1   apartamente Strada Nicolae Titulescu din  Râmnicu Vâlcea


  Anunț de pe 
  olx.ro
  ImobRank
   43 
  80000 €  Persoană Fizică
  3 decomandate
  apartamente de vanzare ramnicu-valcea

  Râmnicu Vâlcea Zona Traian

  Strada Nicolae Titulescu Bloc Nr. 

  : 72 mp An constructie: 1977 – 1990 Etaj: 4 Descriere Proprietar, vând apartament decomandat, zona Nicolae Titulescu, 3 camere, 2 bãi, 2 balcoane, 72 mp, etaj 4/4, acoperis cu tigla, 72 000 euro, negociabil. Apartamentul are vedere Nord-Sud, nu are probleme de izolatie, este amplasat pe mijloc, pe scara sunt 10 apartamente dispuse cate 2 per etaj, zona este linistita si dispune de facilitati (in spatele blocului se construieste o gradinita pt copii, spatii de joaca, in apropiere se afla Complexul Dovali sau Carrefour market Dr. Hacman, impreuna cu alte facilitati din zona respectiva, statie autobuze ETA, Taxi) iar dotãrile sunt: centrala proprie, parchet, faianta, termopane la toate geamurile, ambele balcoane sunt inchise cu termopan, usi schimbate. Se vinde partial mobilat si se accepta si schimb cu alt apartament cu suprafata mai mica (parter sau etaj 1, exclus Ostroveni). ID: 222451959 Vizualizãri: 323 Raporteazã  Imobil scos la vânzare in urmă cu  422 de zile la prețul de 72000 €   ImobRank: 43/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

  3 decomandate  etaj 4/4 An:1977-1990
  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Strada Nicolae Titulescu din  Râmnicu Vâlcea


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  30000 €  Persoană Fizică
  ramnicu-valcea

  Râmnicu Vâlcea Zona Traian

  Strada Nicolae Titulescu Bloc Nr. 

  28 mp Etaj 3 Utilata complect ca si in poze, aer conditionat, foarte calduroasa, bloc izolat termic (interio+exterior) tamplarie termopan+geamuri +usi, dresing, Zona nord, Str. Nicolae Titulescu, Nr.85 bis.

  garsoniera confort 1  etaj 3 An:.
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  25500 €  Persoană Fizică
  ramnicu-valcea

  Râmnicu Vâlcea Zona Traian

  Strada Nicolae Titulescu Bloc Nr. 

  35 mp Etaj 5 Vand Garsoniera la chie ! Este situatã într-un imobil cu 5 etaje pe strada Nicolae Titulescu (zona dovali) , garsoniera se vine exact cum este in poze , nu este gravata de sarcini! Pt mai multe detalii sunati la nr de tel afisat ! Exterior izolat ! !

  garsoniera  etaj 5 An:.