0   apartamente Aleea Iasomiei din  Sibiu


  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Aleea Iasomiei din  Sibiu


  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  61500 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Turnisor

  Aleea Iasomiei Bloc Nr. 8

  55 mp CompartimentareDecomandatEtaj 3An finalizare constructie 1988 Apartamentul este situat in cartierul Turnisor, in apropierea Soselei Alba Iulia (click pe harta pentru a vedea locatia exacta). Este o zona foarte linistita, toate strazile au fost complet renovate/asfaltalte cu locuri de parcare, iar la 1-2 minute de mers pe jos veti gasi benzinaria Aral, magazine non-stop, farmacii, Profi, Trans Agape, Simpa, statie de autobuz, bancomate, etc.. Apartamentul este situat la etajul 3, intr-un bloc cu 4 etaje si mansarda, contruit in 1988. Apartamentul este complet izolat pe toate partile, inclusiv balcoanele. De asemenea apartamentul dispune si de o pivnita spatioasa. Suprafata utila a apartamentului este de 55 mp + 4 mp balconul. Usile au fost recent schimbate, dispune de centrala termica si termopan la absolut fiecare geam exterior. Achizitionare direct de la proprietar :)

  2 decomandate  etaj 3/4 An:1988
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  61500 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Turnisor

  Aleea Iasomiei Bloc Nr. 

  55 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 3 Apartamentul este situat in cartierul Turnisor, in apropierea Soselei Alba Iulia, pe Strada Aleea Iasomiei, Nr. 8, Bloc 43 (click pe harta pentru a vedea locatia exacta). Este o zona foarte linistita, toate strazile au fost complet renovate/asfaltalte cu locuri de parcare, iar la 1-2 minute de mers pe jos veti gasi benzinaria Aral, magazine non-stop, farmacii, Profi, Trans Agape, Simpa, statie de autobuz, bancomate, etc.. Apartamentul este situat la etajul 3, intr-un bloc cu 4 etaje si mansarda, contruit in 1988. Apartamentul este complet izolat pe toate partile, inclusiv balcoanele. De asemenea apartamentul dispune si de o pivnita spatioasa. Suprafata utila a apartamentului este de 55 mp + 4 mp balconul. (initial apartamentul a avut 2 balcoane, insa unul dintre ele a fost modificat, astfel marind dormitorul, puteti vedea in poze). Usile au fost recent schimbate, dispune de centrala termica si termopan la absolut fiecare geam exterior. Achizitionare direct de la proprietar :) Anuntul Apartament, 2 camere, 55mp + balcon, pivnita, Alba Iulia, Turnisor este adaugat de pe Storia.ro.

  apartament cu 2 camere  etaj 3/4 An:1988
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  60000 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Turnisor

  Aleea Iasomiei Bloc Nr. 

  57 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 3 Apartamentul dispune de bucatarie open space, living, dormitor, baie si 2 balcoane. Se vinde mobilat si utilat (daca doriti). Merita vazut!

  apartament cu 2 camere  etaj 3 An:2008