0   apartamente Aleea Macului Slatina

PublicitateApartamente vândute Aleea Macului  Slatina


Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
73500 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Valcea Tunari

Aleea Macului Bloc Nr. 

: 70 mp An constructie: 1977 – 1990 Etaj: 1 Descriere Vand apartament 3 camere, decomandat total, situat la etajul 1, bloc de 4 etaje, str. Al. Macului, Bl. FA22. Apartamentul dispune de gresie, faianta, parchet laminat, tamplarie Qfort, centrala termica, aer conditionat. Apartamentul este impartit in 2 dormitoare, o sufragerie, bucatarie, hol, baie si balcon, foarte spatioase si in stare buna. Apartamentul este mobilat si utilat, asa cum este prezentat. Apartamentul este situat in zona Zahana.

apartament cu 3 camere  etaj 1/4 An:1977-1990

Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
63000 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Valcea Tunari

Aleea Macului Bloc Nr. 

65 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 4 Apartament 3 camere,complet mobilat, 65 mp, decomandat, zona ZAHANA(la cativa pasi de piata), pe strada Aleea Macului, bloc din caramida, constructie 1983,la pachet cu un garaj de 15 mp pe str. Textilistului….mai multe detalii la vizionare.Ofer si cer seriozitate!!!!

apartament cu 3 camere  etaj 4 An:1983
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
70000 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Valcea Tunari

Aleea Macului Bloc Nr. 

70 mp CompartimentareDecomandatEtaj 1An finalizare constructie 1985Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate BunãNumãr niveluri imobil 4Mobilat/Utilat Complet Pret negociabil Apartament situat in Slatina, langa Piata Zahana, pe strada Aleea Macului (Armoniei). Blocul este cu 4 etaje. Apartamentul este la etajul 1, are 3 camere si este decomandat (stil vagon). Suprafata utila, aproximativ, 70 mp. Are balconul cu vedere in spate, spre camine, nu spre piata. Exteriorul blocului a fost izolat de curand. Se vinde mobilat si utilat (daca se doreste). Imbunatatiri: - gresie pe hol, bucatarie si in baie (nu este noua); - parchet in toate camerele (nou) - tocaria la toate camerele este din aluminiu, termopan - usa de metal la intrare (noua) - centrala pe gaz (noua) - balcon inchis cu termopan Utilat: - aragaz, hota - frigider - aer conditionat - masina de spalat rufe - mobilier in camere Zona este linistita. Apartamentul este liber.

apartament cu 3 camere  etaj 1/4 An:1985
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
63000 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Valcea Tunari

Aleea Macului Bloc Nr. 

65 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 4 Vând apartament 3 camere central(living,2 dormitoare,bucatarie,baie,wc de serviciu,balcon închis cu vederea la piata)complet mobilat si utilat,70 mp inclusiv balconul,decomandat, zona ZAHANA(gresie,fainta,parchet,centrala termicã,aer conditionat,termopan,la cativa pasi de piata), pe strada Aleea Macului, bloc de caramida, constructie 1983(toate apartamentele de la etajul 4 au acoperis/mansarda)Mai multe detalii la telefon.Apartamentul se vinde cu tot ce este in el:mobila,combina frigorifica,congelator,masina de spãlat,televizoare...etc. Pe langa avantajul evident al acestei zone foarte buna si frumos amenajata, apartamentul mai are si alte plusuri se afla in imediata apropriere de : Piata Zahana,Carrefour,Profi,gradinite, scoli, farmacii, cabinete medicale, locuri de joaca pentru copii si locuri de parcare etc. Ofer si cer seriozitate!!!Accept credit bancar!

apartament cu 3 camere  etaj 4 An:1983

© 2020 | Imob Technology | All Rights Reserved