1   apartamente Strada Trandafirilor Slatina

Anunț de pe 
olx.ro
ImobRank
 41 
60000 €  Persoană Fizică
apartament cu 2 camere
apartamente de vanzare slatina

Slatina Zona Spitalul Judetean

Strada Trandafirilor Bloc Nr. 

: 50 mp An constructie: 1977 – 1990 Etaj: 4 Descriere Propritar,vând apartament 2 camere,complet utilat si mobilat, situat pe strada Trandafirilor în zona Spitalului Judetean Slatina. Apartamentul este complet renovat si dispune de centralã termicã, frigider, aragaz,masina de spãlat, aer conditionat, TV,internet,, 2 balcoane.Blocul este din cãrãmidã, reabilitat termic, cu locuri de parcare si o zonã cu multã verdeatã. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat . Pretul este negociabil. ID: 226599176Vizualizãri: 7590  Imobil scos la vânzare in urmă cu  169 de zile la prețul de 60000 €   ImobRank: 41/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

apartament cu 2 camere  etaj 4 An:1977-1990
PublicitateApartamente vândute Strada Trandafirilor  Slatina


Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
63000 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Spitalul Judetean

Strada Trandafirilor Bloc Nr. 

50 mp An constructie: inainte de 1977 Etaj: 4 Descriere Apartament situat în zona O. Str. Trandafirilor, vis-a vis de Spitalul Judetean, blocul este construit doar din caramida, interior exterior si este anvelopat, apartamentul are pod (acoperis inalt) pe toata suprafata sa, care poate fi utilizat în diverse scopuri, cu utilitãti in el (apa, curent electric, canalizare) intrarea în pod se face din interiorul apartamentului. Dotari: apartamentul este renovat in anul 2014, s-a schimbat inclusiv instalatia electricã cu fire de cupru cât si instalatiile sanitare, A/C, centrala termicã, mobilat, geamuri termopan ,, aluminiu Alumil", usi interioare din lemn de cires. Apartamentul nu are pereti exteriori, este situat la mijlocul blocului, vederea de la geam este super frumoasa cu un peisaj odihnitor, balcon foarte mare ,,pe toata sufrageria " inchis cu termopan aluminiu Alumil" cu multe deschideri, pe balcon se gasesc trase si utilitãti, gaz, apa calda, apa rece, canalizare, curent electric, lucrate cu pricepere pentru a nu se evidentia urat. Apartamentul este întretinut si arata bine. Va rog nu deranjati inutil, doar dacã sunteti interesati si ati testat bine piata. Pentru detalii sunati la 07******21 Preferabil prin telefon nu prin mesaje.

apartament cu 2 camere  etaj 4 An:inainte de 1977

Anunț de pe 
homezz.ro
Vândut
60000 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Spitalul Judetean

Strada Trandafirilor Bloc Nr. 

50 mp CompartimentareSemidecomandatConfort 1Etaj 3An finalizare constructie 1975Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate Bunã Vând apartament 2 camere, situat pe str Trandafirilor, etajul 3 din 4. Apartamentul este într-un bloc aflat într-o zona linistita, înconjurat de mult spatiu verde. Blocul este de cãrãmida, reabilitat si scara dispune de interfon, nu are asociatie, iar vecinii sunt foarte ok. Apartamentul este cãlduros iarna si rãcoros vara, iar costurile cu întretinerea sunt foarte mici. Dispune de o pozitie în oras deosebit de buna (aproape de spital, scoalã, grãdinita, cãmin, loc de joaca, statie de taxi). Apartamentul nu este ipotecat, este disponibil imediat, poate fi vizionat oricând, este nelocuit.

apartament cu 2 camere  etaj 3/4 An:1975
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
64000 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Spitalul Judetean

Strada Trandafirilor Bloc Nr. 

Semidecomandat Etaj 3 Apartament 2 camere semidecomandat cu balcon - et 3. Se vinde complet mobilat. Instalatie electricã schimbatã. Instalatia sanitara schimbata nu este la vedere. Cabina de dus placatã cu granit. Zona ultracentralã.

2 semidecomandate  etaj 3 An:.
Anunț de pe 
homezz.ro
Vândut
70000 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Spitalul Judetean

Strada Trandafirilor Bloc Nr. 

58 mp CompartimentareDecomandatEtaj 2An finalizare constructie 1990 SCHIMB/ INCHIRIEZ APARTAMENT 2 CAMERE ULTRACENTRAL. Descriere: Apartamentul este cu 2 camere ULTRACENTRAL in zona ( Spitalului judetean Slatina), str Trandafirilor etaj 2 , are o suprafata de 58 mp. Anul constructiei 1977-1990. Ca îmbunãtãtirii dispune de CT , G,F,P , usi schimbate , culisante din aluminiu stratificat( maron), instalatie electricã si sanitarã schimbate. Apa, gazele,curentul sunt scoase la usa apartamentului pe scara blocului. Apartamentul este anvelopat. Ca facilitatii dispune de parcare, este pozitionat intr-o zona unde aveti foarte aproape piata, posta, spitalul, bãnci, scoli etc. SCHIMBUL SE FACE CU GARSONIERA CONF 1, ETAJ 1 , 2 EXCLUS ETAJ 4.PRETUL APARTAMENTUI ESTE DE 70.000€ ( Negociabil). Schimbul se face + diferenta de pret. Apartamentul se preda la schimb cu tot mobilierul din dotare conform pozelor. INCHIRIEREA ESTE DE 250€/LUNA, CU PLATA IN AVANS A 2 LUNI , IN BAZA UNUI CONTRACT.APARTAMENTUL ESTE UTILAT SI MOBILAT CONFORM POZELOR.PLATA UTILITATILOR IN URMA INCHIRIERI II REVINE CHIRIASULUI. Detalii doar la telefon!!!

apartament cu 2 camere  etaj 2 An:1990
Anunț de pe 
homezz.ro
Vândut
59000 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Spitalul Judetean

Strada Trandafirilor Bloc Nr. 

50 mp CompartimentareSemidecomandatEtaj 3An finalizare constructie 1965 Vand/Schimb apartament 2 camere in Slatina, strada Trandafirilor, Bl 5, Sc B, Et 3 cu uscatorie între etaje Imbunatatiri : Faiantã, gresie, parchet (si in bucatarie de bambus) , termopane, centrala Herman, tavane rigips în scafa cu spoturi, toate usile schimbate, balcon inchis , bloc izolat termic, apartament foarte calduros iarna si rãcoros vara Variante cu teren (mic) în Slatina + diferenta Sau garsoniera confort 1 + diferenta Pretul pentru variante este altul

2 semidecomandate  etaj 3 An:1965
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
58500 €  Persoană Fizică
slatina

Slatina Zona Spitalul Judetean

Strada Trandafirilor Bloc Nr. 

VAND APARTAMENT 3 CAMERE DECOMANDAT CU TOATE IMBUNATATIRILE IN EL , ZONA CENTRALA ( str TRANDAFIRILOR, ETJ 1) , ( termopane QFORT cu rulouri incoroprate , centrala termica, aer conditionat , parchet, mobila , usa metalica, zona linistita , parcare)

apartament cu 3 camere  etaj 1 An:.

© 2020 | Imob Technology | All Rights Reserved