1   apartamente Strada Mircea Damaschin din  Suceava


  Anunț de pe 
  olx.ro
  ImobRank
   21 
  24500 €  Persoană Fizică
  garsoniera
  apartamente de vanzare suceava

  Suceava Zona Burdujeni

  Strada Mircea Damaschin Bloc Nr. 

  25 mp An constructie: 1977 – 1990 Etaj: 2 Descriere Garsoniera se afla in blocul de pe strada Mircea Damaschin ! Este situatã pe mijloc la etajul 2 cu vedere spre fosta cantinã a Iricului ( zona foarte linistitã si foarte aproape de grãdinitã, scoalã, statie autobuz, magazine etc). Este foarte cãlduroasã in timpul iernii si rãcoroasã vara ! Prezintã anumite îmbunãtãtiri ( a fost renovatã total acu 7 ani) : "Termopan" la balcon si la bucãtãrie , gresie, faiantã, calorifere schimbate, usã metalicã, parchet, peretii sunt curati si drepti dar necesitã un var pentru reîmprospãtare. Este mobilatã si se vinde cu tot ce se gãseste în ea !!! Toatã strada este amenajatã cu locuri de parcare* LA LIBER* - se gãseste usor un loc !!! A fost închiriatã în ultimii ani... Potential foarte mare din acest punct de vedere! ID: 233499225Vizualizãri: 1311 Imobil scos la vânzare in urmă cu  146 de zile la prețul de 25900 €   ImobRank: 21/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

  garsoniera  etaj 2 An:1977-1990
  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Strada Mircea Damaschin din  Suceava


  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  25000 €  Persoană Fizică
  suceava

  Suceava Zona Burdujeni

  Strada Mircea Damaschin Bloc Nr. 

  27 mp Etaj3An finalizare constructie1990Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate BunãNumãr niveluri imobil 4Mobilat/Utilat Complet Vand garsoniera moderna, decomandata, in Suceava- strada LT. Mircea Damaschin 16 . Zona ideala pentru investitie! Etaj 3 din 4. Are 27 mp si dispune de salon/dormitor (canapea extensibila, dressing pe un perete, masa cu 6 scaune si o masuta pt tv), bucatarie ( aragaz, frigider, masuta, dulapuri, tacamuri etc), baie(cada, dulap, masina de spalat), hol( un cuier cu dulap) si balcon incapator, inchis cu geamuri termopan. Se vinde complet mobilata la pretul fix de 25000 de euro! Nu negociez, nu deranjati inutil!

  garsoniera  etaj 3/4 An:1990
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  27000 €  Persoană Fizică
  suceava

  Suceava Zona Burdujeni

  Strada Mircea Damaschin Bloc Nr. 

  25 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 2 Descriere Vând garsonierã confort I situatã în cartierul Burdujeni, zona ªcoala Gimnazialã nr.10 , strada Lt. Mircea Damaschin. Garsoniera are o suprafata de 25 mp si se aflã la etajul 2 al unui bloc cu 4 etaje. Imobilul prezintã urmãtoarele îmbunãtãtiri: gresie si faiantã, parchet, usi lemn, calorifere noi, boiler electric, tâmplãria exterioarã din PVC cu geam termopan si izolat exterior. Locuinþa este compusã din: living/dormitor, bucãtãrie, baie si hol. Blocul se aflã la 5 minute de Scoala Gimnazialã nr.10 si statia pentru mijloace de transport în comun. Garsoniera se vinde mobilatã si utilatã la pretul de 27.000 euro negociabil. Pentru detalii suplimentare si vizionarea imobilului, vã rugãm sã apelati numãrul de telefon: 767 - arata telefon - . Adaugat La 13:22, 20 februarie 2021 Vizualizari:486 Numar anunt: 215592266 RAPORTEAZA Dana Cãtãlina Pe site din dec 2018

  garsoniera confort 1  etaj 2 An:1977-1990
  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  72000 €  Persoană Fizică
  suceava

  Suceava Zona Burdujeni

  Strada Mircea Damaschin Bloc Nr. 2

  80 mp CompartimentareDecomandatEtaj 3An finalizare constructie 1984 Vand apartament cu 4 camere decomandat: 3 dormitoare, living room ( camera de zi ), un hol foarte mare, bucatarie, 2 bai, 2 balcoane. Apartamentul este foarte incaptor avand o suprafata totala de 90mp. Este situat in Burdujeni la Orizont, fiind pozitionat excelent, la doi pasi de statia de autobuz, magazine, banci, aproape de scoala generala nr. 10, gradinite etc. si are o vedere frumoasa inspre oras. Blocul este calduros, fiind de asemenea si izolat termic, incalzirea este pe centrala proprie pe gaz, iar costurile pentru incalzire pe perioada iernii sunt foarte mici!! Instalatia electrica a fost recent schimbata, prizele si intrerupatoarele sunt italiene, Bticino. Apartamentul este intr-o stare foarte buna, spatios si util, merita vazut!!

  apartament cu 4 camere  etaj 3 An:1984
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  15000 €  Persoană Fizică
  suceava

  Suceava Zona Burdujeni

  Strada Mircea Damaschin Bloc Nr. 

  Proprietar , vand garsoniera 26 mp mobilata , situata pe str Mircea Damaschin (Burdujeni ) la etajuj 1 pe mijloc cu un singur perete exterior . Zona linistita intr-un bloc de garsoniere cu o singura scara . Balcon inchis cu tamplarie metalica in exterior si tamplarie din lemn in interior . Garsoniera este intabulata . Exista varianta preluare chiriasi .

  garsoniera  etaj 1 An:.
  Anunț de pe 
  Ziar Local
  Vândut
  31000 €  Persoană Fizică
  suceava

  Suceava Zona Burdujeni

  Strada Mircea Damaschin Bloc Nr. 7

  Vand apartament, Burdujeni, 2 camere semidecomandat la parter cu balcon. Intretinut, gresie, faianta, geamuri si usi interioare din termopan, in apropierea Scolii numarul 10 si a gradinitei Prichindel. Izolat interior si exterior.

  2 semidecomandate  Parter An:.