1   apartamente Strada Soimului din  Sibiu


  Anunț de pe 
  olx.ro
  ImobRank
   12 
  55000 €  Persoană Fizică
  1 camera
  apartamente de vanzare sibiu

  Sibiu Zona Vasile Aaron

  Strada Soimului Bloc Nr. 

  Garsoniera et.1, zona V.Milea Vand garsoniera zona Vasile Milea (str. Soimului), etaj 1, orientare spre Sud, calduroasa, a fost renovata in totalitate anul trecut (inclusiv instalatia si partea electrica). Garsoniera este compusa din hol (cu debara mare), baie, bucatarie, camera, balcon. Nu dorec colaborare cu agentii imobiliare. Telefon 07******01 sau 07******72 Imobil scos la vânzare in urmă cu  57 de zile la prețul de 55000 €   ImobRank: 12/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

  1 camera  Etaj: 1 An:1977 – 1990
  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Strada Soimului din  Sibiu


  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  37990 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Vasile Aaron

  Strada Soimului Bloc Nr. 

  Persoana Fizica vand Apartament de 2 camere in Vasile Aaron - Strada Soimului reper OMV Milea Sibiu. Apartamentul se vinde mobilat si utilat, pretabil pentru chirie, regim hotelier etc Locuinta este structurata astfel: - Nivelul I: living cu bucatarie open space - mobilata si utilata, baia, balcon. - Nivelul II: hol, dormitor mobilat si utilat complet. Imbunatatiri: centrala termica proprie, geamuri de termopan cu plasa de tantari, usa metalica la intrare, aragaz, frigider, masina de spalat, cuptor etc. Apartamentul are in imediata apropiere, parcari, loc de joaca, scoala, statii de autobuz, centru comercial etc. Apartamentul este liber de sarcini. Nu doresc sa fiu contactat de catre agenti imobiliari. Pentru orice informatii va stau la dispozitie la telefon.

  apartament cu 2 camere  Mansarda An:2007
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  33000 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Vasile Aaron

  Strada Soimului Bloc Nr. 

  50 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 5 Schimb Apartament cu 2 camere, la mansarda, Et.5, in cartierul Vasile Aaron ( strada soimului ) Apartamentul este dispus pe doua nivele; - la primul nivel se gasesc living + bucatarie, balcon, un mic hol cu acces scari interioare, baie cu cada si aerisire prin geam mare; - la nivelul superior este un dormitor ( unde se poate amenaja inca o baie de serviciu) si un mic loc de depozitare; Apartamentul dispune de urmatoarele facilitati: - centrala termica proprie Protherm, noua, cu functionare in condendatie; - apartamentul necesita renovare; - se preda nemobilat; - parcare asfaltata si iluminata; - iluminat stradal; - magazine, scoli, gradinite, mijloace de transport in comun aproape; -cea mai importanta zona comerciala a orasului Sibiu (Shopping City Center - Mall) la 5 minute de mers pe jos; - zona foarte linistita; - acces facil auto si pietonal; Doresc la schimb o garsoniera sau un apartament cu 1 camera si bucatarie separata , la bloc , in Sibiu , etaj 1 sau 2 , in zonele Hipodrom, Luptei, N. Iorga, Rahovei, Mihai Viteazul, Ciresica, Siretului, Calea Cisnadiei inclusiv cartierul Arhitectilor. Ma intereseaza inclusiv program Buy-back la dezvoltator imobiliar. Astept mesaje cu ofertele sau variantele dvs.

  apartament cu 2 camere  Mansarda An:dupa 2000
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  59000 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Vasile Aaron

  Strada Soimului Bloc Nr. 

  56 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 4 Proprietar vind apartament 2 camere total decomandat confort 1,mobilat si utilat complet etaj 4/5 pe Bulevardul vasile milea strada soimului in spatele benzinariei omv,momentan este inchiriat.Nu doresc colaborare cu agenti imobiliare.

  2 decomandate  etaj 4/5 An:1977-1990
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  35000 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Vasile Aaron

  Strada Soimului Bloc Nr. 

  27 mp Etaj 1 Vand garsoniera confort1,cartier V. Aaron,strada Soimului.Garsoniera se afla la et1 si se vinde mobilata.pret 35000€

  garsoniera  etaj 1 An:.