1   apartamente Strada Sibiel din  Sibiu


  Anunț de pe 
  olx.ro
  ImobRank
   30 
  99000 €  Persoană Fizică
  3 camere
  apartamente de vanzare sibiu

  Sibiu Zona Valea Aurie

  Strada Sibiel Bloc Nr. 

  Proprietar persoana fizica vand apartament 3 camere decomandat, pe strada Sibiel (Valea Aurie), parter. Apartamentul este orientat spre nord-est, insorit in prima parte a zilei, suprafata construita 60,38 mp. Compartiment: la intrare hol mare cu acces in bucatarie, in dormitoare, in living, baie. Dotari: centrala termica, ferestre termopan, usi de interior, gresie, faianta, usa metalica intrare. Apartamentul este renovat, se vinde mobilat si utilat, dotat cu masina de spalat rufe, masina de spalat vase, combina frigorifica, plita inductie, cuptor, hota. In imediata apropiere, exista parcuri, acces zoo, proaspat amenajata, supermarket-uri, gradinita, scoala, farmacii, etc. Etaj: parter Compartimentare: decomandat Suprafata utila: 60.38 mp Nr camere: 3 Nr. bai: 1 Hol: 1,5 Balcon: 5,4mp Incalzire: centrala proprie Ferestre : termopan Extra: spatiu depozitare (pivnita) Stadiu finisaj: mobilat si utilat Pretul este 103.000€ usor negociabil.Persoana fizica Compartimentare: Decomandat Suprafata utila: 61 mp An constructie: 1977 – 1990 Etaj: ParterVand apartament 3 camere, Valea aurie 99 000 € Pretul e negociabil Sibiu - 05 martie 2023 61 mp Salveaza ca favorit Imobil scos la vânzare in urmă cu  200 de zile la prețul de 99000 €   ImobRank: 30/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

  3 camere  Etaj: Parter An:1977 – 1990
  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Strada Sibiel din  Sibiu


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  45000 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Valea Aurie

  Strada Sibiel Bloc Nr. 

  Apartament cu 3 camere la mansarda de vanzare in Sibiu zona Valea Aurie, cu o suprafata utila de 55 mp, situat la etajul 5 al unui imobil cu 5 etaje, construit din caramida in anul 2008 cu izolatie termica si fonica la exterior si interfon la intrarea in imobil. Locuinta dispune de o suprafata totala de 67 mp, dispusi pe doua nivele, la primul nivel se afla livingul open space cu bucataria si o baie cu cada si geam de aerisire, iar la cel de-al doilea se afla 2 dormitoare, Apartamentul dispune de numeroase imbunatatiri, precum: usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, centrala termica cu calorifere din otel, geamuri termopan din tamplarie PVC, parchet, gresie si faianta, iar scarile de acces spre cel de-al doilea nivel se face pe scari din lemn pe structura metalica. Acesta de afla intr-o zona foarte buna a orasului avand in apropierea sa numeroase puncte de interes public, precum: institutii scolare, institutii bancare, diverse magazine, farmacii, statii pentru mijloace de transport si de taxi. Pretul de vanzare al acestei mansarde este de 37000 euro usor negociabil, se vinde complet mobilat si utilat.

  apartament cu 3 camere  Mansarda An:Dupa 2000
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  45000 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Valea Aurie

  Strada Sibiel Bloc Nr. 

  70 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 5 Apartament modern ,2 dormitoare ,baie servici , bucatarie ( plita +cuptor electrice ,masina spalat vase )living cu semineu , baie ( bideu , jacuzzi ) , hol ,camara , pivnita . Apartamentul se afla pe strada Sibiel , langa scoala 25 , cu vedere catre padure . Se vinde mobilat si utilat !

  apartament cu 3 camere  etaj 5 An:dupa 2000