0   apartamente Strada Sureanu Sibiu

Publicitate


Apartamente vândute Strada Sureanu  Sibiu

PublicitateAnunț de pe 
homezz.ro
Vândut
75000 €  Persoană Fizică
sibiu

Sibiu Zona Vasile Aaron

Strada Sureanu Bloc Nr. 

56 mp CompartimentareDecomandatConfort 1Etaj 4An finalizare constructie 1982Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate Bunã De vanzare apartament cu 3 camere mobilat si utilat situat in Sibiu, zona hipodrom cartier Vasile Aaron, la etajul 4 din 4, blocul este cu pod. Apartamentul are 3 camere si o suprafata utila de 66mp + 3.5 mp balcon interior închis cu termopan+ 3.5mp balcon închis cu sticla, fiind compus din : living , bucatarie, 2 dormitoare, baie, hol ,2 balcoane si pivnitã. Acesta este frumos finisat cu materiale de calitate, mobilat modern si utilat, se vinde exact cum se vede în poze. Locuinta este foarte cãlduroasã, soarele dimineata încãlzeste dormitoarele si dupã - masã livingul si bucãtãria. Pentru zilele foarte cãlduroase de varã, locuinta a fost prevãzutã cu aer conditionat. Zona este linistitã, foarte aproape de piatã, grãdinitã si scoalã gimnaziala, bãnci si magazine. Din living sau bucãtãrie avem o panoramã frumoasã cu parcul si hipodrom ul. Pret : 77000 euro Tel: 0742923696 Maria Cosma ( pers fizicã)

apartament cu 3 camere  etaj 4/4 An:1982
Strada Sureanu
Anunț de pe 
homezz.ro
Vândut
65000 €  Persoană Fizică
sibiu

Sibiu Zona Vasile Aaron

Strada Sureanu Bloc Nr. 

Vand apartament 3 camere decomandat, situat in cartierul Vasile Aaron, in apropierea scolii nr. 24 (Regele Ferdinand). Apartamentul are vedere la 2 strazi, hol patrat generos la intrare, 3 camere, bucatarie si baie. Ca si dotari: bloc izolat int-ext, usa metalica la intrare, centrala termica noua, geamuri termopane, pivnita.

3 decomandate  Parter An:1977 – 1990
Strada Sureanu
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
67900 €  Persoană Fizică
sibiu

Sibiu Zona Vasile Aaron

Strada Sureanu Bloc Nr. 

Vand apartament pe Strada Sureanu, zona Vasile Aron, finisaje noi. Apartamentul este decomandat, compartimentat astfel: -hol -bucatarie -living -dormitor1 -dormitor2 -baie -balcon inchis (termopan) Apartamentul este foarte luminos, bucataria fiind legata de hol in stilul open space, la fel si balconul de living. Este renovat recent (parchet nou, usi noi). Datorita felului in care balconul este amenajat la momentul de fata acesta poate fi folosit ca spatiu de depozitare, spatiu de relaxare mic sau birou mic. Apartamentul este amplasat foarte avantajos fiind foarte aproape de scoala, gradinita, parc, biserica. De asemenea nu ratati nimic din viata orasului, statiile pentru mijloacele de transport in comun si taxi fiind foarte aproape de asemenea. Nu trebuie sa va deplasati pana la centrele comerciale mari deoarece in apropiere sunt diferite supermarket-uri, piata si farmacii. Atmosfera creata de noi este una placuta si linistita, benefica oricui. contact: 0721/253222 sau 0724/315947 (dupa orele 17) pret: 67900 negociabil

apartament cu 3 camere  . An:1977-1990
Strada Sureanu

© 2020 | Imob Technology | All Rights Reserved