0   apartamente Strada Ambudului Satu Mare

PublicitateApartamente vândute Strada Ambudului  Satu Mare


Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
78000 €  Persoană Fizică
satu-mare

Satu Mare Zona Carpati 2

Strada Ambudului Bloc Nr. 

79 mp Etaj: 3 Descriere Apartament 3 camere. 1 living + 2 dormitoare. Bucãtãria mare, 1 baie, 2 balcoane. Beci îngrijit, foarte curat. Imobilul dispune de bucatarie modern mobilata (mobila MDF) si utilata cu toate aparatele necesare de ultima generatie, un living generos, 2 dormitoare, baie cu gresie si faianta de calitate superioara, balcon, incalzire cu microcentrala, aer conditionat, geamuri din termopan si plasa contra insectelor, usa de siguranta metalica. Inclusiv perdele-draperii, covoare, vesela. Apartamentul se vinde mobilat utilat (exact ca in poze) la pretul de 78.000€. Amplasat pe strada Ambudului colt cu Lucian Blaga. Foarte aproape de autobuze, scoala, grãdinita, cresa Vizualizãri: 4988ID: 209955893

apartament cu 3 camere  etaj 3 An:.
Publicitate

Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
17500 €  Persoană Fizică
satu-mare

Satu Mare Zona Carpati 2

Strada Ambudului Bloc Nr. 

Vand sau schimb garsoniera Carpati 2 strada Ambudului et4 ,mobilata si utilata,schimb tot cu garsoniera de preferinta la parter sau etaj 1,ofer si diferenta daca este cazul,pret 19 200 euro negociabil ! Tel. 756 - arata telefon -

garsoniera  Etaj 4 An:.
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
75500 €  Persoană Fizică
satu-mare

Satu Mare Zona Carpati 2

Strada Ambudului Bloc Nr. 

Apt. 4 camere, zona linistita - Aleea Ambudului, nu este dispus la strada, etajul 3 din 4, pe mijloc, casa scarii cu termopane, 2 bai, 2 balcoane din care pe unul este amenajata o peninsula pt. gatire, iar unul este deschis, mobilat si utilat modern, renovat complet in 2013, termopane, beci spatios si curat, instalaþii electrice, sanitare, incalzire refacute complet, sanitare Grohe, Geberit! Incalzire cu CT pe gaze dispusa separat, calorifere racordate cu tevi din cupru. Se vinde utilat si mobilat complet!

apartament cu 4 camere  etaj 3/4 An:.
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
78500 €  Persoană Fizică
satu-mare

Satu Mare Zona Carpati 2

Strada Ambudului Bloc Nr. 

Apt. 4 camere, zona linistita - Aleea Ambudului, nu este dispus la strada, etajul 3 din 4, pe mijloc, casa scarii cu termopane, 2 bai, 2 balcoane din care pe unul este amenajata o peninsula pt. gatire, acesta fiind izolat cu termopan de bucãtãrie, nepermitand rãspândirea mirosurilor la gãtire in apartament. Este un apartment mobilat si utilat modern, decomandat, renovat complet in 2013, termopane, beci spatios si curat, instalaþii electrice, sanitare, incalzire refacute complet, sanitare Grohe, Geberit! Incalzire cu CT pe gaze dispusa separat, calorifere racordate cu tevi din cupru. Se vinde mobilat complet si utilat! Loc de parcare aprobat! Nu necesita nicio investitie pentru cei ce vor un apartament modern! Pretul este negociabil la fata locului!!!

apartament cu 4 camere  Etaj 3 An:1977 – 1990
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
50000 €  Persoană Fizică
satu-mare

Satu Mare Zona Carpati 2

Strada Ambudului Bloc Nr. 

Vand apartament in Carpati 2 strada Ambudului. Apartamentul este format din: 3 dormitoare 2 bai Bucatarie Debara 2 beciuri Apartamentul se afla la parter. Se vinde mobilat.

apartament cu 4 camere  Parter An:1990-2000

© 2020 | Imob Technology | All Rights Reserved