3   apartamente Strada Cuza Voda din  Suceava


  Anunț de pe 
  olx.ro
  ImobRank
   22 
  79500 €  Persoană Fizică
  apartament cu 3 camere
  apartamente de vanzare suceava

  Suceava Zona Burdujeni

  Strada Cuza Voda Bloc Nr. 

  Apartamentul este în curs de renovare! Izolat exterior+interior(peretii de afara)tinand foarte bine caldura! *Vand apartament cu 3 camere* Camera de supraveghere în zona! Apartamentul se afla în Burdujeni strada Cuza Voda! Zona foarte linistita Se vinde cu mobila bucatarie si sufragerie! Dispune de boxa si uscator! Parc de copii foarte frumos în fata blocului,cu verdeata si copaci! Dispune de un balcon generos la bucatarie! tevile la canalizare si scurgere sunt separate de restul blocului!(este un plus) Detalii la numarul de telefon!Persoana fizica Compartimentare: Decomandat Suprafata utila: 74 mp An constructie: 1977 – 1990 Etaj: ParterVand apartament 3 camere parter Înalt Zona foarte linistita!!! 87 500 € Pretul e negociabil Suceava - 08 ianuarie 2023 74 mp Salveaza ca favorit Imobil scos la vânzare in urmă cu  255 de zile la prețul de 87500 €   ImobRank: 22/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

  apartament cu 3 camere  Parter An:1977-1990
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  ImobRank
   21 
  58062 €  Persoană Fizică
  2 camere
  apartamente de vanzare suceava

  Suceava Zona Burdujeni

  Strada Cuza Voda Bloc Nr. 

  Particular vand apartament 2 camere decomandat cu centrala proprie in cartierul Burdujeni cu o suprafata de 49 mp plus balcon la etajul 2 intr-un bloc izolat cu tamplaria exterioara din PVC cu geam termopan.Se vinde mobilat si utilat. Mai multe detalii la tel 07******21.Persoana fizica Compartimentare: Decomandat Suprafata utila: 49 mp An constructie: 1977 – 1990 Etaj: 2Apartament 2 camere decomandat 58 062 € Pretul e negociabil Suceava - Azi la 11:28 49 mp Salveaza ca favorit Imobil scos la vânzare in urmă cu  225 de zile la prețul de 58062 €   ImobRank: 21/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

  2 camere  etaj 2 An:1977 – 1990
  Anunț de pe 
  olx.ro
  ImobRank
   21 
  82500 €  Persoană Fizică
  3 camere
  apartamente de vanzare suceava

  Suceava Zona Burdujeni

  Strada Cuza Voda Bloc Nr. 

  Va rog cititi cu atentie anuntul !!! Centrala pe gaz proprie! Apartament 3 camere decomandat: Atentie,pozele sunt facute înainte de renovare!!! Apartamentul este în curs de renovare totala! Se vor schimba urmatoarele:instalatii electrice si sanitare/usi interior MDF /Gresie-parchet de calitate/Baia complet schimbata(faianta +gresie) draperiile Va asteptam sa vizionati pe toata perioada renovarii! Izolat exterior+interior(peretii de afara)tinand foarte bine caldura! Camera de supraveghere în zona! Apartamentul se afla în Burdujeni langa Primarie Zona foarte linistita! Se vinde cu mobila bucatarie si sufragerie! Dispune:loc pentru boxa/uscator cu dulap pentru depozitare! Dispune de 2 bai! Parc de copii foarte frumos în fata blocului,cu verdeata si copaci! Dispune de un balcon generos la bucatarie! tevile la canalizare si scurgere sunt separate de restul blocului!(este un plus) Va asteptam cu drag la vizionare,veti simti bucuria ca sunteti cu adevarat Acasa!!!Persoana fizica Compartimentare: Decomandat Suprafata utila: 74 mp An constructie: 1977 – 1990 Etaj: ParterVand Apartament 3 Camere Etaj Parter înalt Zona foarte buna 84 000 € Pretul e negociabil Suceava - 07 martie 2023 74 mp Salveaza ca favorit Imobil scos la vânzare in urmă cu  199 de zile la prețul de 84000 €   ImobRank: 21/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

  3 camere  Etaj: Parter An:1977 – 1990
  Publicitate  Apartamente vândute Strada Cuza Voda din  Suceava


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  46000 €  Persoană Fizică
  suceava

  Suceava Zona Burdujeni

  Strada Cuza Voda Bloc Nr. 

  parter in burdujeni cuza 1 ,total renovat ,izolat ,ct,loc parcare,zona buna,5 minute maxi taxi-autobuz,5 minute de scoala.

  2 decomandate  Parter An:.
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  43500 €  Persoană Fizică
  suceava

  Suceava Zona Burdujeni

  Strada Cuza Voda Bloc Nr. 

  VAND apartament cu 2 camere decomandat, etaj III, pe mijloc, cartier Cuza Voda 2. Suprafata totala este de 48,63 mp, cu usa metalica la intrare in apartament, gresie baie + bucatarie + hol, faianta baie + bucatarie, parchet D+S, geamuri termopan, balcon inchis termopan, boiler ( ARISTON 80l ) pentru apa calda de la cada, apometru apa rece, baterii de la Delimano in baie si bucatarie pentru apa calda, gaz, bloc izolat termic exterior, repartitoare incalzire, gigacalorimetru, cablu tv, internet, telefonie fixa RDS, interfon intrare bloc. Se face 2 min pana in statia de autobuz de la Orizont sau cea de la piata, asociatia i se afla in spatele blocului. Vara bate soarele cand apune. Pretul afisat este negociabil.

  2 decomandate  etaj 3 An:.
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  35000 €  Persoană Fizică
  suceava

  Suceava Zona Burdujeni

  Strada Cuza Voda Bloc Nr. 2

  Apartament complet renovat, cu centrala proprie. Se poate vinde si mobilat, in zona Burdujeni Cuza voda 2 .Zona linistita cu locatari ok, situat la etajul 4 cu mansarda.Se poate vinde si mobilat dar pretul difera.

  apartament cu 2 camere  etaj 4 An:.
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  33000 €  Persoană Fizică
  suceava

  Suceava Zona Burdujeni

  Strada Cuza Voda Bloc Nr. 

  Vand apartament cu doua camere, decomandat, zona Cuza voda 3 .Apartamentul a fost renovat recent, îmbunatatit cu gresie si faianta, are repartitoare, apometre. Nu este locuit. Poate fi eliberat imediat.

  apartament cu 2 camere  . An:.
  Anunț de pe 
  Monitorul de Suceava
  Vândut
  33900 €  Persoană Fizică
  suceava

  Suceava Zona Burdujeni

  Strada Cuza Voda Bloc Nr. 6

  Locatie: Burdujeni Cinema Etaj: 4/4 Imbunatatiri: Usa metalica, Centrala, Izolat termic, Gresie, Faianta, Parchet laminat, Serpanta (3m inalta cu foarte mult spatiu de depozitare). Printre ultimile blocuri fara alte constructii care sa obstructioneze vederea (fara alte blocuri fata sau spate la distanta considerabila)

  apartament cu 2 camere  etaj 4/4 An:.