0   apartamente Strada Gavril Tudoras din  Suceava


  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Strada Gavril Tudoras din  Suceava


  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  58460 €  Persoană Fizică
  suceava

  Suceava Zona Obcini

  Strada Gavril Tudoras Bloc Nr. 

  64 mp CompartimentareDecomandatEtaj 4An finalizare constructie 1990 Apartament complet mobilat si utilat, 64 mp, Obcini Zona Obcini, Bulevardul Prefect Gavril Tudoras Certificat energetic clasa A Plus dependinte (uz comun) In living este o zona cu igrasie (cam 20-30 cm2) posibil datoritã unei infiltratii de la acoperis si a faptului ca apartamentul nu este locuit de o vreme. Deasemenea un calorifer de pe balcon trebuie înlocuit - pe cheltuiala mea. Important: exista un plan aprobat pt înlocuirea completa a acoperisului. Este contractata deja o firma pt reparatii - nu am exact data când vor fi terminate lucrãrile.

  3 decomandate  etaj 4 An:1990
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  54000 €  Persoană Fizică
  suceava

  Suceava Zona Obcini

  Strada Gavril Tudoras Bloc Nr. 

  53 mp An constructie: 1977 – 1990 Etaj: 1 Descriere Apartament 2 camere, decomandat, Obcini, Gavril Tudoras, etaj 1/ 4, 53 mp, an 1987, renovat recent(termopane, usi noi interior si intrare, parchet), bucatarie extinsa cu balconul si cu camara,boiler, geam la baie, debara pe hol cu spatiu pentru masina de spalat haine. Detalii la telefon 0720130361 Vizualizãri: 212

  apartament cu 2 camere  etaj 1/4 An:1987
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  72000 €  Persoană Fizică
  suceava

  Suceava Zona Obcini

  Strada Gavril Tudoras Bloc Nr. 32

  85 mp Apartament spatios,, cu finisaje noi, orientat la soare, zona linistitã. Confort : centrala noua, instalatia în toatã casa din cupru, calorifere de aluminiu, izolat interior cât si exterior, instalatia electrica schimbata, 2 bãi ( una cu cada cu hidromasaj, cealaltã cu cabina de dus, lavoar, si vas de toaleta), toatã casa este iluminata cu spoturi tip led economice, internet fibra în toatã casa,( pe fiecare camera în parte) Ultilitate: se vinde mobilat si utilat, cu combina frigorifica , masina de spãlat rufe si vase, aragaz cu hota, congelator, camerele mobilate,( pat cu birou pt camera copilului, o camera cu pat matrimonial si mobila din lemn masiv, o camera cu coltar extensibil, 2 canapele în living ul ce face legãtura cu bucãtãria, semineu electric-incastrat în perete,, Situat în vecinãtatea parcului nou deschis în Obcini ( dar ferit de zgomot, datorita orientãrii,) cu loc de parcare, si scara iluminata natural, cu vecini linistiti. Se vinde la cheie. An constructie 1990 – 2000 Etaj 3 Apartament spatios, cu 4 camere, decomandat, cu finisaje noi, orientat la soare, zona linistitã. Confort : centrala noua, instalatia în toatã casa din cupru, calorifere de aluminiu, izolat interior cât si exterior, instalatia electrica schimbata, 2 bãi ( una cu cada cu hidromasaj, cealaltã cu cabina de dus, lavoar, si vas de toaleta), toatã casa este iluminata cu spoturi tip led economice, internet fibra în toatã casa,( pe fiecare camera în parte) Ultilitate: se vinde mobilat si utilat, cu combina frigorifica , masina de spãlat rufe si vase, aragaz cu hota, congelator, camerele mobilate,( pat cu birou pt camera copilului, o camera cu pat matrimonial si mobila din lemn masiv, o camera cu coltar extensibil, 2 canapele în living ul ce face legãtura cu bucãtãria, semineu electric-incastrat în perete,, Situat în vecinãtatea parcului nou deschis în Obcini ( dar ferit de zgomot, datorita orientãrii,) cu loc de parcare, si scara iluminata natural, cu vecini linistiti. Se vinde la cheie. Pret negociabil, în limita bunului simt. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS

  apartament cu 4 camere  etaj 3 An:1990-2000
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  65000 €  Persoană Fizică
  suceava

  Suceava Zona Obcini

  Strada Gavril Tudoras Bloc Nr. 

  Apartamentul este situat pe strada Gavril Tudoras (fosta Dornelor) in apropiere de pensiunea Sante Fe si are vederea spre NV. Apartamentul are zolatie termica si fonica sporita, datorita anveloparii blocului, ferestrelor duble din lemn cu sticla termopan la fiecare camera, ceea ce ii asigura un schimb de temperatura ecologic. Balconul este inclus in prelungirea bucatariei. Baia are geam spre exterior. In zilele foarte friguroase, temperatura in apartament se mentine la 20 grade Celsius fara folosirea centralei de apartament. Apartamentul este complet mobilat si dispune de: centrala termica, masina spalat vase, masina spalat rufe, aragaz, frigider, internet. In apropiere se afla cel mai frumos loc de joaca. Exclus intermediari.

  apartament cu 3 camere  Etaj 2 An:1977 – 1990
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  87000 €  Persoană Fizică
  suceava

  Suceava Zona Obcini

  Strada Gavril Tudoras Bloc Nr. 

  85 mp An constructie 1990 – 2000 Etaj 2 Apartamentul este situat vizavi de colegiul Ion Creangã pe strada Gavril Tudoras în cartierul Obcini compus din 4 camere , 2 balcoane închise, este situat la etajul 2 , ferestre si balcoane noi cu profile Salamander , izolat nou , expunere S-E , proaspãt renovat , centralã termicã. Apartamentul se poate vinde si mobilat la pretul 95000 €.

  apartament cu 4 camere  etaj 2 An:1990-2000