1   apartamente Calea Poplacii din  Sibiu


  Anunț de pe 
  homezz.ro
  ImobRank
   46 
  117000 €  Persoană Fizică
  3 camere
  apartamente de vanzare sibiu

  Sibiu Zona Valea Aurie

  Calea Poplacii Bloc Nr. 

  Apartament 3 camere, Calea Poplacii3 camere  •  67 mp   •  etajul 1  •  2010  •  decomandatApartament 3 camere pt casa sura mare sau cristian TiliscaProprietar vând sau schimb apartament recent renivat pe strada Tilisca etj 1/4 într.o zona linistita la 5 minute de magazine, statie autobuz, sala fitness , loc de joaca copii si gradinita si 10 minute de parcul sub arini. Apartamentul dispune de 67mp utili Living spatios, camera , bucatarie , dinning room , baie , balcon deschisde 4mp din living si garaj subteran de 25mp. La schimb cautam casa în Sura mare sau Cristian care sa detinã teren 700mp+ si casa sa peste 100mp + diferenta din partea mea. Imobil scos la vânzare in urmă cu  269 de zile la prețul de 117000 €   ImobRank: 46/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

  3 camere  etaj 1 An:2010
  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Calea Poplacii din  Sibiu


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  81500 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Valea Aurie

  Calea Poplacii Bloc Nr. 

  71 mp Etaj 4 Proprietar, vând apartament cu suprafata utila 71 mp. Separat se gãsesc doua balcoane cu suprafata de 9 mp. Compartimentarea este astfel:hol 8mp care decomandeaza fiecare încãpere:bucãtãrie, living cu iesire la un balcon deschis, baie, 3 dormitoare si o debara. Unul dintre dormitoare are iesire la un balcon închis. Apartamentul se vinde mobilat si utilat modern. Pe lângã toate acestea apartamentul beneficiazã de o pivnitã de aproximativ 9mp +doua locuri de parcare.În apropiere se gãsesc statii de mijloace în comun, scoli, grãdinitã, bãnci, magazine. Se accepta si credit bancar (inclusiv prima casa). Accept si schimb cu casa+diferenta din partea mea dacã este nevoie. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.

  apartament cu 4 camere  etaj 4 An:1977-1990
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  105000 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Valea Aurie

  Calea Poplacii Bloc Nr. 

  PROPRIETAR vand apartament DEOSEBIT compus din 3 camere si 2 terase, situat in zona Calea Poplacii, intr-un cartier de vile noi, in apropiere de magazine, mijloc de transport in comun, scoli, gradinite. Imobilul se vinde complet mobilat si utilat (aparatura electrocasnica GORENJE/ZANUSSI/WHIRLPOOL). Suprafata construita- 147 mp/ suprafata utila 118 mp. Etaj 1/P+3. Intabulat. Disponibil imediat.

  apartament cu 3 camere  . An:.