0   apartamente Strada Garofitei Slatina

PublicitateApartamente vândute Strada Garofitei  Slatina


Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
78300 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Valcea Tunari

Strada Garofitei Bloc Nr. 

Ofer spre vanzare un apartament situat in zona Casa tineretului, str Garofitei, cu 3 camere doua bai doua balcoane, G F T AC CT situat la etajul 3 din 4 al unui bloc anvelopat termic. apartamentul este foarte spatios, aproximativ 75 mp, balcoanele au fost incluse in camere, marind suprafata acestora. Apartamentul este situat in vecinatatea Casei Tineretului, pe strada Garofitei. Mai multe detalii la telefon. Pretul este usor negociabil, relatii telefonice dupa orele 15.00 sau in Weekend. Nu închei contracte cu agentii imobiliare. Accept credit ipotecar sau Prima Casa.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, mobilier nou, 2 tv led diagonala 140 cm, CT, AC, masina spalat, frigider, etc.Persoana fizica Compartimentare: Semidecomandat Suprafata utila: 74 mp An constructie: 1977 – 1990apartament 3 camere zona centrala 76 500 € Pretul e negociabil Slatina - 01 mai 2023 74 mp Salveaza ca favorit

3 camere  etaj 3/4 An:1977 – 1990

Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
39000 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Valcea Tunari

Strada Garofitei Bloc Nr. 

Ofer spre vanzare o garsoniera, confort 1, situata in localitatea SLATINA (jud. Olt), in zona Centrala / str. GAROFITEI. Garsoniera este pozitionata la etajul 1 intr-un imobil cu regim de inaltime scazut P+4E. Suprafata garsonierei este de aproximativ 30 mp, compartimentata astfel: * dormitor cu iesire pe balconul inchis, * bucatarie separata, * baie cu cabina de dus, * hol de distributie, * balcon inchis. Garsoniera este amenajata, dotata cu centrala termica proprie + calorifere, gresie, faianta, parchet, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, balcon inchis in termopan, usa metalica. Blocul este izolat termic. AVANTAJE ZONA: unitati de invatamant, mijloace de transport in comun, la 2 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului, zone comerciale multiple, parcare generoasa in jurul blocului. Locuinta se vinde mobilata si utilata la pretul de 43.000 EUR.Persoana fizica Compartimentare: Semidecomandat Suprafata utila: 28 mp Etaj: 1Garsoniera Confort 1, Mobilata/Utilata – str Garofitei 43 000 € Slatina - 24 martie 2023 28 mp Salveaza ca favorit

1 camera  Etaj: 1 An:.
Anunț de pe 
homezz.ro
Vândut
43000 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Valcea Tunari

Strada Garofitei Bloc Nr. 

28 mp Etaj1An finalizare constructie1980Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate RenovataNumar niveluri imobil 4Mobilat/Utilat Complet Ofer spre vanzare o garsoniera, confort 1, situata in localitatea SLATINA (jud. Olt), in zona Centrala / str. GAROFITEI. Garsoniera este pozitionata la etajul 1 intr-un imobil cu regim de inaltime scazut P+4E. Suprafata garsonierei este de aproximativ 30 mp, compartimentata astfel: * dormitor cu iesire pe balconul inchis, * bucatarie separata, * baie cu cabina de dus, * hol de distributie, * balcon inchis. Garsoniera este amenajata, dotata cu centrala termica proprie + calorifere, gresie, faianta, parchet, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, balcon inchis in termopan, usa metalica. Blocul este izolat termic. AVANTAJE ZONA: unitati de invatamant, mijloace de transport in comun, la 2 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului, zone comerciale multiple, parcare generoasa in jurul blocului. Locuinta se vinde mobilata si utilata la pretul de 46.000 EUR.

garsoniera  . An:.
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
30500 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Valcea Tunari

Strada Garofitei Bloc Nr. 

Vand sau schimb gars.cf.I cu ap.2 cam,ofer diferenta max.15.000 euro...Garsoniera se afla in zona centrala pe str.Garofitei aproape de Mc.Donalds... (PARCUL TINERETULUI) are ca imbunatatiri gresie,faianta,CT,AC,parchet,uši si ferestre termopan,izolata termic la interior si hidroizolata la exterior,nu avem probleme cu infiltratiile,usa metalica intrare,amenajata cu bun gust..la cerere se poate vinde si mobilata..

garsoniera  etaj 4 An:1980
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
30000 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Valcea Tunari

Strada Garofitei Bloc Nr. 

27 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj Parter Imobilul se afla situat in zona Tineretului.Este izolat interior, schimbat instalatie electrica si sanitara, centrala termica, gresie, faianta, la baie cabina de dus. Mentionez ca imobilul a fost in permanenta inchiriat din 2008 pana in prezent.

garsoniera  Parter An:1977-1990
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
37600 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Valcea Tunari

Strada Garofitei Bloc Nr. 

27 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 1 Garsoniera este situata la etajul 1 pe strada Garofitei. Este complet renovata in 2019 si nelocuita avand urmatoarele imbunatatiri: - instalatii electrica si sanitara noi - CT proprie noua - izolatie interioara cu rigips si vata bazaltica - tamplarie exterioara Salamander cu geam tripan heliomat - usi interior noi, inclusiv cea de la intrare - obiecte sanitare noi, baterii Kludi - corpuri de iluminat noi - canapea extensibila ROVERE noua - balconul este izolat interior si exterior.

garsoniera  etaj 1 An:1977-1990

© 2020 | Imob Technology | All Rights Reserved