1   apartamente Strada Garofitei Slatina

Anunț de pe 
homezz.ro
ImobRank
 13 
43000 €  Persoană Fizică
garsoniera
apartamente de vanzare slatina

Slatina Zona Valcea Tunari

Strada Garofitei Bloc Nr. 

28 m?Etaj1An finalizare construc?ie1980Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate RenovatãNumãr niveluri imobil 4Mobilat/Utilat Complet Ofer spre vanzare o garsoniera, confort 1, situata in localitatea SLATINA (jud. Olt), in zona Centrala / str. GAROFITEI. Garsoniera este pozitionata la etajul 1 intr-un imobil cu regim de inaltime scazut P+4E. Suprafata garsonierei este de aproximativ 30 mp, compartimentata astfel: * dormitor cu iesire pe balconul inchis, * bucatarie separata, * baie cu cabina de dus, * hol de distributie, * balcon inchis. Garsoniera este amenajata, dotata cu centrala termica proprie + calorifere, gresie, faianta, parchet, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, balcon inchis in termopan, usa metalica. Blocul este izolat termic. AVANTAJE ZONA: unitati de invatamant, mijloace de transport in comun, la 2 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului, zone comerciale multiple, parcare generoasa in jurul blocului. Locuinta se vinde mobilata si utilata la pretul de 46.000 EUR.  Imobil scos la vânzare in urmă cu  75 de zile la prețul de 46000 €   ImobRank: 13/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

garsoniera  . An:.
PublicitateApartamente vândute Strada Garofitei  Slatina


Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
30500 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Valcea Tunari

Strada Garofitei Bloc Nr. 

Vand sau schimb gars.cf.I cu ap.2 cam,ofer diferenta max.15.000 euro...Garsoniera se afla in zona centrala pe str.Garofitei aproape de Mc.Donalds... (PARCUL TINERETULUI) are ca imbunatatiri gresie,faianta,CT,AC,parchet,uši si ferestre termopan,izolata termic la interior si hidroizolata la exterior,nu avem probleme cu infiltratiile,usa metalica intrare,amenajata cu bun gust..la cerere se poate vinde si mobilata..

garsoniera  etaj 4 An:1980

Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
30000 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Valcea Tunari

Strada Garofitei Bloc Nr. 

27 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj Parter Imobilul se afla situat in zona Tineretului.Este izolat interior, schimbat instalatie electrica si sanitara, centrala termica, gresie, faianta, la baie cabina de dus. Mentionez ca imobilul a fost in permanenta inchiriat din 2008 pana in prezent.

garsoniera  Parter An:1977-1990
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
37600 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Valcea Tunari

Strada Garofitei Bloc Nr. 

27 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 1 Garsoniera este situata la etajul 1 pe strada Garofitei. Este complet renovata in 2019 si nelocuita avand urmatoarele imbunatatiri: - instalatii electrica si sanitara noi - CT proprie noua - izolatie interioara cu rigips si vata bazaltica - tamplarie exterioara Salamander cu geam tripan heliomat - usi interior noi, inclusiv cea de la intrare - obiecte sanitare noi, baterii Kludi - corpuri de iluminat noi - canapea extensibila ROVERE noua - balconul este izolat interior si exterior.

garsoniera  etaj 1 An:1977-1990

© 2020 | Imob Technology | All Rights Reserved