0   apartamente Strada Mihai Eminescu Slatina

PublicitateApartamente vândute Strada Mihai Eminescu  Slatina


Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
70000 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Ultracentrala

Strada Mihai Eminescu Bloc Nr. 19

51 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 3 Apartamentul este situat in centrul vechi strada Mihai Eminescu bloc 19 scara B apartament 8, langa politia judeteana. Blocul este reabilitat, si scara dispune de interfon. Imbunatatiri: -Proaspat renovat si nelocuit -Centrala proprie -Termopane -Parchet -Mobila de bucatarie este noua -Baterii noi -Gresie -Faianta Apartamentul este foarte calduros datorita orientarii spre sud, si faptului ca blocul este reabilitat. Apartamentul dispune de o pozitie in oras deosebit de buna care aduc urmatoarele avantaje: -5 metri de parcul Eugen Ionescu -50 metri de parcul Esplanada -200 metri de piata Fratii Buzesti -500 metri de liceul Radu Greceanu -50 metri de Kaufland -Este departe de poluarea din oras provacata de Pirelli si uzina de aluminiu. Sunt propietar, are carte funciara, este disponibil imediat, nu este ipotecat. Poate fi vizionat oricand, este nelocuit.

apartament cu 2 camere  etaj 3 An:1977-1990

Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
60000 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Ultracentrala

Strada Mihai Eminescu Bloc Nr. 

: 51 mp An constructie: 1977 – 1990 Etaj: 3 Descriere Apartamentul este situat in centrul vechi strada Mihai Eminescu bloc 19 scara B , langa politia judeteana. Blocul este reabilitat, si scara dispune de interfon. Imbunatatiri: -Proaspat renovat si nelocuit -Centrala proprie -Termopane -Parchet -Mobila de bucatarie este noua -Baterii noi -Gresie -Faianta Apartamentul este foarte calduros datorita orientarii spre sud, si faptului ca blocul este reabilitat. Apartamentul dispune de o pozitie in oras deosebit de buna care aduc urmatoarele avantaje: -5 metri de parcul Eugen Ionescu -50 metri de parcul Esplanada -200 metri de piata Fratii Buzesti -500 metri de liceul Radu Greceanu -50 metri de Kaufland -Este departe de poluarea din oras provacata de Pirelli si uzina de aluminiu. Sunt propietar, are carte funciara. ATENTIE! Pret FIX!!! Apartamentul nu are balcon. Nu deranjati daca nu sunteti interesati sa cumparati.

apartament cu 2 camere  etaj 3 An:1977-1990
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
58500 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Ultracentrala

Strada Mihai Eminescu Bloc Nr. 

- Vand apartament 3 camere pe strada Mihail Eminescu, intr-o zona pitoreasca incarcata de istorie, peste drum de Parcul National Eugen Ionescu si cladirea BNR. Apartamentul are o priveliste minunata pe toate partile catre aceste locuri. - Imobilul este decomandat, utilat complet, cu centrala termica noua, aer conditionat nou, gresie, faianta, tamplarie PVC, usa metalica la intrare si avand un balcon de 11 m inchis. - Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. - Blocul este reabilitat termic iar acoperisul este refacut complet. - Imobilul este amplasat in zona linistita si sigura, langa Inspectoratul de politie al Judetului Olt, cu scara curata ideala , locul ideal pentru familii cu copii.

apartament cu 3 camere  etaj 4 An:1977 – 1990

© 2020 | Imob Technology | All Rights Reserved