1   apartamente Strada Nisipuri Slobozia

Anunț de pe 
olx.ro
ImobRank
 51 
150000 €  Persoană Fizică
4 sau mai multe
apartamente de vanzare slobozia

Slobozia Zona Politia Locala

Strada Nisipuri Bloc Nr. 

Vind unul dintre cele mai mari apartamente din mun. Slobozia Apartamentul are o suprafata construita de cca. 150 mp si utila de cca. 125 mp. Este situat in mun. Slobozia, str. Nisipuri, bl. N6 la etajul 2. Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat, dispune de toate utilitatile, se afla in stare buna de intretinere, si are 2 balcoane (inchise cu timplarie GEALAN). De asemenea, acesta dispune de o boxa la demisol in suprafata de cca. 12 mp. Odata cu apartamentul se preda si loc de parcare in fata scarii concesionat de la Primaria Slobozia. Totodata, in pret este inclusa si vinzarea unui garaj amplasat in fata scarii unde se afla apartamentul. Direct proprietar iar pretul este nenegociabil. Imobil scos la vânzare in urmă cu  88 de zile la prețul de 150000 €   ImobRank: 51/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

4 sau mai multe  Etaj: 2 An:1990 – 2000
PublicitateApartamente vândute Strada Nisipuri  Slobozia


Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
59999 €  Persoană Fizică
slobozia

Slobozia Zona Politia Locala

Strada Nisipuri Bloc Nr. 

57 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 1 Acest PRET este pentru apartament MOBILAT SI UTILAT COMPLET, asa cum se observa in poze sau la fata locului. Draga cautatorule de comori, te rog sa citesti urmatoarele randuri daca nu cumva astepti sa cauti mult si bine un apartament bun si ieftin. Nu exista asa ceva, exista apartamente bune si cu un pret pe masura, in rest sunt apartamente jalnice si ieftine, asa cum i-am sfatuit pe multi prieteni, care nu au inteles mesajul si mi-au dat apoi dreptate dupa ce s-au dat "cu capul de pereti". Asadar, m-am hotarat sa imi vand apartamentul cu 2 camere situat pe str. NISIPURI, bl. 47, et. 1, cu o suprafata utila de 57 mp, suprafata construita fiind de 70 mp. Apartamentul l-am cumparat in 2015 si l-am renovat integral, mai exact: am razuit peretii pana la placa dupa care i-am tencuit, indreptat, gletuit, am turnat sapa, am refacut instalatia electrica, sanitara, am schimbat usile, l-am izolat, am pus aer conditionat, dupa care l-am utilat, iar mobila a fost facuta in mare parte pe comanda. Detin poze cu starea inainte de renovare, cat si din timpul renovarii. Transformarea a fost incredibila si a inghitat o gramada de bani. Despre apartament: se afla la etajul 1 al blocului (bloc construit din placi de beton in anul 1984), intr-o zona linistita cu vedere spre Parculetul Oraselul Copiilor, apartamentele de deasupra si dedesubt sunt locuite si incalzite permanent, iar vecinii de pe scara sunt foarte ok. Factura de gaze este vara cam de 40 lei/luna, iarna undeva la 200 lei/luna, iar factura de electricitate este in medie de 100-150 lei/luna in conditiile in care absolut toate becurile si aparatele din casa sunt economice. Apartamentul are apa curenta trasa separat. Blocul se afla langa localul BISTRO, la o distanta de 100m de intersectia CENTRAL, iar in zona se afla Scoala nr. 2 Sf. Andrei, Politia Locala, Tribunalul Ialomita, iar celelalte institutii ca Primaria Slobozia, Politia Mun. Slobozia si Trezoreria Ialomita sunt foarte aproape, maxim 1km. Apartamentul trebuie vazut la fata locului si apoi veti putea lua o decizie. Se poate vinde si nemobilat.?

apartament cu 2 camere  etaj 1 An:1977-1990
Publicitate

Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
57500 €  Persoană Fizică
slobozia

Slobozia Zona Politia Locala

Strada Nisipuri Bloc Nr. 

80 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj Parter 4 camere parter (sufragerie, 3 dormitoare, bucatarie, 2 bai si 1 debara), decomandat, pozitie centrala foarte buna (langa Politia Comunitara), posibilitate sediu firma. apartamentul are urmatoarele îmbunatatiri: placat exterior cu polistiren de 10, termopane, gratii la toate ferestrele, usa metalica, parchet lemn masiv, gresie si faianta. Posed carte funciara! pretul este usor negociabil; nu accept schimburi!!! apartamentul este situat langa Politia Comunitara, la parter; pozitie foarte buna pentru sediu firma si acces din exterior; termopane, parchet lemn masiv, izolat exterior, gratii. este mobilat, are centrala, 2 balcoane construite. accept si programul prima casa sau credit ipotecar. NU ACCEPT SCHIMBURI!

apartament cu 4 camere  Parter An:1977-1990

© 2020 | Imob Technology | All Rights Reserved