1   apartamente Strada Daliei din  Sibiu


  Anunț de pe 
  olx.ro
  ImobRank
   29 
  42000 €  Persoană Fizică
  1 camera
  apartamente de vanzare sibiu

  Sibiu Zona Terezian

  Strada Daliei Bloc Nr. 

  Garsoniera se afla in zona Terezian, Str, Daliei, Bl.52, Ap. 37. Se afla la etajul 4 din 4+M. Este foarte bine intretinuta si se vinde mobilata.Persoana fizica Compartimentare: Semidecomandat Suprafata utila: 28 mp An constructie: 1977 – 1990 Etaj: 4Garsoniera de vanzare, Terezian, str. Daliei 42 000 € Pretul e negociabil Sibiu - 22 mai 2023 28 mp Salveaza ca favorit Imobil scos la vânzare in urmă cu  122 de zile la prețul de 42000 €   ImobRank: 29/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

  1 camera  etaj 4/4 An:1977 – 1990
  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Strada Daliei din  Sibiu


  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  93210 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Terezian

  Strada Daliei Bloc Nr. 

  72 mp CompartimentareDecomandatConfort LuxEtaj 2An finalizare constructie 2008Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate NouaNumar niveluri imobil 5Numar Bai 2Mobilat/Utilat CompletComision cumparator 0%Posibilitate parcare DaNr. locuri parcare 1 Pret negociabil Ansamblu rezidential Proprietar, vand apartament constructie noua cu 3 camere in Sibiu zona Terezian, str. Daliei, blocurile noi din spate de la Bellissima, spatios ( 90 mp totali ) si confortabil cu o impartire practica si eficienta. Construit in anul 2008 si compus dintr-un living spatios, bucatarie inchisa, dormitor matrimonial cu dressing si iesire pe balcon, un dormitor amenajat pentru copii, 2 bai incapatoare cu cabina de dus dubla si simpla, masina de spalat si de uscat rufe si un hol care decomandeaza toate aceste incaperi. Locuinta beneficiaza de multiple dotari si imbunatatiri precum: tamplarie PVC cu geam termopan; usa metalica de intrare in apartament; instalatie de incalzire cu centrala Buderus si calorifere; usi interior din lemn si de sticla la bucatarie. Imobilul in care se afla apartamentul detine izolatie exterioara, lift si este monitorizat video. Este inclus loc de parcare subteran, cu CF, in pret si loc de depozitare la subsol (dulap 4m/1,5/3m), iar casa scarii este amenajata foarte frumos. In incinta complexului veti gasi alei pietonale, spatii verzi si spatii de joaca pentru copii, iar in imediata apropiere sunt magazine, restaurante, policlinici, scoli, parcuri pentru copii, farmacii, service / spalatorii auto, biserici.

  apartament cu 3 camere  etaj 2 An:2008
  Publicitate

  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  48000 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Terezian

  Strada Daliei Bloc Nr. 

  53 mp CompartimentareDecomandatConfort 1Etaj mansardaAn finalizare constructie 2009Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate Noua Apartament cu 2 camere situat in cartierul Terezian pe strada Daliei. Apartamentul este situat la mansarda, are o suprafata utila de 53 mp si include un loc de parcare suprateran. Blocul a fost finalizat in anul 2009 avand regim de inaltime S+P+4E+M, dotat cu lift modern si face parte dintr-un complex de 3 blocuri numit "Theresianum Residence". Izolatii: Termoizolatie exterioara cu polistiren expandat de 10 cm, acoperisul peste mansarda este izolat cu vata minerala IN cu grosime de 20 cm. Nota de performanta energetica a cladirii este 100. Structura apartamentului se poate vedea in una din pozele atasate cu mentiunea ca peretele dintre bucatarie si hol a fost desfiintat. Pretul apartamentului este de 48.000 Euro negociabil. Apartamentul este mobilat si utilat.

  apartament cu 2 camere  Mansarda An:2009