0   apartamente Strada Ascanio Damian din  Sibiu


  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Strada Ascanio Damian din  Sibiu


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  82000 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Arhitectiilor

  Strada Ascanio Damian Bloc Nr. 

  83 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 1 Vând apartament cu 3 camere decomandate la et.1 pe str. Ascanio Damian cu 2 balcoane, balconul din spatele blocului este închis cu termopan ( 6,18m2 si 5,43m2) +un loc de parcare ( + douã locuri pt vizitatori) +acces la pod. Apartamentul este luminos, cu vedere in ambele pãrti, se vinde mobilat si utilat (vezi poze). Info: Sunt interesat sã rãmân închirie cel putin 2 ani daca se doreste de viitorul propietar.

  3 decomandate  etaj 1 An:dupa 2000
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  68000 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Arhitectiilor

  Strada Ascanio Damian Bloc Nr. 

  45 mp An constructie Dupa 2000 Etaj Parter Apartament situat pe strada Ascanio Damian, bloc 2A. 800 m de euroil Pretabil Spatiu Comercial Farmacie, Cabinet Dentar etc. Cu gradina privata in proprietate exclusiva de 40mp utili pavata si cu gazon. Gradina poate fi folosita ca si loc de asteptare ,zona de fumat , etc. Intrarea se poate face din gradina ( sau din scara blocului ) Se vinde la cheie inclusiv mobilat daca se doreste (Naturlich si Lems).

  apartament cu 2 camere  Parter An:dupa 2000
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  35000 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Arhitectiilor

  Strada Ascanio Damian Bloc Nr. 

  Vand apartament cu 3 camere zona Calea Cisnadiei str. Ascanio Damian. Suprafata utila 58mp Etaj 3 Apartamentul este compus din 2 dormitoare, living cu bucatarie, hol, baie cu geam, 2 balcoane, spatiu de depozitare 10mp. Pereti tencuiti. Geamuri termopane rehau cu 3 foi de sticla. Centrala termica si calorifere, loc de parcare.

  apartament cu 3 camere  . An:.