0   apartamente Strada Ioan Poptelecan din  Reșița


  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Strada Ioan Poptelecan din  Reșița


  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  25500 €  Persoană Fizică
  resita

  Reșița Zona Moroasa

  Strada Ioan Poptelecan Bloc Nr. 

  52 mp An constructie 1990 – 2000 Etaj 3 Vand apartament 2 camere, semidecomandat, centrala termica, etaj 3, in Resita, zona Moroasa, str. Capitan Ioan Poptelecan.

  2 semidecomandate  etaj 3 An:1991
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  25500 €  Persoană Fizică
  resita

  Reșița Zona Moroasa

  Strada Ioan Poptelecan Bloc Nr. 

  Etaj 3 Proprietar, vand apartament 2 camere, etaj 3, in Resita, zona Moroasa, str. Capitan Ioan Poptelecan, bl. 2. Apartamentul este aproape de centru, zona linistita, cu multa verdeata. Blocul este izolat la exterior in totalitate, inclusiv scarile au termopan. Scara este curata, cu interfon la intrare. Apartamentul este in faza de amenajare si imbunatatire. Se vinde deoarece proprietatul a decedat. Usa metalica de la intrare si cele 4 usi din interior sunt noi abia ce au fost montate. Are centrala termica Immergas foarte eficienta si calorifere in toate camerele. Balconul este inchis si are geam termopan la bucatarie si la camera. Bucataria are debara, baia are cabina de dus. Parchetul laminat de buna calitate, este achizitionat dar nu a fost montat.

  apartament cu 2 camere  etaj 3 An:.
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  25900 €  Persoană Fizică
  resita

  Reșița Zona Moroasa

  Strada Ioan Poptelecan Bloc Nr. 

  52 mp Etaj 2 Vand apartament 2 camere decomandat, suprafata utila 51,63 mp + 14,4 mp suprafata comuna alocata. Apartamentul este la bloc cu acoperisul de tigla, in zona Moroasa I, str.Poptelecan, etajul 2 intr-o zona linistita, cu verdeata, aproape de Centrul Civic, de facultate, licee, scoli, gradinita. Este construit din caramida arsa, ceea ce ridica gradul de comfort interior. In componenta are 2 camere decomandate, cu balcoane, 1 bucatarie, 1 debara, 1 baie, 1 hol. Nu este locuit, nu este renovat. Este bransat la apa, gaz, curent electric. Proprietar -Vand ap. 2 camere decomandat, din caramida et.2, Moroasa I Resita - imagine 2

  2 decomandate  etaj 2 An:.
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  17000 €  Persoană Fizică
  resita

  Reșița Zona Moroasa

  Strada Ioan Poptelecan Bloc Nr. 

  32 mp An constructie 1990 – 2000 Etaj Parter Descriere Pret 17800€ negociabil Vand garsoniera la cheie, situata in cartierul Moroasa I, str. Ioan Poptelecan bl 2, sc 3 (zona Fluturelu), la parterul unui bloc cu 3 etaje Garsoniera este compusa din: Camera mobilata Bucatarie utilata Baie cu vana Centrala termica cu electrovalva si senzor de gaz + instalatie cupru Cuptor electric Plita pe gaz Masina de spalat Frigider Ferestre termopan Podele laminate Gresie si faianta Usa metalica la intrare Izolata termic exterior si interior Zona cu adevarat linistita cu vedere in spatele blocului unde nu exista trafic auto sau alte imobile in imediata apropiere. Posibilitate terasa/gradina cu acces direct din camera pe baza de proiect - exista astfel de proiecte aprobate si realizate la celalalte scari ale blocului.

  garsoniera  Parter An:1990-2000
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  17800 €  Persoană Fizică
  resita

  Reșița Zona Moroasa

  Strada Ioan Poptelecan Bloc Nr. 2

  32 mp An constructie 1990 – 2000 Etaj Parter Descriere Pret 18.000€ Garsoniera la cheie, situata in cartierul Moroasa I, str. Ioan Pop Telican, la parterul unui bloc cu 3 etaje Garsoniera este compusa din: Camera Bucatarie Baie Este mobilata si utilata cu centrala termica + instalatie cupru, cupror electric, plita pe gaz, masina de spalat si frigider. Are ferestre termopan, podele laminate, gresie si faianta. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS Adaugat de pe telefon La 16:30, 17 aprilie 2020 Vizualizari:360 Numar anunt: 200262222 RAPORTEAZA Pentru siguranta si buna dispozitia ta

  garsoniera  Parter An:1990-2000