0   apartamente Strada Decebal Râmnicu Vâlcea

PublicitateApartamente vândute Strada Decebal  Râmnicu Vâlcea


Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
30000 €  Persoană Fizică
ramnicu-valcea

Râmnicu Vâlcea Zona Nord

Strada Decebal Bloc Nr. 

30 mp Etaj 4 Descriere Apartament de 30mp^2 cu 2 camere, baie si bucatarie. Apartamentul este situat la etajul 4 pe strada Decebal bloc F2. Se vinde nemobilat.

apartament cu 2 camere  etaj 4 An:.
Publicitate

Anunț de pe 
homezz.ro
Vândut
29500 €  Persoană Fizică
ramnicu-valcea

Râmnicu Vâlcea Zona Nord

Strada Decebal Bloc Nr. 

38 mp Etaj5An finalizare constructie2010 Garsoniera cu scara interioara, situata in zona Nord pe strada Decebal, este compartimentata astfel: - la parter este bucataria mobilata si utilata complet si balconul care este o terasa cu o priveliste incantatoare; - la etaj se afla dormitorul cu un dressing mai mult decat generos si baia. Garsoniera are centrala proprie si costuri foarte reduse de intretinere. Tot blocul este izolat termic si fonic, are pod si acoperis din tigla. Blocul este inconjurat de brazi, iar privelistea este frumoasa si linistita.

garsoniera  etaj 5 An:2010
Anunț de pe 
homezz.ro
Vândut
36000 €  Persoană Fizică
ramnicu-valcea

Râmnicu Vâlcea Zona Nord

Strada Decebal Bloc Nr. 

Vand apartament 2 camere la mansarda din Bca si pod deassupra , situata in zona nord strada decebal .ZonaNordNumãr camere2Suprafata utilã49 mp CompartimentareDecomandatEtaj mansardãAn finalizare constructie 2010 Vand apartament 2 camere la mansarda din BCA si cu pod deasupra , situata in zona nord strada decebal . Apartamentul este pe doua niveluri: Primul nivel este format din bucatarie si camera de zi in regim open space ,balcon si baie. Al doilea nivel este format dintr-un dormitor mare si dressing. Apartamentul se vinde mobilat si utilat! Este pozitionat foarte bine ,avand in preajma magazine,banca,farmacii,scoala si gradinita ! Merita vazut! Apartamentul este pe doua niveluri: Primul nivel este format din bucatarie si camera de zi in regim open space ,balcon si baie. Al doilea nivel este format dintr-un dormitor mare si dressing. Apartamentul se vinde mobilat si utilat! Este pozitionat foarte bine ,avand in preajma magazine,banca,farmacii,scoala si gradinita ! Merita vazut!

apartament cu 2 camere  Mansarda An:2010

© 2020 | Imob Technology | All Rights Reserved