1   apartamente Strada Decebal din  Râmnicu Vâlcea


  Anunț de pe 
  olx.ro
  ImobRank
   66 
  35000 €  Persoană Fizică
  2 camere
  apartamente de vanzare ramnicu-valcea

  Râmnicu Vâlcea Zona Nord

  Strada Decebal Bloc Nr. 

  Apartament 2 camereApartament 2 camere Nord, in suprafata de 30 mp, aflat la etajul 4. Rm. Valcea, Str. Decebal, Bl. F2, Et. 4, situat pe mijloc, bloc cu acoperis! 35.000 Euro negociabil Imobil scos la vânzare in urmă cu  29 de zile la prețul de 35000 €   ImobRank: 66/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

  2 camere  Etaj: 4 An:1977 – 1990
  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Strada Decebal din  Râmnicu Vâlcea


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  30500 €  Persoană Fizică
  ramnicu-valcea

  Râmnicu Vâlcea Zona Nord

  Strada Decebal Bloc Nr. 

  37 mp An constructie: Dupa 2000 Etaj: Mansarda DESCRIERE De vanzare garsoniera la mansarda în zona Nord Ramnicu Valcea strada Decebal. Suprafata utila 37mp. Garsoniera detine: - centrala termica - balconul inchis balcon închis cu termopan - scara interioara Garsoniera se vine complet mobilta ca in imagini. Pentru mai multe detalii raspund la telefon. ID: 247918953 Vizualizari: 213

  garsoniera  Mansarda An:dupa 2000
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  30000 €  Persoană Fizică
  ramnicu-valcea

  Râmnicu Vâlcea Zona Nord

  Strada Decebal Bloc Nr. 

  30 mp Etaj 4 Descriere Apartament de 30mp^2 cu 2 camere, baie si bucatarie. Apartamentul este situat la etajul 4 pe strada Decebal bloc F2. Se vinde nemobilat.

  apartament cu 2 camere  etaj 4 An:.
  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  29500 €  Persoană Fizică
  ramnicu-valcea

  Râmnicu Vâlcea Zona Nord

  Strada Decebal Bloc Nr. 

  38 mp Etaj5An finalizare constructie2010 Garsoniera cu scara interioara, situata in zona Nord pe strada Decebal, este compartimentata astfel: - la parter este bucataria mobilata si utilata complet si balconul care este o terasa cu o priveliste incantatoare; - la etaj se afla dormitorul cu un dressing mai mult decat generos si baia. Garsoniera are centrala proprie si costuri foarte reduse de intretinere. Tot blocul este izolat termic si fonic, are pod si acoperis din tigla. Blocul este inconjurat de brazi, iar privelistea este frumoasa si linistita.

  garsoniera  etaj 5 An:2010
  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  36000 €  Persoană Fizică
  ramnicu-valcea

  Râmnicu Vâlcea Zona Nord

  Strada Decebal Bloc Nr. 

  Vand apartament 2 camere la mansarda din Bca si pod deassupra , situata in zona nord strada decebal .ZonaNordNumar camere2Suprafata utila49 mp CompartimentareDecomandatEtaj mansardaAn finalizare constructie 2010 Vand apartament 2 camere la mansarda din BCA si cu pod deasupra , situata in zona nord strada decebal . Apartamentul este pe doua niveluri: Primul nivel este format din bucatarie si camera de zi in regim open space ,balcon si baie. Al doilea nivel este format dintr-un dormitor mare si dressing. Apartamentul se vinde mobilat si utilat! Este pozitionat foarte bine ,avand in preajma magazine,banca,farmacii,scoala si gradinita ! Merita vazut! Apartamentul este pe doua niveluri: Primul nivel este format din bucatarie si camera de zi in regim open space ,balcon si baie. Al doilea nivel este format dintr-un dormitor mare si dressing. Apartamentul se vinde mobilat si utilat! Este pozitionat foarte bine ,avand in preajma magazine,banca,farmacii,scoala si gradinita ! Merita vazut!

  apartament cu 2 camere  Mansarda An:2010