0   apartamente Aleea Tisa Satu Mare

PublicitateApartamente vândute Aleea Tisa  Satu Mare


Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
28000 €  Persoană Fizică
satu-mare

Satu Mare Zona Micro 14

Aleea Tisa Bloc Nr. 6

VAND sau SCHIMB Vrei un apartament în care sa te muti direct cu hainele fãrã sa iti bati capul cu renovarea si utilarea? Te astept în Micro 14 pe Aleea Tisa nr. 6 sa te convingi! Are tot ce îi trebuie, geamuri termopan de la Nicomi/plasa insecte, centrala termica Saunier Duval, izolatie tavan astfel încât cãldura iti rãmâne tie si nu pleacã la vecin. Grãdinita/cresã la 50 de metri, piata somes la 300 de metri, Spitalul Nou la 400 de metri, bãnci, magazine multiple, parcare mare lângã bloc, zona linistitã fãrã zgomotul masinilor si vecini în regula. Te astept sa te convingi. Eu am rãbdare si nu mã grãbesc sa vând! Sunt interesat si de schimburi cu apartamente mai mari. Posibilitate utilat/neutilat. VAND sau SCHIMB Vrei un apartament în care sa te muti direct cu hainele fãrã sa iti bati capul cu renovarea si utilarea? Te astept în Micro 14 pe Aleea Tisa sa te convingi! Are tot ce îi trebuie, geamuri termopan de la Nicomi/plasa insecte, centrala termica, izolatie tavan astfel încât cãldura iti rãmâne tie si nu pleacã la vecin. Grãdinita/cresã la 50 de metri, piata somes la 300 de metri, Spitalul Nou la 400 de metri, bãnci, magazine multiple, parcare mare lângã bloc, zona linistitã fãrã zgomotul masinilor si vecini în regula. Te astept sa te convingi. Eu a rãbdare si nu mã grãbesc sa vând! Sunt interesat si de schimburi cu apartamente mai mari. Posibilitate utilat/neutilat.

2 nedecomandate  etaj 3 An:1977
Publicitate

Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
38500 €  Persoană Fizică
satu-mare

Satu Mare Zona Micro 14

Aleea Tisa Bloc Nr. 

: 40 mp An constructie: 1990 – 2000 Etaj: 3 Descriere Vând apartament 3 camere,etajul 3, Micro14,40 mp,geamuri termopan,microcentrala noua, semimobilat,recent renovat,totul absolut nou imediat ocopabil.Tel.07******16.

apartament cu 3 camere  etaj 3 An:1990-2000
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
29000 €  Persoană Fizică
satu-mare

Satu Mare Zona Micro 14

Aleea Tisa Bloc Nr. 2

41 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 4 Vand apartament 3 camere, 41mp2 utili, semidecomandat, cartier Micro 14, situat langa piata Somes, in vecinatatea spitatului nou. Apartamentul este la etajul 4/4, izolat interior/ exterior, cu centrala termica proprie, geamuri termopan, spais(loc de depozitare), acoperis deasupra cu loc de depozitare pe intreaga suprafata a apartamentului. Loc de parcare propriu, iluminat langa bloc cu abonament anual la primarie. Scara blocului este inchisa si accesul se face pe baza de interfon/cartela. Apartamentul este foarte bine izolat ceea ce se traduce in costuri minime la caldura pe durata iernii. Apartamentul se vinde impreuna cu mobilierul interior (mobila, frigider, masina de spalat, etc.)

3 semidecomandate  etaj 4/4 An:1973

© 2020 | Imob Technology | All Rights Reserved