0   apartamente Strada Rusciorului din  Sibiu


  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Strada Rusciorului din  Sibiu


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  35500 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Terezian

  Strada Rusciorului Bloc Nr. 

  24 mp An constructie: inainte de 1977 Etaj: 1 Descriere Vand garsoniera in Terezian, Langa noul Lidl de pe strada Rusciorului. Este compusã din hol, baie, Bucãtãrie si dormitor + pivnitã la subsolul blocului Taxe mici, consum scãzut, este orientata spre rãsãrit. Garsoniera se vinde mobilatã, + masina de spãlat, +tv in bucatarie La aprox 10 min de centru (mers pe jos) Garsoniera va fi disponibilã pentru vizionare începând cu data de 07.03 ID: 234511410 Vizualizãri: 223

  garsoniera  etaj 1 An:inainte de 1977
  Publicitate

  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  34000 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Terezian

  Strada Rusciorului Bloc Nr. 

  25 mp EtajparterAn finalizare constructie1970 Garsoniera se vinde direct mobilata si utilata, exact cã în pozele anuntului având compartimentare: Living, bucãtãrie si baie. Detine centrala termica, parchet, geamuri termopan. Este situata la parter intr-un bloc cu 4 etaje, pe strada. Rusciorului in imediata apropiere a punctelor de interes public: Scoala si gradinita nr.18, Scoala nr.13 si gradinita nr.15, LIDL, Profi, 10 min mers pe jos pânã în Piata Mica si centru. NU doresc sa fiu contactata de agentii!

  garsoniera  Parter An:1970
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  80500 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Terezian

  Strada Rusciorului Bloc Nr. 

  Apartament cu 2 camere decomandate situat într-un bloc constructie noua la parterul inalt al unui imobil cu doar 2 apartamente pe etaj situat pe Str. RuSciorului într-un complex de 3 blocuri ce dispune de parcari proprii si alei de acces pavate. Locuinta este compusa din : un hol spatios de aproximativ 15 mp cu spatii de depozitare de unde se face accesul cãtre toate camerele,în partea din dreapta se afla dormitorul cu o suprafata de 20 mp complet mobilat,langa este dressingul,cele 2 bai cu suprafete de aproximativ 4,5 si 3 mp care sunt utilate.În capãtul holului se afla livingul spatios de 30 mp ce are un spatiu pentru birou amenajat si un dinning,din living se trece cãtre bucatarie de 11 mp ce este separatã de living. Avantajele acestui apartament constau in faptul ca este parter inalt si dispune de termoizolatie are pozitie de mijloc fiind foarte cãlduros în acelasi timp are vedere din dormitor cãtre partea din fata a blocului astfel este însorit dimineata iar livingul si bucãtãria au vedere cãtre partea din spate a blocului având lumina spre apusul soarelui. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat si are drept de folosintã pentru 2 locuri de parcare.Acesta se poate elibera imediat. Situat langa statia de autobuz/taxi,magazinele Lidl,Profi. Pretul de vanzare al acestui apartament este de 88.000 euro negociabil. Detalii etaj: Regim inaltime: Parter

  2 decomandate  Parter An:.
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  57500 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Terezian

  Strada Rusciorului Bloc Nr. 

  Se oferã spre vânzare apartament cu 2 camere, renovat în totalitate, inclusiv sistemul electric si sistemul sanitar, cu materiale de cea mai buna calitate în anul 2018. Apartamentul este situat în Terezian, pe str. Rusciorului, în spate la gaz, la etajul 4 din 4 a unui bloc acoperit cu tiglã. Compartimentare: 2 camere, bucãtãrie, baie, 2 holuri, balcon. Exteriorul blocului este izolat termic. Se vinde complet mobilat si utilat!! Tot mobilierul si electrocasnicele au fost achizitionate în 2018, asadar tot ce este în apartament este nou. Mai dispune de centrala termica Bosch prin condensare, achizitionatã în noiembrie si masina de spãlat vase Whirlpool. Exclus agentii imobiliare!!!

  apartament cu 2 camere  Etaj 4 An:1977 – 1990
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  31800 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Terezian

  Strada Rusciorului Bloc Nr. 

  24 mp Etaj Parter Garsoniera se afla pe str. Rusciorului, zona Terezian. Garsoniera se pozitioneazã între apartamente si este izolata pe exterior. Se vinde complet mobilatã si utilatã.

  garsoniera  Parter An:.