionat,balcon inchis. Etaj 4/4 cu plafonul facut de o luna de zile Mai are separatie de gaze cu 2 focuri, proiect ptr. centrala. apometre si repartitoare cu senzori. Nu mai intra nimeni in casa sa le citeasca,sunt citite de la usa.

  apartament cu 2 camere  etaj 4/4 An:1978
  Publicitate