0   apartamente Strada Tiberiu Ricci din  Sibiu


  Publicitate

  Publicitate



  Apartamente vândute Strada Tiberiu Ricci din  Sibiu


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  36000 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Arhitectiilor

  Strada Tiberiu Ricci Bloc Nr. 10

  : 23 mp An constructie: Dupa 2000 Etaj: Parter Descriere Garsoniera este situata pe Calea Cisnadiei, mai exact pe strada Tiberiu Ricci nr 10, constructia a fost finalizata in 2018, cu o suprafata utila de 22.5 m2: avand livingul +bucatarie de 19 m2 si o baie de 3,5 m2. imobilul mai dispune si de un loc de parcare, care este inclus in pret. Se vinde mobilata cum se vede in poze, noul proprietar avand nevoie doar de tv! Este foarte ieftina de intretinut: curent electric 30-40 lei/luna, gaz ~ 100lei/luna, pe timp de iarna(incalzirea se face cu centrala proprie pe gaz si este incalzita prin pardosea). Pentru mai multe detalii, va rog sa ma sunati!

  garsoniera  Parter An:2018
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  69500 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Arhitectiilor

  Strada Tiberiu Ricci Bloc Nr. 

  50 mp An constructie Dupa 2000 Etaj 3 Persoanã fizicã, vând un apartament în cartierul Arhitectilor, pe calea Cisnãdiei, str Tiberiu Ricci in blocul cu SIMPA. Ap, este decomandat, format din hol intrare, baie cu geam mare, dormitor, living foarte spatios si bucãtãrie mare si separata de living. Un total de 50 m pãtrati utili. Doua balcoane, unul la dormitor de 5m si unul de 3m pe 2.6m, cu iesire din living si bucãtãrie. Ambele balcoane sunt acoperite, iar cel mare se poate închide cu termopan si se poate transforma in bucãtãrie. Avantaje: --Constructie pe cadre - siguranta la cutremur + posibilitate de recompartimentare. --Spatiul extra pentru depozitare, oferit de pod. --Aproape de oras, circa 500 de metri --Doua balcoane foarte mari --Magazinul Simpa. --In blocul vecin, o sa fie Profi sau Carrefour --Parcare privata Este situat la etajul 3 si mai detine si un pod cu intrare din casa, separat de vecini, cu o suprafatã de 50 m pãtrati. Ap. este liber de orice obligatie Mentionez cã si podul este intabulat. Accept credit bancar si prima casa Ap. se poate vinde si mobilat si utilat Mai multe detalii la telefon. P.S. In baie este faianta, nu lemn :)

  apartament cu 3 camere  etaj 3 An:dupa 2000
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  32000 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Arhitectiilor

  Strada Tiberiu Ricci Bloc Nr. 

  26 mp An constructie Dupa 2000 Etaj Parter Descriere Proprietar Vand garsoniera in Cartierul Arhitectilor, Strada Tiberiu Ricci, aproape de magazinul Simpa si noul Carrefour. Garsoniera are 26pm utili si este compusa din living + bucatarie, baie separata, si loc de parcare. Proprietar, Pret 36,500Euro/ negociabil Rog seriozitate, pretul se negociaza dupa vizionare. Informatii: 761854381 Nu Dorim Colaborare Cu Agenti Adaugat La 09:47, 7 ianuarie 2021

  garsoniera  Parter An:dupa 2000
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  63000 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Arhitectiilor

  Strada Tiberiu Ricci Bloc Nr. 

  55 mp Etaj Parter ! ! ! GRADINA PROPRIE de 131 MP cum NU AU MULTI LA CASA ! ! ! De vanzare apartament NOU cu 2 camere "La cheie" mobilat complet+utilat,situat pe Calea Cisnadiei str. Tiberiu Ricci (700 ml de la Complex Ciresica),orientat spre soare intreaga zi, in ansamblul Hermannstadt 1, apartamentul este intabulat, FINISAT, apartamentul este compus din hol intrare+living 19 mp cu iesire printr-o usa mare dubla (de 2 metri) pe o terasa de 8 mp (3,1x2,6),apartamentul dispune de bucatarie separata de 11,6 mp cu iesire pe aceeasi terasa de 8 mp, de pe aceasta terasa se iese(se coboara) in gradina proprie de 131 mp, dormitor 11 mp cu iesire pe un balcon de 2,5 mp, baie 5,3 mp cu geam spre exterior . *Apartamentul se afla la parterul inalt al unui bloc cu parter inalt + 2 etaje + etaj retras (mansarda) . *Un loc de parcare ( amenajat ,pavat cu dale ) inclus in pret si gradina de 131 mp care urmeaza a fi imprejmuita cu garduri . Apartamentul este si se vinde la stadiul de FINISAT "la cheie", finisaje de calitate,intreg apartamentul este mobilat si utilat de calitate. Exteriorul blocului si casa scarilor gata finisate,inclusiv parcari si alee pavate cu dale, strada si trotuare pavate integral cu dale pana la soseaua Cisnadie-Sibiu. *Suprafata construita este de 68 mp . Suprafata utila este de 57 mp (47 mp + 10,5 mp terase) . Suprafata gradina proprie este de 131 mp. *Apartamentul se vinde la pretul de 62000 euro la plata cash si este disponibil IMEDIAT ! Prin credit sau prin "prima casa" pretul poate fi mai mare cu 1000-3000 euro, deci poate ajunge pana la 65000 euro . Apartamentul se poate transforma destul de simplu intr-un apartament cu hol+camera de zi de 19 mp,bucatarie separata de 7,5mp,baie si 2 dormitoare fiecare de 11-12 mp, prin mutarea bucatariei in terasa de 7,5 mp (2,6x3m) bineinteles teresa trebuie inchisa ! In locul vechii incaperi in care este acum bucataria se face astfel al 2-lea dormitor la fel de mare(chiar mai mare) ca si celalalt dormitor .

  apartament cu 2 camere  etaj P/2 An:.
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  39900 €  Persoană Fizică
  sibiu

  Sibiu Zona Arhitectiilor

  Strada Tiberiu Ricci Bloc Nr. 

  Garsoniera mobilatã, balcon, 1 loc parcare, constructie 2017

  garsoniera  etaj 2 An:2017