0   apartamente Strada Genistilor Sibiu

Publicitate


Apartamente vândute Strada Genistilor  Sibiu

PublicitateAnunț de pe 
homezz.ro
Vândut
59990 €  Persoană Fizică
sibiu

Sibiu Zona Hipodrom 1

Strada Genistilor Bloc Nr. 

48 mp CompartimentareSemidecomandatEtaj 5An finalizare constructie 1975Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate RenovatãNumãr niveluri imobil 9Mobilat/Utilat Complet Pret negociabil Persoanã fizicã, vând apartament cu douã camere, confort 1, semidecomandat, mobilat si utilat, în Sibiu, str. Aleea Genistilor, zona Cedonia-Luptei. Apartamentul este situat într-o zonã bine cotatã pe piata imobiliarelor, deosebit de linistitã, având în apropiere grãdinite si scoalã cu cls. I-VIII (peste drum), farmacii si dispensarul Cedonia, care are si program de urgente (2 min. de mers pe jos), piata agroalimentarã Rahovei (5 min. de mers pe jos), hypermarketuri si magazine, statii de autobuz, taxi, etc. sau chiar centrul istoric al orasului (4 min. de mers cu masina în conditii normale de trafic). Apartamentul este compartimentat astfel: 2 camere, bucãtãrie, douã holuri, baie cu fereastrã, debara, balcon cu intrare din bucãtãrie sau din sufragerie si cãmarã (pe balcon). Separat, imobilul detine o boxã în pivnitã, care însã nu este trecutã în acte (aceeasi situatie regãsindu-se la toti vecinii). Dotãri: Gresie si faiantã Centralã termicã, calorifere din tablã si instalatie pe cupru Ferestre termopan cu tâmplãrie PVC Balcon închis cu termopan Bucãtãrie utilatã (frigider, masinã de vase, masinã de rufe, cuptor electric, plitã pe gaz, hotã). Parchet de lemn masiv (stejar) Termoizolatie exterioarã. Apartamentul a fost renovat în integralitate în urmã cu 6 ani. Atât centrala, cât si celelalte electrocasnice au o vechime mai micã de 6 ani, exceptie fãcând masina de spãlat achizitionatã anul trecut. Se situeazã la etajul 5/9, blocul având lift nou. Apartamentul este unul însorit si luminos. Orientarea, izolatia exterioarã, balconul închis cu termopane si prezenta vecinilor pe trei laturi, determinã costuri deosebit de reduse pentru întretinere (în medie nu am plãtit mai mult de 150 lei/luna de iarnã pentru o temperaturã de 22 grade C). Pretul este negociabil Acceptãm plata cash sau prin credite bancare Pentru orice alte detalii vã stãm bucurosi la dispozitie 0743.04.98.12 0741.21.42.06

2 semidecomandate  etaj 5 An:1975
Strada Genistilor
Anunț de pe 
homezz.ro
Vândut
38900 €  Persoană Fizică
sibiu

Sibiu Zona Hipodrom 1

Strada Genistilor Bloc Nr. 

40 mp CompartimentareNedecomandatEtaj 4An finalizare constructie 1980 Persoana fizica vand apartament doua camere, comfort 3, etajul 4 din 4, situat pe strada Genistilor (in spatele scolii 21) din Sibiu, zona Ravohei - Cedonia. Apartamentul se vinde mobilat si utilat.

2 nedecomandate  etaj 4/4 An:1980
Strada Genistilor
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
39800 €  Persoană Fizică
sibiu

Sibiu Zona Hipodrom 1

Strada Genistilor Bloc Nr. 

40 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 4 Persoana fizica vand aparatament situat pe strada Genistilor (in spatele scolii 21) din Sibiu, zona Ravohei - Cedonia. Apartamentul se vinde mobilat si utilat.

apartament cu 2 camere  etaj 4 An:1977-1990
Strada Genistilor

© 2020 | Imob Technology | All Rights Reserved