1   apartamente Strada Stirbei Voda din  Râmnicu Vâlcea


  Anunț de pe 
  lajumate.ro
  ImobRank
   15 
  130000 €  Persoană Fizică
  apartament cu 4 camere
  apartamente de vanzare ramnicu-valcea

  Râmnicu Vâlcea Zona Zavoi

  Strada Stirbei Voda Bloc Nr. 

  Apartament in vila la curte , cu garaj (poate fi spatiu comercial),in Rm Valcea str Stirbei Voda vis-a-vis de parcul Zavoi.Casa are toate utilitatile:gaze, curent electric, termopane, aer conditionat, zona verde, linistita, foarte selecta.Apartamentul este mobilat cu mobila de colectie , valoroasa, foarte frumoasa, este foarte curat si luminos.Curtea 150 m si garajul sunt la strada.IN PEZENT ESTE INCHIRIAT. Imobil scos la vânzare in urmă cu  44 de zile la prețul de 130000 €   ImobRank: 15/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

  apartament cu 4 camere  etajul 1 An:1950
  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Strada Stirbei Voda din  Râmnicu Vâlcea


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  43800 €  Persoană Fizică
  ramnicu-valcea

  Râmnicu Vâlcea Zona Zavoi

  Strada Stirbei Voda Bloc Nr. 

  Garsoniera situata in Zavoi (Rm. Valcea), langa parc, etajul 4, blocul are acoperis din tigla fara probleme, este singura garsoniera din bloc, are balcon si geam la baie. Se vinde mobilata si utilata complet. Nu colaborez cu agentii imobiliare!

  garsoniera  Etaj 4 An:1977 – 1990
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  59999 €  Persoană Fizică
  ramnicu-valcea

  Râmnicu Vâlcea Zona Zavoi

  Strada Stirbei Voda Bloc Nr. 

  62 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 3 Vand Apartament in bloc nou 3 camere in zona parcului Zavoi. Constructia este din cadre de beton, iar compartimentarile sunt din caramida Poroterm. Izolatia este facuta cu polistiren de 10cm. Locuinta se preda utilata (frigider, plita pe gaz, cuptor electric, masina de spalat) mobilata: Dormitor 1: pat 180/200 cu spatiu de depozitare, noptiere, comoda, dressing, birou. Dormitor 2: canapea extensibil, comoda, 1 dulap. Living: 2 canapele ( canapea de 3 persoane, 1 canapea de 2 persoane, masuta cafea, comoda tv, bar, masa de 6 persoane si scaune). Hol: 1 dulap haine si 2 pantofare. Centrala proprie Fara balcon Loc de parcare Pretul este negociabil Doar la vizionare Nu doresc sa colaborez cu Agentii Imobiliare.

  apartament cu 3 camere  etaj 3 An:2010